Viola1, ima da nam sutra popraviš prosjek, vrijeme je za jedan plus na testu
Hehe, vidjet ćemo 😀😁 Hvala na pozitivnoj vibri 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Inčau pravilu do 5 dana. Ja prokrvarim uvijek i preko th, al iz iskustva cura kao do tjedan dana💪
Hvala Meto! Krenulo već nešto smečkasto danas. Nadam se da će što prije jer su mi omogućili odmah stimulaciju s 2.danom ciklusa. 😊😊😊
Viola ima da sutra slikas plus da popravis ove minuse 😔❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure, evo mene s konzultacija u Danskoj pa ovako:
AMH mi je ispao 2,8 pmol (za razliku od prije 5mj kad je bio 1,7) koristila sam razne suplemente i valjda ga malo podigla. Wuhuu (znam da je i dalje grozno nizak al svejedno sam sretna)
AFC je bilo 6 ukupno, 3 na desnom, 3 na lijevom (prosli mjesec 3 ukupno). Kaze da smatra da su mi u Hrv skroz pogrijesili protokol i da bi mi kod njih dali Menopur od 2.dana ciklusa do kraja. Femaru i Gonale ne. Smatra da bi dobili 3-5 jajnih stanica i kaze da sam mlada i da je po njemu to dovoljno za uspjeh. Gledao je sve sto sam do sad radila i kaze da je ureaplasma koju sam imala prije 1,5g mozda mogla malo ostetit jajovode i da mogu to provjerit, ali da on misli da nije, pogotovo jer je otisla s jednom dozom antibiotika. I da ne brinem oko zrelosti jajnih stanica jer to nije do mene, vec oni kao doktori moraju to znati prepoznati. Ugl, mislim da ako sad krajem 8.mj mi ne uspije u hrv da cu ici privatno kod njih. Rekao je da bi mi recepte poslao unaprijed pa da injekcije uzmem u hrv jer su kod njih puno skuplji…
Meni ovo sce zvuči odlicni..daj bože da uspiejs ovdje ali ako ne svakako ces ici na dobro mjesto 😊😊😊
Na Vuk Vrhovcu su mi rekli da ove godine nema kolektivnog u 8.mj.
Iako nama ne znači puno jer su nam sljedeći pregled stavili tek u 9.mj, a od 3.mj. smo u obradi…nikako doći do konačne preporuke :)
Hej čitam ti potpis i pari mi se ko ja 😅 ako mi mozes reci kako to da toliki dugo traje, sto su vas sve slali da radite?? Ja kao sto pise 27og imam prve konzultacije i pripremila sam neke vec nalaze u unaprijed da malo to ubrzam al me zanima sta ste sve vi od 3 mjeseca radili?? 🙂🙂🙂
Seika jel ti dr povecao terapiju ili nesto? Kad ti je iduci uzv?
Nika5555zao mi je❤️
Avama ❤️
Viola daj pokreni pozitivni niz, ovo je prestrasno toliko minusa. .
Bellaaa drzim 🤞🤞 za kucnu radinost😍
Nije ju povecao, samo nastavio. Vadili mi krv za hormone. Sutra mi je uzv i nalaz pa cu znat vise.
Inace, sad cu navrsiti 41 godinu i naravno nizak AMH. Prije dvije godine sam ostala trudna prirodnim putem ali imala spontani 😔. I od tada nista se ne prima.
Inseminacija u sjecnju 2020, nista. I sad evo prvi IVF, pa ni ne znam sto da mislim. 🤷♀️Seivasamo smireno i opusteno jer ces trebat i zivce i mira lipo sve polako i onako kako tebi cini dobro!
Ja sam isto tako ima 5godina prorodno i onda spontani ☹i od tad nikako ☹imam38 g
Slično smo prošle.
A u kojoj si sada fazi?
Da, smireno, pokušavam smireno, al partner nije smiren 🤦♀️, kao da se on puca hormonima a ne ja.
