Cure.moj test dana isto nema nista. Mislim.da sam svoju pricu na Sv. Duhu zavrsila.
E sad sta dalje, nekako mislim kod Skvorca ili Poliklinika IVF. Kakva je IVF?
Ja sam bila prvo na Sv. Duhu pa kod Škvorca i sad sam krenula u IVF. Bila sam tek na konzultacijama, za mjesec dana idem u postupak pa ću tad moći više reći.
Inča, glavu gore i puj crne misli. Nije prerano, već se može vidjeti ali nadam se da ti je samo bila premala koncentracija za ocitati jer nije bio prvi urin. Tako da, svakako ponovi sutra rano ujutro
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Inča beta je najtočniji pokazatelj trudnoce. Ali i testovi 8. i 9. dan nakon transfera blastica su isto gotovo 100% točan pokazatelj. Tu cure i puuuno ranije piske testove pa ako budu trudne testovi im pokažu. U FET-u koliko sam skuzila rijetko tko prokrvari prije prestanka uzimanja lijekova. Kod svježeg transfera ja prokrvarim i pod lijekovima. Pisala sam maloprije da u svježi vise ne idem 😂. Ne sekiraj se, polako i upoznat ces se sa svime sto trebaš (nadam se da neces niti Morat i da ce beta biti velika 🤞)
I kod mene nula ko kuca,sad odmor pa na jesen u nove pobjede,sretno svima curke ❤
Nika baš mi je jako žao😔😔😔. Jel ti to stvarno zadnji stimulirani preko hzzo? Četvrti? Imaš plan za dalje nakon odmora?
I kod mene nula ko kuca,sad odmor pa na jesen u nove pobjede,sretno svima curke ❤
Nika baš mi je jako žao😔😔😔. Jel ti to stvarno zadnji stimulirani preko hzzo? Četvrti? Imaš plan za dalje nakon odmora?
Zadnji da,jos su insemenacije ostale ali ne znam koliko od toga uopce u mojim godinama vrijedi iskoristiti,pricala sam s doktorom pa bi mozda na jesen u neki lagani sa femarom,posto nemam bas nikad folikula puno,oko pet svaki put, a u medjuvremenu cemo se trudit u kucnoj radinosti,sta drugo 😕
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Moj test isto negativan
Jakoo mi je zaoooo☹☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozma ,Blacky89 , Awam,Nikka555 jos jednom jako mi je zaoo nema vam sta reci osim da hrabro naprijed ja sam poslje 5 neuspijelog vise otipila 🤷♂️ i pokusavam se ne zamarati!
Ja sam danas trebala dobiti ali nista jos je nema 😁 na utregestanu sam3×2 ali posto je prirodnjak bija cisto sumljat al eto nikad se nezna🙏
Kamenac me i dalje muci tu i tamo u petak mi snimka zracenja rteg! Ako ne dobijem do srife u cetvrtka ujutro cu test pisnuti jer moraju oni biti sto posto sigurni jer ako je trudnoca nesmijem se snimati!
Ja od jucer ujutro imam pritisak dole i idem non stop na wc po mrvicu piskim ne pece me tokom mokrenja ali me boli malo na lijevu stranu ko sitdna kost 🤷♂️ sad jos da nije kakva upala mjehura il sta vec ali mi cudno mokraca prozirna ćista i ne pece me dok mokrim a kad je upala onda bude tamna🤷♂️ U cetvrtak bi mi bio 15 dan od ovulacije mislim da bi test moga pokazati vec ako je sta 🤷♂️
I da cure koje zanima ja sam u postupcima sa utregestanima uvijek prokrvarila jednom cak 4 dana prije bete!
Tako mi sad cudno da nisam prokrvarila iako nije bija postupak nego ciljani prirodnjsk mozda ako je upalica kakva pa zato kasne iako bi utrogestan triba od toga zasitit od upalica itd nista mi nije jasno🤷♂️
E i da nikakvih posebnih simptoma sise tu i tamo pikincu osjetim nekidan me bolilo koda cu procuriti po ure, uru i poslje vise nikako i nista
E i da jedino sta mi se zile vene na sisama izarazio plave na momente se vidi i ove sta su u bradavici
Sad kazem nista nemora znacit ali cisto nek imamo evindentirano
Malo sam pospana ali moguce od vrucine i tu i tamo me zamanta ako se naglo sagnem pa dignem
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Tuma hvala ti 😘. Sretno na konzultacijama i javi nam što kažu. 🍀
Blacky89 i Avama još jednom, jako mi je žao, držite se i sretno dalje! 🍀😘
Bozma i Nika5555 žao mi je, sretno dalje 🍀😘
Pa što je ovo, sve neke loše vijesti.... 🙁🙄 čini mi se da ja neću raditi test do zadnjega (9DNT mi je u četvrtak i onda ga trebam raditi..)
Inča ti svakako napravi test sa prvom jutarnjom mokraćom, možda je danas bila previše razrijeđena. Sretno 🍀🤞🙏 I što se tiče krvarenja pod terapijama, većina nas prokrvari pod utrogestanima (kod svježeg ET-a, te kod prirodnog FET-a), dok se kod korištenja estrofema u FET-u rijetko prokrvari prije nego što se prestane uzimati terapija.
Belaaa držim fige da su to dobri znakovi i uspješna kućna radinost 🤞🤞🤞🤞🍀🙏
Seiva nemoj se previše brinuti, vidjeti ćeš kakvo je stanje na slijedećem uzv-u, onda ga obavezno pitaj da ti kaže kolike su veličine fulikuli (moći ćemo ti dati bolje savjete ako znamo pravo stanje). Inače se zna desiti da u početku fulikuli sporije rastu.. Javi nam razvoj situacije. Sretno! 🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Seiva nemoj se previše brinuti, vidjeti ćeš kakvo je stanje na slijedećem uzv-u, onda ga obavezno pitaj da ti kaže kolike su veličine fulikuli (moći ćemo ti dati bolje savjete ako znamo pravo stanje). Inače se zna desiti da u početku fulikuli sporije rastu.. Javi nam razvoj situacije. Sretno! 🍀
Hvala ti! 😘
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Sortiraj odgovore
Najstariji