Prva trudnoca iz 5.pokusaja (3.stimulacija), rodila prije 2god.
Sada sam cekalica nakon 4.stimulacije i ubacena 2 3.odnevna prije 18dana.
Od srca ti želim uspjeh i da tvoje djetešce dobije uskoro bracu ili seku, ili možda oboje
more2309 & Sanjich
Cure,hvala vam! Da muz je vec 2 puta bio n spremiogramu privatno i nalazi su uvijek bili odlicni pa me sad to malo iznenadilo ali nikad se ne zna,mozda se stvarno pogorsalo a mozda je apstinancija bila stvarno prekratka jer i na sam izgled uzorak je bio cudan i nekako rijedak.
Od kuce sam ga donila tako da nije bilo nikakvog stresa niti bi rekla da je sad u takvom periodu
Nista,cekat cemo betu 14 dana ,ako je negativno popricaat cu sa doktorom,vidit sta on kaze i sta cemo dalje .ako misli da je pametnije nastavit sa IVF idemo dalje i to je to!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Rita88 meni je druga beta u principu bila 3 dan, a twinsi bi mogli biti samo ako se blastica podijelila jer je 1 vračena 🤩😍
More2309 hvala ti😘. Sretno sutra na punkciji 🍀🤞
Miss1502 sada sretno s iščekivanjem 🤞🍀
Pele35 hvala ti 😘
MimiDrimi pokušaj se malo opustiti i ne razmišljati o tome, pogotovo ako si još na godišnjem. A onda lagano ponovno u borbu 💪 doći će ciklus kada će biti savršen...jednostavno mora!😘
Blacky89, Ivanaxx, Tuma i Samara hvala vam 😘😘😘😘
MakiST hvala ti 😘. Da, znam da je i drugi uzv teško dočekati, ma vjerujem da će sve biti teško dočekati...😁🤪🙈
Kako si ti?
Seiva žao mi je 😕
TajTaj žao mi je 🙁
Belaaa hvala ti 😘. Odmori se draga, polako će sve doći na svoje 🤗❤❤😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure zao mi je radi praznih folikula, to je stvarno tesko prihvatiti jer sto sve prolazimo da bi dosli do njih nije nimalo jednostavno. Mislim da sve mi prolazimo kroz stimulaciju (koja stvarno nije laka) sa nadom da ce nas ona dovest do kvalitetnih j.s., transfera, pa u konacnici do pozitivne bete, a onda je stvarno veliki i bolni samar kad nam kazu takve vijesti. Meni je ovo prvi postupak, prva stimulacija i stvarno sam nova u ovome i ne znam sto mene ceka jos na tom putu, ali ono sto sam naucila citajuci vasa iskustva je to da se nikad ne odustaje, da se uvijek trazi nacin, kada padnemo da se uvijek ustane i krene dalje jos jaca, naucila sam od vas da je ovo borba s mnogo suza, ali na kraju se te suze isplate i sve nekako dođemo do svog cilja, nazalost neke imaju srvarno tezak i trnovit put, ali to znaci da ce i sreca biti jos veca kad se nakon takvog puta dođe do cilja.
Suborkinje moje zelim nam svima da dođemo do svog cilja, znam da nece bit lako, da cemo uzimati pauze i odmore jer mozda necemo imati snage za dalje, ali znam da cemo se sve opet vratiti u tu borbu i izaci kao pobjednice ❤❤😘😘!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Curke, nisam baš aktivna na forumu, a baš ni na fejsu, ali došla sam proširiti vijest da se nas pet cura odlučilo napraviti Instagram profil @mpo.drame
Pisat ćemo svašta nešto zanimljivo, pa koja želi, zapratite nas.
Sretno svakoj u kojoj god fazi bile 🍀🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Viola evo guram dan po dan, sutra 9.tjedana punimo, a tek iduci tjedan uzv opet. Tako da pokusavam 💆♀️💆♀️ bit strpljiva 😂
Di nam je Flower, sestro po terminu, kako je proslo danas? Je li sve ok? ♥️
Ajme, kako je meni to proletilo...kao da si nam jučer rekla da je uspjelo, a sada već 9 tjedana ❤❤❤❤❤
Na uzv ideš kod soc.ginekologa ili još u kliniku?
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure zao mi je radi praznih folikula, to je stvarno tesko prihvatiti jer sto sve prolazimo da bi dosli do njih nije nimalo jednostavno. Mislim da sve mi prolazimo kroz stimulaciju (koja stvarno nije laka) sa nadom da ce nas ona dovest do kvalitetnih j.s., transfera, pa u konacnici do pozitivne bete, a onda je stvarno veliki i bolni samar kad nam kazu takve vijesti. Meni je ovo prvi postupak, prva stimulacija i stvarno sam nova u ovome i ne znam sto mene ceka jos na tom putu, ali ono sto sam naucila citajuci vasa iskustva je to da se nikad ne odustaje, da se uvijek trazi nacin, kada padnemo da se uvijek ustane i krene dalje jos jaca, naucila sam od vas da je ovo borba s mnogo suza, ali na kraju se te suze isplate i sve nekako dođemo do svog cilja, nazalost neke imaju srvarno tezak i trnovit put, ali to znaci da ce i sreca biti jos veca kad se nakon takvog puta dođe do cilja.
Suborkinje moje zelim nam svima da dođemo do svog cilja, znam da nece bit lako, da cemo uzimati pauze i odmore jer mozda necemo imati snage za dalje, ali znam da cemo se sve opet vratiti u tu borbu i izaci kao pobjednice ❤❤😘😘!
❤️❤️❤️❤️
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Kako si ovo lijepo napisala 😍👏👏👏👏👏
Potpisujem sve 😉😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure, imam još jedno pitanje. Molim vas vaša iskustva. Ja se od ove terapije koju uzimam užasno osjećam. Napuhnuta sam nenormalno, totalno neprirodno, trbuh mi je kao u 3.mjesecu trudnoće. Kamufliram ga odjećom već danima da me netko ne pita ima li što novoga, jer nema- test jučer minus na digitalnom clearblue (znači čisti minus)- 9dnt, a bile su blastice. Dalje, glavobolja već tri dana ne prestaje. Čak sam jučer i danas popila tabletu za alergiju jer sam mislila da me to muči. Nakratko stane i počne me opet boliti,onako ne da ne mogu funkcionirati, nego podmuklo.. Danas sam čak i umorna koliko sam izmorena od te boli. Doslovce se probudim s glavoboljom. Znači,simptomi trudnoće nisu, mora biti od terapije. Ili od utrogestana ili od decortina (od folne i aspirina ne može biti,pretpostavljam). Jel moguće da mi nešto od te terapije ne odgovara pa imam nuspojave? Sutra vadim betu, pa se nadam i brzom nalazu da barem mogu prestati s terapijom. Ovo mi više nije normalno... Molim vas,imate li iskustva s ovako nečim?? Možda da drugi put tražim neku drugu terapiju. Jel to moguće? Trbuh mi ne splašnjava,menga nije ni na vidiku makar mi je 28 dc, vjerojatno joj utrogestani ne daju...
Sortiraj odgovore
Najstariji