Bitka nekkao se tebi obraćam uvijek imas dobar odgovor haha… Uzela sam jos neke uputnice onako po onome sto si mi vec pisala da mrsic trazi.. E sad progesteron jos nisam nikad vadila pise 21dc.. Mene budni jer to pada na ovu subotu.. Pa mislim u pon otic izvadit.. Da li sta znaci sto mi je i sama O bila tek 16dc pa je to ok u ponedjeljak i nije kasno?
Bozma ne bitka 🤣 autocorrect 🤭🤭🤭
Hey cure, prezivjela sam, nije bilo tako strasno 🙂. Par puta je bas jako zabolilo, ali podnosljivo. Nisu mi htjeli reci koliko je bilo folikula, ali smo dobilo 12 j.s. 🙂Transfer bi mogao biti u subotu ili ponedjeljak, ali je rekao da ga mozda nece ni biti, nego cemo ici sa smrznutima jer sam jako reagirala na stimulaciji, pa ce vidjeti kakvo ce biti stanje, ako budemo vracali, vratit cemo samo 1, rekao je da on nije za 2, zbog moje reakcije. Rekao mi je da moram strogo mirovat i samo do wc-a, nista drugo, pa cemo vidjet kakvo je stanje kad dođem kod njega. Dobila sam Utrogestan.
Cure hvala vam na savjetima i podrsci, najbolje ste 😘😘😘😘😘😘😘 !!!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ja imam jedno pitanje za cure sa niskim amh i koje su prosle par stimulacija, dakle opada li drasticno amh sa svakom stimulacijom ili to moze biti i ne mora?? ( Neizvjesno kao i sve ostalo🙈🙈🙈😅😅)
Ja imam jedno pitanje za cure sa niskim amh i koje su prosle par stimulacija, dakle opada li drasticno amh sa svakom stimulacijom ili to moze biti i ne mora?? ( Neizvjesno kao i sve ostalo🙈🙈🙈😅😅)
Meni je AMH u travnju prošle godine bio 14,6, U međuvremenu sam prošla 3 stimulacije. Sada sam ga ponovo vadila i vrijednost je 9,5. Ali ja sam stara i moguće je da su godine glavni krivac tome
Dođe do pada zbog stimulacije, no kažu cure da se vrijednosti mogu ponovno dići nakon određene pauze.
Hey cure, prezivjela sam, nije bilo tako strasno 🙂. Par puta je bas jako zabolilo, ali podnosljivo. Nisu mi htjeli reci koliko je bilo folikula, ali smo dobilo 12 j.s. 🙂Transfer bi mogao biti u subotu ili ponedjeljak, ali je rekao da ga mozda nece ni biti, nego cemo ici sa smrznutima jer sam jako reagirala na stimulaciji, pa ce vidjeti kakvo ce biti stanje, ako budemo vracali, vratit cemo samo 1, rekao je da on nije za 2, zbog moje reakcije. Rekao mi je da moram strogo mirovat i samo do wc-a, nista drugo, pa cemo vidjet kakvo je stanje kad dođem kod njega. Dobila sam Utrogestan.
Cure hvala vam na savjetima i podrsci, najbolje ste 😘😘😘😘😘😘😘 !!!!
Juhuuu!!! Držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞🤞🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Blacky89 isto je kod mene, doslovno imam razgovore za posao svaki dan, testiranja i tak, čak i sat vremena prije puta u Austriju. Ne stignem ni sada tipkati, a i nemam konkretne informacije dok ne odem u Petrovu i vidim jel bi mi mogli odobriti preporuku da idem van na operaciju, pa da trošak podmiri HZZO. Jedno je jedino sigurno - operacija bi privatno koštala cca 15.000€, ali još čeka najnoviji cjenik iz Beča pa će mi poslati, ovo je cjenik iz 2019. Nema poboljšanja, stanje je užas kao i prije, samo sam se nakljukala tabletama, pa sam nekako bolje preživjela uzv. Na desnom bubregu imam cistu, kao i neku funkcijsku cistu na desnom jajniku tako da je vjerojatno to divljački bolilo kad je hitna nedavno bila. Zašto? Pa zato kaj je jajnik spojen na crijeva🙄 Uglavnom, dobro sam, ganjam posao dok ne uspije, to mi je prioritet. Operacija nemre biti prije jeseni. Od ovih tema svakako odmaram, jer teško je zaboravit na to dok sam tu. Svima sreću želim u postupcima, a ja se javim ako će biti nekih pomaka za dalje. Puse svima! ❤️
Draga, puno sreće ti želim, da uspiješ pronači posao i da uspiješ dogovoriti u petrovoj da ti hzzo financira barem neki veći dio iznosa potrebnog za operaciju. Drži se i budi nam jaka kao i do sada 💪💪💪💪💪. Vjerujem da će se sve uspjeti posložiti 🙏🙏🙏 Sretno! 🍀❤❤😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
More2309 lijep broj jajnih stanica si dobila, bit ce blastica napretek 🤞🤞
Nikitta sretno s razgovorima i nadam da se da ce hzzo sudjelovat u financiranji, drzim fige 🤞
Viola ne znam kak je kod tebe , al mene je malo strah jer me povremeno boli lijevo nisko i siri se bol nekad u preponu nekad ne, kad se umirim prodje i bude ok, povremeno me tak uhvati. Jel to normalno il da se brinem?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sanjich, mene je dr.kod koje sam tada isla na folikulometrije poslala vadit ga, ona je na UZV vidjela ovulaciju 12dc pa je racunala 7 dana od toga, tako da ni ja nisam bila bas 21dc. Ako ti je ovulacija 16dc jos bolje da vadis 2 dana kasnije.
Angribird meni je AMH nakon prve stimulacije skocio sa 3.5 na 8.8. Nedavno sam vadila i opet je 3.5. Nakon 5 stimuliranih nista manji nego na pocetku.
Nikitta 🙏 i za posao i za Austriju. Tek sad vidim kako to sad ide s trazenjem posla, citav tjedan sam po testiranjima, a sve za istu firmu. Sreca da se nisam na puno natjecaja prijavljivala, ne bi stigla 😂.
More2309 svaka cast, 12 stanica bez anestezije.
Pozdrav cure,
pratim Vas kako stignem, mene zanima jeste radile test na Covid prije punkcije?
Meni su ga najavili u Petrovoj, mora biti svjež, 48 sati najkasnije prije aspiracije.
Baš je sve ovo naopako, uz sve strahove i probleme koje imamo, još i virus hara.
Sanjich, mene je dr.kod koje sam tada isla na folikulometrije poslala vadit ga, ona je na UZV vidjela ovulaciju 12dc pa je racunala 7 dana od toga, tako da ni ja nisam bila bas 21dc. Ako ti je ovulacija 16dc jos bolje da vadis 2 dana kasnije.
Angribirdmeni je AMH nakon prve stimulacije skocio sa 3.5 na 8.8. Nedavno sam vadila i opet je 3.5. Nakon 5 stimuliranih nista manji nego na pocetku.
Nikitta 🙏 i za posao i za Austriju. Tek sad vidim kako to sad ide s trazenjem posla, citav tjedan sam po testiranjima, a sve za istu firmu. Sreca da se nisam na puno natjecaja prijavljivala, ne bi stigla 😂.
More2309svaka cast, 12 stanica bez anestezije.
Hvalaaaa tiii, kako si ti inace? 🙂🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji