Imam 36 godina, amh koji seta od 8 do 12, operaciju cisti ogromnih na oba jajnika prije 4 god, muž spermiog. koji šeta od olig.ast. do normalnog spermiogr. Prosle godine prirodna trudnoca koja je zavrsila lose u 26tt. Ove godine ivf 6 stanica, 5 zrelih, 4 se oplodile, 2 vracene, spontani u 7tt.
E da.. Lučinger je jedan od tih mudrih doktora. Zato sam odlučila ako/kad ispucam sve postupke preko hzzo idem kod njega! U medjuvremenu šparam novčeke😉
Miss1502,
kako si nam?
Sve je ok, krvarim i dalje ( svakim danom sve vise) ali i dalje stavljam utrogestane da mi je savijest mirna) i otic cu u petak izvdit betu, tad ce bit 14dpt pa eto cisto da vidimo sta se dogodilo..vjerojatno je biokemijska ali eto jos se 1% nadam jer mi je i danas test bio blago pozitivan..malo jesam tuzna ali kao sto sam rekla bolje sad nego u ne znam kojem tjednu da se to dogodilo...u ponedjeljak cu do doktora da se dogovorimo sta i kad dalje s obzirom da nemam smrzlica,moramo sve iznova...
Kako si ti,jesi radila test?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Pozz cure, citam vas neko vrijeme,nikako se javiti jer nemam sta pametno za rec, cekali smo da produ godisnji i evo, imamo dog prvu inseminaciju sredinom 9.mj, terapija femara.. zna li netko da li mi recept izdaje soc.gin ili privatno kupujem u ljekarni? I koliko kosta otprilike? Sretno svima koji se bore,znam da nije lako, i nema rijeci utjehe ali niste same,koliko god se ponekad usamljeno osjecate..
Nista ne kupujes, trazis svog socijalnog ginekologa recept za njih. Sretno
Hvala ti, zvat cu svog pa pitat :) super mi je sta mogu ovdje preko vas saznati sta me zanima a kad dodem tamo ni ne snađem se :s
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Lucija07, sve je ok, malo konstruktivne "rasprave" ne škodi nikome! Ja sam neki dan poslala samo "703", ne znam kako ni zašto 🙂 Onaj originalni forum forum.hr je kudikamo napredniji od ovog kojeg mi tu koristimo. Šteta da je tako ali dobro. Tamo se objava može urediti 5min nakon postanja, također je lakše pratiti tuđe postove jer možete kliknuti na jedan profil i vidjeti sve što je ta osoba napisala... Meni je to full korisno i šteta što su tamo teme više manje "mrtve".
Miss1502, imaš na stranicama BetaPlusa tablicu kako bi beta prosječno trebala izgledati koji dan ciklusa... Ja ti držim 🤞🤞, nikad se ne zna!
Cure, meni su bolovi prošli, danas ništa više ne osjećam osim sve već želje za seksom 🤣 Obično mi želja pada par dana nakon ovulacije, ali izgleda da ovi utrići rade svoje!! Nisam ovo očekivala! Jel i vama tak?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Miss1502,
eej, nisam još. Danas 9dpt. Izdržat ću do petka, nadam se, za test. U sub možda odem betu vaditi. U pon mi 14 dana. Vidjet ću. U pon bi trebala svakako.
Samo stavljaj i javi u petak.
Avama, bravo. :*
Stiže nam curica 💓
https://ibb.co/g7vWCpd
Da li je ovo ta tablica? Jer ako je ako je moja beta jucer bila 10 ,nije tako nemoguce da 3 dana nakon bude 50...jedino sta krvarim to je problem....ma ne znam,necu se previse uzivljavat,ali nikad se ne zna
Leptirice, sretno,bas bi voljela da uspije,javi novosti obavezno 🥰🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Lucija07, sve je ok, malo konstruktivne "rasprave" ne škodi nikome! Ja sam neki dan poslala samo "703", ne znam kako ni zašto 🙂 Onaj originalni forum forum.hr je kudikamo napredniji od ovog kojeg mi tu koristimo. Šteta da je tako ali dobro. Tamo se objava može urediti 5min nakon postanja, također je lakše pratiti tuđe postove jer možete kliknuti na jedan profil i vidjeti sve što je ta osoba napisala… Meni je to full korisno i šteta što su tamo teme više manje "mrtve".
Miss1502, imaš na stranicama BetaPlusa tablicu kako bi beta prosječno trebala izgledati koji dan ciklusa… Ja ti držim 🤞🤞, nikad se ne zna!
Cure, meni su bolovi prošli, danas ništa više ne osjećam osim sve već želje za seksom 🤣 Obično mi želja pada par dana nakon ovulacije, ali izgleda da ovi utrići rade svoje!! Nisam ovo očekivala! Jel i vama tak?
Haha da jos ja procitala tih 703 pa si mislim zar ti to beta? Vec sam htjela cestitat onda si opet mislim zar nisi tek nedavno bila na transferu kad vec tolika beta, pa sam isla citat sve unatrag😂.. Da ovaj forum je zeznut jer kad posaljes vise nema ni brisanja ni popravljanja teksta.
Tko zna mozda ti to nesto u prizivas pa tolika bude beta😉🙂🙂
Da li je ovo ta tablica? Jer ako je ako je moja beta jucer bila 10 ,nije tako nemoguce da 3 dana nakon bude 50…jedino sta krvarim to je problem….ma ne znam,necu se previse uzivljavat,ali nikad se ne zna
Da li ti je danasnji test svjetliji ili tamniji od jucer? To ti je rekla bih jaako bitno.. Puno puta sam nazalost piskila taj test,vec po boji znam kolika je otprilike beta 😂😂😂
Frenduvi sam pogodila kad mi ga poslala rekoh to ti je cca 300,400..kaze ona ti si luda, izvadi ona betu ono bila 380 tako nesto😂
Da li je ovo ta tablica? Jer ako je ako je moja beta jucer bila 10 ,nije tako nemoguce da 3 dana nakon bude 50…jedino sta krvarim to je problem….ma ne znam,necu se previse uzivljavat,ali nikad se ne zna
Da li ti je danasnji test svjetliji ili tamniji od jucer? To ti je rekla bih jaako bitno.. Puno puta sam nazalost piskila taj test,vec po boji znam kolika je otprilike beta 😂😂😂
Frenduvi sam pogodila kad mi ga poslala rekoh to ti je cca 300,400..kaze ona ti si luda, izvadi ona betu ono bila 380 tako nesto😂
A taj test potpuno izblijedi cim krene prava menga... Tj vise ne bude ni sjene.. Pricam za slucaj biokemijske..
Sortiraj odgovore
Najstariji