Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2020. 21:19

Cure jel i M ide na konzultacije prve ili ? Ja nezz sra bi on tamo pa zato pitam haha

08. Srpanj 2020. 21:55

Sanjich🤞🤰

Cure jel i M ide na konzultacije prve ili ? Ja nezz sra bi on tamo pa zato pitam haha

ja kad sam bila u KBC nije bio ni jedan muž. Iako je jednom išao s menom kad smo bili privatno. Primjetila sam čak da se doktori malo i pogube kad im uđe muškarac . Valjda su više navikli na poslu samo sa ženama komunicirat.

pele35
    08. Srpanj 2020. 22:14

Bok svima krenula sam s pripremama za fet, dobila sam estrofem 2×2 , a injekcije decapeptyla  za 7dana. I biota cikla i ananas.  U utorak imam uzv. Imamo zamrznutih 6 trodnevnih embrija   u 2 slamčice po tri. 
    U 2 mj u svjezem transferu su vratili 2 trodnevna al sam usla u strasan hiper  i ugl zavrsilo je biokemijskom .

Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹

7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce

Imamo jos 4 zmrzlića

08. Srpanj 2020. 22:17

Bozma

Sanjich🤞🤰

ja kad sam bila u KBC nije bio ni jedan muž. Iako je jednom išao s menom kad smo bili privatno. Primjetila sam čak da se doktori malo i pogube kad im uđe muškarac. Valjda su više navikli na poslu samo sa ženama komunicirat.

E odlicno 🙃 
    kako si ti? 💖

• seiva
    08. Srpanj 2020. 22:39

Viola1

Seiva da li ti je nešto više rekao? Koliko su veliki? Koliko ih ima? Vidi li se pomak od zadnjeg uzv-a?

Nije bas komunikativan, a ja sto pitanja. Sve neki kratki odgovori, koliko kužim jedno jajasce 12 mm 🤔
    I nesto sitnih. Pitala jel ima kakve nade za mene rekao je da. Vise od tog ne znam. 🤷‍♀️

Držim ti figice za ujutro 🤞. Nadam se dobrim vijestima 🙏💕

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

• seiva
    08. Srpanj 2020. 22:46

Belaaa

seiva

Belaaa

seiva

Meto

Seika jel ti dr povecao terapiju ili nesto? Kad ti je iduci uzv?
    Nika5555zao mi je❤️
    Avama ❤️
    Viola daj pokreni pozitivni niz, ovo je prestrasno toliko minusa. .
    Bellaaa drzim 🤞🤞 za kucnu radinost😍

Nije ju povecao, samo nastavio. Vadili mi krv za hormone. Sutra mi je uzv i nalaz pa cu znat vise.

Inace, sad cu navrsiti 41 godinu i naravno nizak AMH. Prije dvije godine sam ostala trudna prirodnim putem ali imala spontani 😔. I od tada nista se ne prima.
    Inseminacija u sjecnju 2020, nista. I sad evo prvi IVF, pa ni ne znam sto da mislim. 🤷‍♀️
    Seivasamo smireno i opusteno jer ces trebat i zivce i mira lipo sve polako i onako kako tebi cini dobro!
    Ja sam isto tako ima 5godina prorodno i onda spontani ☹i od tad nikako ☹imam38 g

Slično smo prošle.
    A u kojoj si sada fazi?

Da, smireno, pokušavam smireno, al partner nije smiren 🤦‍♀️, kao da se on puca hormonima a ne ja.
    Mix toga svega, luda kuća 😁

Ma pusti ti njega probaj ga ubosti nakon sta das pa nek vidi kako je too🤣🤣 salaim se mora ti biti podrska i umirucee😘

Heheh kao ups slučajno 😂😂
    Želim ti plusić.! 🙏🤞😘
    Svima juhuu 💃

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

• Viola1
    09. Srpanj 2020. 07:02

Sanjich moj dragi je bio na prvim konzultacijama i svaki put na fulikulometriji i konzultacijama ako me je on vozio taj dan. Jedino sad kako je korona nije bio samnom jer ne smije ući u kliniku zbog mjera stožera.
    Mislim da je dobro da bude barem na prvim konzultacijama osobito ako je neki problem sa spermiogramom.
    Pele35 sretno s FET-om, neka bude uspješan 🍀🤞
    Seiva hvala ti za pozitivu 😘.
    Žao mi je što je škrt na informacijama. Sada možeš samo čekati slijedeći uzv. S obzirom da je i terapiju djelomično promjenio vjerujem da će biti pomaka na bolje. Vjerojatno ćeš samo nešto kasnije imati punkciju, ali to ne znači da neće biti kvalitetne stanice, tako da probaj ostati pozitivna i inzistiraj na odgovorima ako te nešto zanima. Ovo ti je prvi IVF kada se u principu "uče" kako tvoje tijelo reagira. Sretno 🍀🤞🙏

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Viola1
    09. Srpanj 2020. 07:28

https://ibb.co/p3xsGbF
    Evo slikice ❤️😍😀
    Kako sam se isplakala od sreće! Prvi test je odmah pokazao crticu, pa sam brzo dalje ostale testove radila (koje sam naravno unaprijed pripremila), čak i lh trakicu sam umočila 😂😂😂😂😂
    Odmah sam i slikicu uredila da imamo testove raznih marki i osjetljivosti na okupu 😂😂

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

09. Srpanj 2020. 07:44

Viola1

https://ibb.co/p3xsGbF
    Evo slikice ❤️😍😀
    Kako sam se isplakala od sreće! Prvi test je odmah pokazao crticu, pa sam brzo dalje ostale testove radila (koje sam naravno unaprijed pripremila), čak i lh trakicu sam umočila 😂😂😂😂😂
    Odmah sam i slikicu uredila da imamo testove raznih marki i osjetljivosti na okupu 😂😂

Viola, čestitam od srca!! 🙂🙂🙂 

Rina 39
    09. Srpanj 2020. 07:51

Viola cestitam🥳🥳🥳
    A sad nam sve napisi na pladnju od svojih dijagnoza ,postupaka ,simptoma jer sam se skroz pogubil ovdje tko ,sta🤨🤪

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.