Pozdrav svima! Već vas dugo pratim pa sam se odlučila javiti. Danas sam bila na prvoj folikulometriji, inseminacija bi trebala biti u ponedjeljak. postupak je u poliklinici ivf. malo sam ostala zatečena jer prije inseminacije traže da se napravi test CPR COVID 19. uputili su me na doktora OM koji u ovom slučaju ne želi dati uputnicu (jer nemam simptome, nisam bila u doticaju sa zaraženima, bar koliko ja znam...), ginekolog također ne želi dati uputnicu. dakle trebala bih platiti test cca 1.500 kn.
obzirom da sam na lijekovima i ne želim da mi zbog toga pripadne postupak zbilja sam šokirana! ovo je friška vijest pa ima li tko kakav info?
Tara dobrodosla😊
Tvoj ginic ti mora dati uputnicu gdje stoji preporuka od dr humane. Ako nemas papir zatrazi ga od poliklinike i reci im da ti ne zele dati uputnicu i da napisu da moraju. Onda i oni imaju pokrice ili slazi da si bila u doticaju sa zarazenim😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Blacky89, ili bilo koja druga cura koja možda zna odgovor...nakon neuspjelog feta, u roku koliko dana mogu očekivati M nakon prestanka korištenja Crinone-a? Plisss😊
Inča u pravilu do 5 dana. Ja prokrvarim uvijek i preko th, al iz iskustva cura kao do tjedan dana💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro 😉 Znate li možda rade li se postupci na MPO tijekom ljeta ili se čeka do 9. mj.?
Rade se, bar u mojoj poliklinici, osim prva dva tjedna u osmom mj kad je kolektivab go. Ja sam narucena za prvi uzv prije stimulacije krajem osmog mj. Prosle godine sam bila u 7.mj na inseminaciji.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav, nova sam u ovome i trebala bi ići na propuhivanje jajnika. Htjela bi to obaviti u 8 mjesecu da mogu ići na postupak u 9 mj😊i zanima me da li se treba puno prije naručivat ili se odmah dođe na red? U vinogradskoj su na GO u 8 mjesecu.. Pa bi obavila to u svetom duhu ili merkur., zna li itko? Privatno je dosta skupo.. Oko 1900 kn
Ja sam u Rijeci radila to u Mediku za 1600 kn i to je bila najskuplja metoda sa kontrastom. Ništa nisam ojetila mada ti bol često ovisi o tome jesu li ti začepljeni jajovodi ili ne. Ako krene bolit znači da nešto koči tekućinu da prodje kroz jajovod...
Ako mozes ikako, probaj privatno. U bolnici rade sa fizioloskom tekućinom a i neće te dve sestre mazitmi drzat za ruku ko mene, a doktor je bio njezan da nisam znala ni kad je počeo a kad zavrsio. Nisam osjetils ni unošenje katetera u ušće, ma ništa.
Ne znam gdje si, ali ako si blizu Ri- doktor Šrobonja je divan.
Inače Moja velika preporuka je popiti dva lekadola prije preporuke, za svaki slucaj. Opusti ti malo mišiće, i preventivno za bol. Nije mi to doktor rekao, to sam ja na netu procitala od cura i poslusala ih.
Sretno! :)
Jutro 😉 Znate li možda rade li se postupci na MPO tijekom ljeta ili se čeka do 9. mj.?
Rade se, bar u mojoj poliklinici, osim prva dva tjedna u osmom mj kad je kolektivab go. Ja sam narucena za prvi uzv prije stimulacije krajem osmog mj. Prosle godine sam bila u 7.mj na inseminaciji.
Hvala na info. Ja planiram u KBC Rijeka ići na postupke pa ne znam kako tamo stvari stoje.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala na info. Ja planiram u KBC Rijeka ići na postupke pa ne znam kako tamo stvari stoje.
Tamo zovi odmah sto hitnije, ali moguće da će ti reć da se javis u 9. Tek, za njih znam da prošle godine nisu hjteli ni naručivat krajem 7. Već i cijeli 8.
Tamo zovi odmah sto hitnije, ali moguće da će ti reć da se javis u 9. Tek, za njih znam da prošle godine nisu hjteli ni naručivat krajem 7. Već i cijeli 8.
Hvala ti
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji