Viola1, cestitam! Napokon nesto pozitivno, nadam se da si samo zapocela mjesec pozitivnik testova i beta i da ce i ostat ovako 😘
Je li nam jos tko ceka betu?
Viola ma to je ta vibra! Cestitam od srca 😍❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Viola 💕 cestitam ti
Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹
7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce
Imamo jos 4 zmrzlića
Viola čestitam!!!!!! Koji predivni testovi 😍
Jesam ti rekla da ces ti imat plus!!! 👏🏼👏🏼🎉🎉❤️
Na Vuk Vrhovcu su mi rekli da ove godine nema kolektivnog u 8.mj.
Iako nama ne znači puno jer su nam sljedeći pregled stavili tek u 9.mj, a od 3.mj. smo u obradi…nikako doći do konačne preporuke :)
Hej čitam ti potpis i pari mi se ko ja 😅 ako mi mozes reci kako to da toliki dugo traje, sto su vas sve slali da radite?? Ja kao sto pise 27og imam prve konzultacije i pripremila sam neke vec nalaze u unaprijed da malo to ubrzam al me zanima sta ste sve vi od 3 mjeseca radili?? 🙂🙂🙂
U 3.mj. smo napravili 1.spermiogram i moj 1.pregled. Uputa za mene je bila izvaditi spolne hormone kod njih, a papu i briseve kod svog gin. Uputa za njega: pregled androloga kod njih.
To sve je trebalo biti obavljeno u 4.mj, ali...korona -.- Dok smo dobili nove termine, androlog i hormoni su obavljeni krajem 5.mj. Papa i brisevi tek u 6.mj. jer moj gin malo komplicira. Androlog samo rekao napraviti UZV testisa i piti vitamine, doći opet u rujnu... U međuvremenu moj bris pokazao Ureaplasmu i pili antibiotike. Hormoni i njegov UZV uredni. Čekamo novi bris da vidimo je li sve ok i ako je, ne moramo ništa do 9.mj. kad nam je ponovljeni spermio i opet kontrola androloga. Za mene nemaju daljnje upute. Eto sporo je to sve nekako, ali zeznula su nas Korona i Ureaplasma :)
Ja (32): PCOS, Hashimoto
On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
--> u obradi na humanoj...
https://ibb.co/p3xsGbF
Evo slikice ❤️😍😀
Kako sam se isplakala od sreće! Prvi test je odmah pokazao crticu, pa sam brzo dalje ostale testove radila (koje sam naravno unaprijed pripremila), čak i lh trakicu sam umočila 😂😂😂😂😂
Odmah sam i slikicu uredila da imamo testove raznih marki i osjetljivosti na okupu 😂😂
Divno, čestitam !!!
Ja (32): PCOS, Hashimoto
On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
--> u obradi na humanoj...
Na Vuk Vrhovcu su mi rekli da ove godine nema kolektivnog u 8.mj.
Iako nama ne znači puno jer su nam sljedeći pregled stavili tek u 9.mj, a od 3.mj. smo u obradi…nikako doći do konačne preporuke :)
Hej čitam ti potpis i pari mi se ko ja 😅 ako mi mozes reci kako to da toliki dugo traje, sto su vas sve slali da radite?? Ja kao sto pise 27og imam prve konzultacije i pripremila sam neke vec nalaze u unaprijed da malo to ubrzam al me zanima sta ste sve vi od 3 mjeseca radili?? 🙂🙂🙂
U 3.mj. smo napravili 1.spermiogram i moj 1.pregled. Uputa za mene je bila izvaditi spolne hormone kod njih, a papu i briseve kod svog gin. Uputa za njega: pregled androloga kod njih.
To sve je trebalo biti obavljeno u 4.mj, ali…korona -.- Dok smo dobili nove termine, androlog i hormoni su obavljeni krajem 5.mj. Papa i brisevi tek u 6.mj. jer moj gin malo komplicira. Androlog samo rekao napraviti UZV testisa i piti vitamine, doći opet u rujnu… U međuvremenu moj bris pokazao Ureaplasmu i pili antibiotike. Hormoni i njegov UZV uredni. Čekamo novi bris da vidimo je li sve ok i ako je, ne moramo ništa do 9.mj. kad nam je ponovljeni spermio i opet kontrola androloga. Za mene nemaju daljnje upute. Eto sporo je to sve nekako, ali zeznula su nas Korona i Ureaplasma :)
Uhh znači nije da on ne triba nista ic... moj ima 20 posto pokretnih medjutim samo 4 posto ih je bez anomalija... a vidit cemo ja imam sve spremne nalaze i briseve i on 2x spermiogram, jedsn od prije 3mj i novi... nadam se da nece trajat toliko da moram ponavljat briseve ..
Viola cestitaaaam , ako mozes napisi vas put,dijagnoze pokusaje i uzivaaaaaj , nek je mirna i skolska!!😚
TajTaj, Tara0205, Tiki92, MakiST, Pele35 hvala vam cure 😘😘😘😘😘
Bozma hvala ti 😘. Ritta88 čeka, ona bi trebala u sub test. Nešto nam se nejavlja ovih dana...
Rita88 kako si?
Marinalin hvala ti 😘. Od simptoma ja bih navela:
- od dana transfera nemogu baš sjedit jer me kao pritišće i žulja donji dio trbuha, jajnici i maternica
- povremeni bolovi, žiganje i probadanje prema desnom jajniku i preponi (ponekad i lijeva strana)
- povremeni bolovi u nogama
- zadnjih 4-5 dana jača mučnina nego do tada, jači bolovi u leđima i zdjelici, jača glavobolja
- cerviks promjenjiv, malo tvrd, malo mekan (tako svaki dan)
- sise totalno ispuhane, bezbolne (tek od jučer lagano osjetljive na pritisak)
- zadnja 2 dana povremeni grčevi kao pred mengu ali ipak slabijeg intenziteta
Blacky89 hvala ti 😘. Jesi, da ❤️😀
Ja sam si nekako od početka baš bila trudna..., imala sam dobar osjećaj a čim sam osjetila žuljanje da nemogu sjedit samo se nastavila pozitiva, mazila sam trbuh, pričala.. 😁😂 Točno onako kako je Grizli pričala ❤️😁. Ali sam i dalje oprezna pa to nikome ne pokazujem dok nevidim što će dalje biti.. A kad sam vidila vaše negative testove, bete onda sam odlučila da do danas neću ga ni raditi dok nemoram zvat kliniku, da živim bar još tih par dana u uvjerenju da sam trudna.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
https://ibb.co/p3xsGbF
Evo slikice ❤️😍😀
Kako sam se isplakala od sreće! Prvi test je odmah pokazao crticu, pa sam brzo dalje ostale testove radila (koje sam naravno unaprijed pripremila), čak i lh trakicu sam umočila 😂😂😂😂😂
Odmah sam i slikicu uredila da imamo testove raznih marki i osjetljivosti na okupu 😂😂
Divno, čestitam !!!
Hvala 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska