Cure ja bila na konzultacijama kod Skvorca. Uglavnom dr kaze da su mi nalazi dobri i da bas moj AMH 8,8 ne odgovara mojim jajnicima. Da imama puno antralnih folikula i da je to dobro. A za supruga su rekli da 0,6 %smanjen broj pregresivno pokretnih i nije neki los nalaz. Nije joj jasno zasto je radjen oba puta isci. Uglavnom u 10mj mogu u stimulirani, a u 9mj bi probali ivfu prirodnom ciklusu. Da li ima to smisla uopce? Ne znam ni sama
S tim da kod njih ako ne uspije mogu platiti stopericu pa mi ss ne pise postupak.
Opet smo na pocetku svega
A nisam ni ja neka mladica😅😅 brzo cu punih 36 s tim da je moj amh nekad oko 11 a nekad oko 8 rezultat ostecenih jajnika cistama. A dr mi je rekao da je svejedno 6 8 ili 11 jer je nizak i gotovo i spada u smanjenu plodnost. Hvala na odgovorima svakako😊😊😊
Sanjich, ja dobro. Zvala sam da im javim da je test negativan pa je rekla sestra da mogu doc do kraja mjeseca da se dogovorim sa dr. za drugi put ali ne da mi se, ici cu krajem 08.ili u 09-ti (ako mi se bude dalo) pa na jesen ili zimu postupak. Mozda cemo se druzit u cekaoni 😁
Je li itko od vas probao menstrualnu casicu za pomoc oko zatrudnjivanja ili mozda znate nekoga kome je pomoglo?
Bozma kako mislis menstrualnu casicu za pomoc kod zatrudnjivanja? Ja ju koristim vec par mjeseci i menge su mi manje bolne nego prije, stvarno je super.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bozma kako mislis menstrualnu casicu za pomoc kod zatrudnjivanja? Ja ju koristim vec par mjeseci i menge su mi manje bolne nego prije, stvarno je super.
I ja sam je kupila, ali je koristila tek od 3. dana i za sad je super, baš me zanima kakva će bit za prva dva dana. Evo link za ovo zatrudnjivanje, a probaj googlat i na engleski.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/planiranje-trudnoce/menstrualna-casica-ti-pomaze-da-brze-zatrudnis-11124
I ja sam je kupila, ali je koristila tek od 3. dana i za sad je super, baš me zanima kakva će bit za prva dva dana. Evo link za ovo zatrudnjivanje, a probaj googlat i na engleski.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/planiranje-trudnoce/menstrualna-casica-ti-pomaze-da-brze-zatrudnis-11124
Ja sam to cula ali sam isto cula da moze se razviti infekcija... E sad ja sam bila rekla da sam sve spremna pokusat haha iako si mislim da ona samo stiti da ne izadje sprema a oni pokretni su vec u jajovodu i pokusat ce oplodit.. Kasnije kad se jajasce vec spusti (5 do 7 dana) ostali ce odumrijet.. Bar ja tak na to gledam pa zato nisam ni pokusala jos...
Sanjich, ja dobro. Zvala sam da im javim da je test negativan pa je rekla sestra da mogu doc do kraja mjeseca da se dogovorim sa dr. za drugi put ali ne da mi se, ici cu krajem 08.ili u 09-ti (ako mi se bude dalo) pa na jesen ili zimu postupak. Mozda cemo se druzit u cekaoni 😁
Je li itko od vas probao menstrualnu casicu za pomoc oko zatrudnjivanja ili mozda znate nekoga kome je pomoglo?
Meni kako se blize konzultacije sam zabrinuta kad ce me stavit u postupak i koliko cu cekat.. Sad nekako bi i ja volila to na jesen tj 9
11ili 10mj... Moze li se to uopce odabrati ako oni kazu npr 9mj da mi kazem da bi mj dva iza?
Sanjich, mislim da bi iza sigurno mogla, samo nas prije ne bi pusti. Sigurno te neće upisat prije 09. jer su većinom na GO u 08. mjesec
Rita, Viola cestitam na bebolincima😍❤️
Rita, kupi si magnezij direct da ti odmah djeluje, trebao bi smanjiti grcenje🤞
Viola kako mi je samo promakla prva beta🤷♀️🤦♀️
More odlican broj stanica, slusaj dr i kupi isosport, i bez naglih pokreta🤞 Sretno😊
Sanjich progesteron se vadi 7d iza ovulacije💪😊
Bozma prvi put cujem za menstrualnu casicu u pomoci kod zatrudnjivanja. Meni je malo hmm gadljivo🙈 U vrijeme plodnih dana obavimo to prije spavanja i nista ne izidje vani, do sutra😁 Valjda znaju svoj put🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav cure,
pratim Vas kako stignem, mene zanima jeste radile test na Covid prije punkcije?
Meni su ga najavili u Petrovoj, mora biti svjež, 48 sati najkasnije prije aspiracije.
Baš je sve ovo naopako, uz sve strahove i probleme koje imamo, još i virus hara.
Ja sam radila sad prije transfera. U petak su mi rekli da trebam napraviti, odmah se javila svojoj gin, napisala mi uputnicu, i u ponedjeljak sam kod nas u domu zdravlja obavila davanje brisa. Nalaz je došao sutradan mojoj doktorici, tak da je sve prošlo ok. Mada je meni mrak pao na oči kad sam čula da se mora i to jer sam se bojala da neću stić obaviti sve i dobiti nalaz u tih par dana.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Sortiraj odgovore
Najstariji