Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marta...

Broj poruka: 895

Prijavi adminu

Bozma to isto i mene brine apro Petrove obzirom za loše nalaze... Pa sad sa me tamo navlače a uz to vrijeme curi ne znam... Nekako se ne nadam puno ovom mrvicama koje su zamrznute obe su lošije od ove kaj je vraćena a nije dobro završilo... Tako da mislim da ću opet kod dr A a valjda budemo sa financijama nekako posložili ne znam iskreno dosta mi je svega 🤦‍♂️🙈 opet jedvo čekam da krenem da se imam čemu nadati 🤷‍♂️. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Viola1

Broj poruka: 236

Prijavi adminu

PinkFairydust znači ubrzo krećete, sretno u postupku, a i u pronalasku novog ginića 🍀🤞
    Mrva1986 neka bude velika beta za 2 tjedna 🙏🍀🤞

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

PinkFairydust

Broj poruka: 771

Prijavi adminu

Viola hvalaaaa🤗

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

Marta...

Bozma to isto i mene brine apro Petrove obzirom za loše nalaze… Pa sad sa me tamo navlače a uz to vrijeme curi ne znam… Nekako se ne nadam puno ovom mrvicama koje su zamrznute obe su lošije od ove kaj je vraćena a nije dobro završilo… Tako da mislim da ću opet kod dr A a valjda budemo sa financijama nekako posložili ne znam iskreno dosta mi je svega 🤦‍♂️🙈 opet jedvo čekam da krenem da se imam čemu nadati 🤷‍♂️.

Ajme, točno se tako i ja osjećam, dosta mi je svega a opet jedva čekam opet u postupak. A gle, znam da je prošli put loše završilo, ali ipak je došlo do implantacije i to je nešto, a ove dvije mrve, da nisu dobre ne bi ni došle do toga da budu zamrznute i moglo bi bit nešto i od njih. Kad ste mislili ić u FET?

Samo_Sanja

Broj poruka: 176

Prijavi adminu

Supergirl

Sanja ❤❤ znala sam ja da je vrijeme za promjenu slike hehe 😊 cestitam ti, veselim se za tebe neopisivo
    Pink, sad kad su neke stvari definirane, mozete se malo i opustiti, sigurna sam da ce svakodnevica sad biti laksa. Bas mi je jako drago da vas je tako brzo iznenadilo i da se ustvari sve poslozilo da i uzivate u svojem vjencanju 🥂
    Meni danas test negativan, sutra 9.dnt. nadam se da kroz dan dva bude vidljiva crtica…Sanja citala sam da si imala nela probadanja, to se meni desava jucer i danas povremeno. Nadam se da je dobar znak…drzite 🤞🤞

Supergirl puno ti hvala ❤❤❤ Napravi test na 10 dnt.. probadanja su dobar znak ako nema krvarenja, al ako ti bude 1,2 dana blago krvarenje smeđe boje ili roza to je onda implatacijsko 🤞Moja cimerica iz sobe od transfera je to imala jedan dan, skupa smo vadile betu, ima visoku betu, dva su joj vraćena pa može bit da su dvojčeki 😊 isto to tebi želim veliku betu!! Koliko su tebi vraćeni? I kad vidiš betu? Puno sreće ti želim da mi se pridružiš u ovom stanju 💕
    nymeria hvala ti ❤😊

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Marta...

Prijavi adminu

Bozma

Marta...

Bozma to isto i mene brine apro Petrove obzirom za loše nalaze… Pa sad sa me tamo navlače a uz to vrijeme curi ne znam… Nekako se ne nadam puno ovom mrvicama koje su zamrznute obe su lošije od ove kaj je vraćena a nije dobro završilo… Tako da mislim da ću opet kod dr A a valjda budemo sa financijama nekako posložili ne znam iskreno dosta mi je svega 🤦‍♂️🙈 opet jedvo čekam da krenem da se imam čemu nadati 🤷‍♂️.
    Ajme, točno se tako i ja osjećam, dosta mi je svega a opet jedva čekam opet u postupak. A gle, znam da je prošli put loše završilo, ali ipak je došlo do implantacije i to je nešto, a ove dvije mrve, da nisu dobre ne bi ni došle do toga da budu zamrznute i moglo bi bit nešto i od njih. Kad ste mislili ić u FET?

Možda idući mjesec ako stignu svi nalazi.. Jesi ti odlučila gdje ćeš i kad ćete 

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

Marta...

Bozma

Marta...

Odlucila slj.mjesec dat otkaz i odradit otkazni rok i taman slobodna do 04. i na miru odradit postupak u Petrovoj, bar jednom da me ne zovu i da se ne vracam na posao nakon punkcije ili transfera, sve vec sebi poslozila. Sad kad vidim ovo dodje mi lose, ne znam isplati li se zajeb.... s putovanjima, mozda bolje da se pokrpamo za jos jedan put privatno tu. Samo nemam od kud sad stvorit 20-tak tisuca kn. I opet nemam pojma. 
    A ne bi sad u postupak pa da me na punkciju dopadne neki specijalizant koji prvi put radi punkciju pa izvuce samo jednu ili ni jednu stanicu 🙈

PinkFairydust

Broj poruka: 771

Prijavi adminu

Cure, imam jedno uzasno glupo pitanje ali ne mogu naci primjer protokola: ako se radi stimulacija, ali bez transfera u tom ciklusu - jel sopaju utricima 2tj da se odrzi kolko tolko redovan ciklus ili ne daju nikakve progesterone pa kad procuris - procuris?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...

Prijavi adminu

Bozma

Marta...

Bozma

Marta...

Odlucila slj.mjesec dat otkaz i odradit otkazni rok i taman slobodna do 04. i na miru odradit postupak u Petrovoj, bar jednom da me ne zovu i da se ne vracam na posao nakon punkcije ili transfera, sve vec sebi poslozila. Sad kad vidim ovo dodje mi lose, ne znam isplati li se zajeb…. s putovanjima, mozda bolje da se pokrpamo za jos jedan put privatno tu. Samo nemam od kud sad stvorit 20-tak tisuca kn. I opet nemam pojma.
    A ne bi sad u postupak pa da me na punkciju dopadne neki specijalizant koji prvi put radi punkciju pa izvuce samo jednu ili ni jednu stanicu 🙈

Kužim te skroz, a da li baš moraš dati otkaz čisto ako Bog da ostane trudna da možeš dobiti naknadu. Ma ja mislim da je ipak sigurnije kod privatnika ne znam.. Ok da mi imamo vremena i dobre nalaze pa možemo lagano prikupljati nalaze pa kad stignemo ali ovako... 🤷‍♂️I to što kažeš tko zna tko bi nas dopao u postupku... Sretno draga bude nekako već 😘

Supergirl

Broj poruka: 222

Prijavi adminu

PinkFairydust

Cure, imam jedno uzasno glupo pitanje ali ne mogu naci primjer protokola: ako se radi stimulacija, ali bez transfera u tom ciklusu - jel sopaju utricima 2tj da se odrzi kolko tolko redovan ciklus ili ne daju nikakve progesterone pa kad procuris - procuris?

Ja sam imala takvu situaciju. Nakon punkcije smo smrzavali js, nakon toga nikakva terapija (Petrova, neznam kak je drugdje)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.