Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inča
    07. Srpanj 2020. 10:23

Samara

Inča

Da napišem svoje simptome od prvog dana FET-a, možda nekome posluži… Probadanja u trbuhu svakodnevno od 1.dana. Već 2.dnt izašao smečkasti crinone s nekim žilicama (sretna, možda je bila implantacija, s obzirom da se radi o 5dnevnoj blastoci, za koju je, btw, embriolog rekao da je "prelijepa". Endometrij savršen- troslojni, što god im to značilo.) Probadanja su se nastavila i narednih dana, bol u donjem dijelu leđa katastrofa, cice 0 bodova- niti bolne, niti napuhnute. Uglavnom, čitavo vrijeme pms simptomi, koji su se pojačali 6.dan. 7dnt radila, 2 dana prije termina M, test- ne s prvom mokraćom. Minus! Cure rekle ponoviti danas s prvom- opet minus debeli. Bol u leđima još uvijek rastura. Bila jutros vaditi betu, sad čekam potvrdu velike nule, da prestanem s crinone gelom jer me izluđuje. I da…prije 6 mjeseci, odmah nakon stimuliranog, transfer 3.dan. 9.dan pozitivan test, beta 90. Ali, nakon 6 tjedana prestalo se razvijati i morala na pilulu (ne želim nikome). Ja mislim da vas danas pozdravljam do -možda- nekog idućeg pokušaja. Sretno svima!!♥️

Inča, nemoj se pozdravljati dok još nisi sigurna.. Sad dok ti Beta u inat bude ogromna :D

Eto rezultat...<0,1. Mogu sad prestat s crinone, jel tako?

Meto
    07. Srpanj 2020. 10:45

Inča zao mi je❤️
    Bozma nemam rijeci. . Kao sto si rekla, uzmi si vremena i bildaj stanice, vjerujem da te ceka svijetlo na kraju❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    07. Srpanj 2020. 10:50

Seika jel ti dr povecao terapiju ili nesto? Kad ti je iduci uzv?
    Nika5555 zao mi je❤️ 
    Avama ❤️
    Viola daj pokreni pozitivni niz, ovo je prestrasno toliko minusa. . 
    Bellaaa drzim 🤞🤞 za kucnu radinost😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• seiva
    07. Srpanj 2020. 12:32

Meto

Nika5555zao mi je❤️
    Avama ❤️

Nije ju povecao, samo nastavio. Vadili mi krv za hormone. Sutra mi je uzv i nalaz pa cu znat vise. 

Inace, sad cu navrsiti 41 godinu i naravno nizak AMH. Prije dvije godine sam ostala trudna prirodnim putem ali imala spontani 😔. I od tada nista se ne prima.
    Inseminacija u sjecnju 2020, nista. I sad evo prvi IVF, pa ni ne znam sto da mislim. 🤷‍♀️

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Tuma
    07. Srpanj 2020. 13:02

Žene, baš mi je žao za ovaj loš mjesec.  Baš neki ružni niz se potrefio. 
    Ajde Viola, Bela, drzim fige da bar vama dvjema bude dobitni ovaj mjesec kad je vec svima nama propao. Bit ce bolje i ostalima,  sad nakon ljeta kad se sve vratimo odmorne i boostanih stanica, ima da bude pravi party u labosu i puno zimskih trudnica🙏🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Srpanj 2020. 13:08

Inča

Samara

Inča

Da napišem svoje simptome od prvog dana FET-a, možda nekome posluži… Probadanja u trbuhu svakodnevno od 1.dana. Već 2.dnt izašao smečkasti crinone s nekim žilicama (sretna, možda je bila implantacija, s obzirom da se radi o 5dnevnoj blastoci, za koju je, btw, embriolog rekao da je "prelijepa". Endometrij savršen- troslojni, što god im to značilo.) Probadanja su se nastavila i narednih dana, bol u donjem dijelu leđa katastrofa, cice 0 bodova- niti bolne, niti napuhnute. Uglavnom, čitavo vrijeme pms simptomi, koji su se pojačali 6.dan. 7dnt radila, 2 dana prije termina M, test- ne s prvom mokraćom. Minus! Cure rekle ponoviti danas s prvom- opet minus debeli. Bol u leđima još uvijek rastura. Bila jutros vaditi betu, sad čekam potvrdu velike nule, da prestanem s crinone gelom jer me izluđuje. I da…prije 6 mjeseci, odmah nakon stimuliranog, transfer 3.dan. 9.dan pozitivan test, beta 90. Ali, nakon 6 tjedana prestalo se razvijati i morala na pilulu (ne želim nikome). Ja mislim da vas danas pozdravljam do -možda- nekog idućeg pokušaja. Sretno svima!!♥️

Inča, nemoj se pozdravljati dok još nisi sigurna.. Sad dok ti Beta u inat bude ogromna :D

Eto rezultat…&lt;0,1. Mogu sad prestat s crinone, jel tako?

Inča jako mi je zaooo☹☹ i sve te razumim i daj si oduska i vremena i nadam se da ces uspijeti i sve mi jednog dana 🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

07. Srpanj 2020. 13:09

Meto

Nika5555zao mi je❤️
    Avama ❤️

Hvaaala Metoo  vidjet cemo u  Cetvrtak zasad sve ok nikakvi naznaka vijestice😁  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Rina 39
    07. Srpanj 2020. 13:10

Seiva koliko ti je Amh ?
    Jesi krenula u postupak Ivf?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

07. Srpanj 2020. 13:10

Tuma

Žene, baš mi je žao za ovaj loš mjesec. Baš neki ružni niz se potrefio.
    Ajde Viola, Bela, drzim fige da bar vama dvjema bude dobitni ovaj mjesec kad je vec svima nama propao. Bit ce bolje i ostalima, sad nakon ljeta kad se sve vratimo odmorne i boostanih stanica, ima da bude pravi party u labosu i puno zimskih trudnica🙏🤞

Tuma hvala i nadajmo se🙏🤗😘

07. Srpanj 2020. 13:13

seiva

Meto

Nika5555zao mi je❤️
    Avama ❤️

Nije ju povecao, samo nastavio. Vadili mi krv za hormone. Sutra mi je uzv i nalaz pa cu znat vise.

Inace, sad cu navrsiti 41 godinu i naravno nizak AMH. Prije dvije godine sam ostala trudna prirodnim putem ali imala spontani 😔. I od tada nista se ne prima.
    Inseminacija u sjecnju 2020, nista. I sad evo prvi IVF, pa ni ne znam sto da mislim. 🤷‍♀️

Seiva samo smireno i opusteno jer ces trebat i zivce i mira lipo sve polako i onako kako tebi cini dobro!
    Ja sam isto tako ima 5godina prorodno i onda spontani ☹i od tad nikako ☹imam38 g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.