Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Srpanj 2020. 13:46

Pozdrav! Danas sam imala 2.inseminaciju, embriologica mi je rekla da je nalaz los pa da nema smisla vise nastavljat s inseminacijama,da krenemo na IFV
    Bas sam se iznenadila jer je spermiogram uvijek bio odlican pa kako to sad 
    Da li je netko imao slicno iskustvo? Hvala

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• more2309
    13. Srpanj 2020. 14:20

miss1502

Pozdrav! Danas sam imala 2.inseminaciju, embriologica mi je rekla da je nalaz los pa da nema smisla vise nastavljat s inseminacijama,da krenemo na IFV
    Bas sam se iznenadila jer je spermiogram uvijek bio odlican pa kako to sad
    Da li je netko imao slicno iskustvo? Hvala

Hey 🙂, tako je i kod nas bilo, spermiogram je bio super dvije godine, sad je los.Godinu dana (prije ovog loseg spermiograma) je pio i fertilup i svakakve dodatke, prestao pusit, ali je svejedno bio los, tko zna kakav bi bio bez toga, tako da smo i mi sad krenuli na vantjelesnu oplodnju, na inseminaciju nismo isli, rekao je doktor da nema smisla i da bi to bio gubitak vremena, pogotovo jer smo imali tempirane odnose za vrijeme ovulacije, a nije se nikad primilo.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    13. Srpanj 2020. 14:31

Također smo isli kod mnogo doktora, sto privatnih sto preko HZZO-a, međutim nitko nam nije znao reci sto se dogodilo u međuvremenu, da se tako pogorsalo. Neki su rekli da je mozda imao neku jaku upalu, nije ju imao tako da to po nama nije razlog, neki su rekli da neuredan nacin zivota, sto po nama također nije razlog, neki su ga slali na razno rezne pretrage, svi nalazi su bili odlicni, tako da ni ti nije razlog. Sve u svemu, mi nismo saznali sto se dogodilo, samo nam kazu da je za IVF odlican nalaz i da tu nema problema.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

13. Srpanj 2020. 14:38

QQMmore2309

Rita i Viola cestitam na super betama i neka sve 8de glatko i bez stresa, mazite svoje mrvice i uzivajte, zasluzile ste 🤰🙂❤! Tara vjerujem da je to iscekivanje igra zivaca, jel ides na posao ili ces uzeti bolovanje? Ja sam danas bila na ultrazvuku, doktor kaze da ima puno folikula i da je u srijedu punkcija. Danas me je i ultrazvuk uzasno bolio, jedva sam izdrzala, tako da ne znam kako cu punkciju

Ići cu raditi, brže ce mi vrijeme proci😅  sretno u srijedu🤞🏼 

pele35
    13. Srpanj 2020. 14:39

Viola i Rita bete su savrsene 😍 cestitam 

Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹

7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce

Imamo jos 4 zmrzlića

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Srpanj 2020. 14:47

more2309 sto mislite da li je moguce da je nalaz los samo zto sto je apstinencija bila prekratka? Samo 36 sati,a receno nam je minimalno 2 dana,max 5 dana
    Nisam se nadala danas inseminciji zato je kraca od 2 dana

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• AmbrozijaM
    13. Srpanj 2020. 15:11

Rita88

Tara0205

Bok svima! U otpusnom pismu mi piše da za daljnje liječenje i potporu žutom tijelu uzimam:
    -duphaston 3x1, tabl os kroz 14 dana, andol 100 i folacin.
    Danas sam imala AIH pa me zanima ako netko zna dal to odmah danas uzimam ili mogu i od sutra ujutro?
    I kakva su vam iskustva sa tabl. duphaston?
    Jeste mirovali par dana nakon inseminacije? Plan je ići sutra na posao…
    ❤️ Svim trudnicama i 🍀 svim trudilicama

Hm ne znam kak s AIH-om ide, al ja kad sam isla na transfer (ivf metoda) onda mi je rekla da si stavim slobodno utrogestane prije transfera, jer sam te vaginalete pocela koristiti odmah nakon punkcije 3x2 i da normalno stavljam cijelo vrijeme. Sto se tice odmaranja, nisam odmarala sekunde cistila sam, prala prozore, isla na kave, kuhala , najmanje sam lezala ,jedino nisam dizala nista tesko, al nisam ni isla na posao jer mi je posao psihicki stresan dosta pa sam doma uzivala :)

Rita88, samo da provjerim jesam dobro shvatila, to jutro prije samog transfera si isto stavila utrogestan? Imam FET u srijedu, a nije mi palo na pamet do sad što s vaginaletama pa nisam s doktorom provjerila.

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

Rita88
    13. Srpanj 2020. 15:15

AmbrozijaM

Rita88

Tara0205

Bok svima! U otpusnom pismu mi piše da za daljnje liječenje i potporu žutom tijelu uzimam:
    -duphaston 3x1, tabl os kroz 14 dana, andol 100 i folacin.
    Danas sam imala AIH pa me zanima ako netko zna dal to odmah danas uzimam ili mogu i od sutra ujutro?
    I kakva su vam iskustva sa tabl. duphaston?
    Jeste mirovali par dana nakon inseminacije? Plan je ići sutra na posao…
    ❤️ Svim trudnicama i 🍀 svim trudilicama

Hm ne znam kak s AIH-om ide, al ja kad sam isla na transfer (ivf metoda) onda mi je rekla da si stavim slobodno utrogestane prije transfera, jer sam te vaginalete pocela koristiti odmah nakon punkcije 3x2 i da normalno stavljam cijelo vrijeme. Sto se tice odmaranja, nisam odmarala sekunde cistila sam, prala prozore, isla na kave, kuhala , najmanje sam lezala ,jedino nisam dizala nista tesko, al nisam ni isla na posao jer mi je posao psihicki stresan dosta pa sam doma uzivala :)

Rita88, samo da provjerim jesam dobro shvatila, to jutro prije samog transfera si isto stavila utrogestan? Imam FET u srijedu, a nije mi palo na pamet do sad što s vaginaletama pa nisam s doktorom provjerila.

Da , rekli su mi normalno da stavim ko i svako jutro, pa i na dan transfera , nisu mi nista rekli ni za mjehur, negdje kao zahtjevaju da prije transfera mora bit pun mjehur, meni to nisu rekli, cak su rekli dal moram obaviti toalet prije transfera jos sam isla i piskit :) tako da sve ovisi u kojoj si poliklinici, bolnici , a i ne znam za FET kako ide, pa radije nazovi i pitaj.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    13. Srpanj 2020. 15:15

pele35

Viola i Rita bete su savrsene 😍 cestitam

Hvala ti :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    13. Srpanj 2020. 15:16

more2309

Rita i Viola cestitam na super betama i neka sve 8de glatko i bez stresa, mazite svoje mrvice i uzivajte, zasluzile ste 🤰🙂❤! Tara vjerujem da je to iscekivanje igra zivaca, jel ides na posao ili ces uzeti bolovanje? Ja sam danas bila na ultrazvuku, doktor kaze da ima puno folikula i da je u srijedu punkcija. Danas me je i ultrazvuk uzasno bolio, jedva sam izdrzala, tako da ne znam kako cu punkciju 😰😰 …

Hvalaa 🙂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.