Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2020. 20:34

Blacky89

Viola i Rita čestitam na preeeedivnim betama 🙏💪👏🏼 Sad cekamo uzv 🙈🍀❤️
    Nikitta sta je rekao dr?

I ja čestitam :)) 

• seiva
    13. Srpanj 2020. 23:20

Cure, evo mene razocarane
    Bila na aspiraciji, dva folikula ali prazna. 😔 Stanka do 10 mjeseca. U 9 kao možemo probat klomifenima. 
    Nizak amh, 2.
    Ima li koja cura da je imala nizak amh i dal ga je uspijela necim podići. 
    Danas sam si kupila crvenu macu da probam s njom. 

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Tuma
    13. Srpanj 2020. 23:30

seiva

Cure, evo mene razocarane
    Bila na aspiraciji, dva folikula ali prazna. 😔 Stanka do 10 mjeseca. U 9 kao možemo probat klomifenima.
    Nizak amh, 2.
    Ima li koja cura da je imala nizak amh i dal ga je uspijela necim podići.
    Danas sam si kupila crvenu macu da probam s njom.

Mislim da nazalost nizak amh ne mozes previse podici... ja sam u par mjeseci uspjela sa 1,7 na 2,8 pmol dici. Pila sam vitamin D, Q10, omega 3 i shatavari prah... cure uz to preporucaju i maticnu mljic...
    Zao mi je zbog praznih folikula... znam kako je kad ostanes bez transfera😭

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    13. Srpanj 2020. 23:36

Viola i Rita cestitam na super betama!😍😍
    Marinalin (valjda sam pogodila ime) ja sam nakon 5 dana femare i 5 dana gonala imala 3 folikula, od toga 2 prazna... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Samara
    14. Srpanj 2020. 00:06

Viola i Rita woow koje bete! Pa čestitam 💕 mazite buše

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Rina 39
    14. Srpanj 2020. 07:18

Tuma zao mi je 🤦‍♀️
    Trebaju ti drugi put drugu terapiju dat pa ce bit bolje.
    Znas da Amna 35 ima slican tvoj amh pa je dobila 10 jajnih kolko se sjecam .

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• AmbrozijaM
    14. Srpanj 2020. 07:40

Makarska

AmbrozijaM

Rita88

Tara0205

Bok svima! U otpusnom pismu mi piše da za daljnje liječenje i potporu žutom tijelu uzimam:
    -duphaston 3x1, tabl os kroz 14 dana, andol 100 i folacin.
    Danas sam imala AIH pa me zanima ako netko zna dal to odmah danas uzimam ili mogu i od sutra ujutro?
    I kakva su vam iskustva sa tabl. duphaston?
    Jeste mirovali par dana nakon inseminacije? Plan je ići sutra na posao…
    ❤️ Svim trudnicama i 🍀 svim trudilicama

Hm ne znam kak s AIH-om ide, al ja kad sam isla na transfer (ivf metoda) onda mi je rekla da si stavim slobodno utrogestane prije transfera, jer sam te vaginalete pocela koristiti odmah nakon punkcije 3x2 i da normalno stavljam cijelo vrijeme. Sto se tice odmaranja, nisam odmarala sekunde cistila sam, prala prozore, isla na kave, kuhala , najmanje sam lezala ,jedino nisam dizala nista tesko, al nisam ni isla na posao jer mi je posao psihicki stresan dosta pa sam doma uzivala :)

Rita88, samo da provjerim jesam dobro shvatila, to jutro prije samog transfera si isto stavila utrogestan? Imam FET u srijedu, a nije mi palo na pamet do sad što s vaginaletama pa nisam s doktorom provjerila.

Upadam ka padobranac,ja sam to jutro popila utrogestan (i taj dan sam pila jos popodne i navecer jer mi je takva terapija bila,3*2) jer kazu da ne valja na taj dan vaginalno stavljati,a i tako mi je doktor reka 🤗

Hvala objema, budem probala do doktora da provjerim :)

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

Rita88
    14. Srpanj 2020. 08:39

Hvala cure :) 
    Seiva zao mi je zbog praznih folikula i propustenog transfera, vjerujem da ce na jesen bit sve ok , drzim fige 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

14. Srpanj 2020. 11:27

Cure, znate li koliko treba biti razmak između dva fet-a? Može li se ići odmah sljedeći ciklus ili mora biti barem mjesec dana razmaka? Konkretno, ja sam kod Škvorca, ne znam kakva je tamo situacija s tim... Sutra ću ga zvati kad dobijem rezultat bete, iako, jučer sam radila test i negativan je (9dnt dvije blastociste), pa je vađenje bete samo proforme radi, da mogu prestati s terapijom... Imam još nešto smrzlića, pa se nadam brzo ponovnom pokušaju... 

14. Srpanj 2020. 13:09

MakiST

TajTaju fet se moze odmah, vidjet ces sa dr hoce li ti uvoditi estrofeme ili ce ici prirodni, al moze jedan za drugim bez problema. Zao mi je za minus sada 🙄 Jedan mora upaliti kad tad ♥️

MakiST, misliš da me neće tražiti barem mjesec dana pauzu?? Jer kad sam u 2. mjesecu imala stimulirani i javila da nije uspio, odmah sam pitala kad mogu na fet, a sestra mi je rekla da mora biti barem jedan mjesec pauze... Ne znam jel to zbog stimulacije tada, a inače sam u fet išla prirodno, bez estrofema...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.