Mix toga svega, luda kuća 😁
Ma pusti ti njega probaj ga ubosti nakon sta das pa nek vidi kako je too🤣🤣 salaim se mora ti biti podrska i umirucee😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav cure, evo mene s konzultacija u Danskoj pa ovako:
AMH mi je ispao 2,8 pmol (za razliku od prije 5mj kad je bio 1,7) koristila sam razne suplemente i valjda ga malo podigla. Wuhuu (znam da je i dalje grozno nizak al svejedno sam sretna)
AFC je bilo 6 ukupno, 3 na desnom, 3 na lijevom (prosli mjesec 3 ukupno). Kaze da smatra da su mi u Hrv skroz pogrijesili protokol i da bi mi kod njih dali Menopur od 2.dana ciklusa do kraja. Femaru i Gonale ne. Smatra da bi dobili 3-5 jajnih stanica i kaze da sam mlada i da je po njemu to dovoljno za uspjeh. Gledao je sve sto sam do sad radila i kaze da je ureaplasma koju sam imala prije 1,5g mozda mogla malo ostetit jajovode i da mogu to provjerit, ali da on misli da nije, pogotovo jer je otisla s jednom dozom antibiotika. I da ne brinem oko zrelosti jajnih stanica jer to nije do mene, vec oni kao doktori moraju to znati prepoznati. Ugl, mislim da ako sad krajem 8.mj mi ne uspije u hrv da cu ici privatno kod njih. Rekao je da bi mi recepte poslao unaprijed pa da injekcije uzmem u hrv jer su kod njih puno skuplji…
Super Tuma ovo je lijepo znati🤗😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Blacky89 vidjet ćemo sutra, a utvrditi u petak kada obavim i vađenje krvi… Iskreno se nadam da ćemo sve mi ubrzo doživiti mirne i školske trudnoće 🙏🙏
TajTaj sretno s iščekivanjem 🤞🍀 pokušaj se što više opustiti i ne zamarati bilo kakvim simptomima… Samo pozitivno 😉😘
Inča žao mi je. Drži se i hrabro dalje! 🍀
Meto da i ja se slažem da je ovo prestrašno 😱, samo minusi i negativne bete…. Valjda će krenuti više na bolje, mislim da je vrijeme za to 😉🙏
Jelenapec i Tara0205dobro došle i što prije otišle na ljepše teme!
Tuma hvala ti 😘.
Ovo mi se sve čini kao dobre vijesti i kao dobra odluka. Nadam se da će ti uspjeti u 8mj pa da nećeš više o tome morati razmišljati. 🍀🤞🙏Koliko bi te izašao postupak ako bi kod njih i lijekove uzimala?
Seiva da li ti je nešto više rekao? Koliko su veliki? Koliko ih ima? Vidi li se pomak od zadnjeg uzv-a?
Viola onda ujutro ti zelim svu srecu kao i sebi nadam se da je necu dobiti nikako 🙏a ne da kasni radi kakva poremcaja😁 i da cemo obe ugledat plusic🙏🙏 ❤
Viola ima da sutra slikas plus da popravis ove minuse 😔❤️
Iskreno ako bude plus ne znam da li ću biti u stanju ga slikati jer bi se mogla srušit s obzirom da ga još nikad nisam vidila 😂😂😂 (osim od štoperice ali i to je uvijek neka sjena a ne prava crta ili plusić 😂😂😂😂)
Hvala na pozitivnoj vibri 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Blacky89 vidjet ćemo sutra, a utvrditi u petak kada obavim i vađenje krvi… Iskreno se nadam da ćemo sve mi ubrzo doživiti mirne i školske trudnoće 🙏🙏
TajTaj sretno s iščekivanjem 🤞🍀 pokušaj se što više opustiti i ne zamarati bilo kakvim simptomima… Samo pozitivno 😉😘
Inča žao mi je. Drži se i hrabro dalje! 🍀
Meto da i ja se slažem da je ovo prestrašno 😱, samo minusi i negativne bete…. Valjda će krenuti više na bolje, mislim da je vrijeme za to 😉🙏
Jelenapec i Tara0205dobro došle i što prije otišle na ljepše teme!
Tuma hvala ti 😘.
Ovo mi se sve čini kao dobre vijesti i kao dobra odluka. Nadam se da će ti uspjeti u 8mj pa da nećeš više o tome morati razmišljati. 🍀🤞🙏Koliko bi te izašao postupak ako bi kod njih i lijekove uzimala?
Seiva da li ti je nešto više rekao? Koliko su veliki? Koliko ih ima? Vidi li se pomak od zadnjeg uzv-a?Violaonda ujutro ti zelim svu srecu kao i sebi nadam se da je necu dobiti nikako 🙏a ne da kasni radi kakva poremcaja😁 i da cemo obe ugledat plusic🙏🙏 ❤
Hvala i tebi također sretno!! 🍀🙏 Javi nam lijepu vijest 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