Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    06. Srpanj 2020. 20:44

Nika zao mi je jako 😞
    Avama sretnoooo 🍀
    Viola mislim da smo mi ispucale negativne testove i bete tako da bi tvoja trebala bit pozitivna 😉

06. Srpanj 2020. 20:51

Cure ,eto i mene… 🙃✌
    Danas mi je 2 dnt feta, dvije blastice.  Transfer bio u subotu. Danas ujutro počeli grčevi kao menstruacijski i provlače se kroz cijeli dan… Ne znam jeli to dobar znak ili ne,ali mene plaši… Onako me sve nekako boli i pika, neki pritisak cijelo vrijeme dolje u trbuhu. Ovo mi je drugi postupak,prvi puta je bio ivf pa nije bilo ovako… ono me bolilo iza punkcije,poslije transfera ništa.  Molim vas vaša iskustva s tom boli,je li to normalno ako napreduju mrvice ili čemu bi se ta bol mogla pripisati? Aktivnost je normalna, čak i slabija nego u mojoj normalnoj funkciji 😆😆

• avama
    06. Srpanj 2020. 22:35

Blacky89

Avama jesi ti na estrofemu? Čudim se pa si u FET-u prokrvarila.

Daaa na estrofemu sam i utrogestanu

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Srpanj 2020. 00:43

TajTaj

Cure ,eto i mene… 🙃✌
    Danas mi je 2 dnt feta, dvije blastice. Transfer bio u subotu. Danas ujutro počeli grčevi kao menstruacijski i provlače se kroz cijeli dan… Ne znam jeli to dobar znak ili ne,ali mene plaši… Onako me sve nekako boli i pika, neki pritisak cijelo vrijeme dolje u trbuhu. Ovo mi je drugi postupak,prvi puta je bio ivf pa nije bilo ovako… ono me bolilo iza punkcije,poslije transfera ništa. Molim vas vaša iskustva s tom boli,je li to normalno ako napreduju mrvice ili čemu bi se ta bol mogla pripisati? Aktivnost je normalna, čak i slabija nego u mojoj normalnoj funkciji 😆😆

Taj taj nemoj se zamarati sve je to normalno jer nesto se desava tako da samo se provaj opustit i odmarat kad te to uhvati lipo lezi i s necim se zaokupi kojom knjigom tv itd i navijam za te dvije mrvice vjerujem u plusic🙏😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Baleee
    07. Srpanj 2020. 05:42

Due to Path of Exile's expanding world and evolving mechanisms, it is still one of the best top-down chopper and hack RPGs on the scene. Now, with the release of the much-anticipated Harvest League, the rules of the game have changed again. Get the usual items on IGGM and Buy POE Currency to keep up with demand!

IGGM.com takes pride in providing competitive prices, and players can use PayPal, credit/debit cards, TrustPay, etc. to make payments. When players place orders on Eznpc, they usually deliver their currency or POE Exalted Orb within 5 minutes. Whether Path of Exile players enjoy the game from their mobile phones, Xbox One, PS4, or PC, they can always access IGGM.com to access a variety of spheres, including the rare and highly sought-after spheres that can be used in the game. Customers can use the coupon code "POE" to enjoy a 5% discount for a limited time.

• Inča
    07. Srpanj 2020. 05:52

Evo cure drage...napravila jutros test s prvom mokraćom...opet debeli minus. Još da izvadim betu danas, idem privatno, i to je to. Hvala svima na podršci. Žel

• Inča
    07. Srpanj 2020. 05:53

Želim vam debeli plusić i velike bete!😘

Pupa
    07. Srpanj 2020. 08:28

mirjana32

Pupa

Pozdrav ženice. Mene čekaju prve konzultacije na humanoj u Rijeci nakon što sam obavila potrebne pretrage. Možete li mi reći nešto više o MPO timu u Rijeci?
    Hvala unaprijed 😘

I ja sam tamo, meni su svi super

Ja idem prvi put na konzultacije ovaj tjedan. Mislim da većinu nalaza imam (brisevi, HSG, suprugov spermiogram). Vidjet ćemo što će reći 😊 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Inča
    07. Srpanj 2020. 09:02

Da napišem svoje simptome od prvog dana FET-a, možda nekome posluži... Probadanja u trbuhu svakodnevno od 1.dana. Već 2.dnt izašao smečkasti crinone s nekim žilicama (sretna, možda je bila implantacija, s obzirom da se radi o 5dnevnoj blastoci, za koju je, btw, embriolog rekao da je "prelijepa". Endometrij savršen- troslojni, što god im to značilo.) Probadanja su se nastavila i narednih dana, bol u donjem dijelu leđa katastrofa, cice 0 bodova- niti bolne, niti napuhnute. Uglavnom, čitavo vrijeme pms simptomi, koji su se pojačali 6.dan. 7dnt radila, 2 dana prije termina M, test- ne s prvom mokraćom. Minus! Cure rekle ponoviti danas s prvom- opet minus debeli. Bol u leđima još uvijek rastura. Bila jutros vaditi betu, sad čekam potvrdu velike nule, da prestanem s crinone gelom jer me izluđuje. I da...prije 6 mjeseci, odmah nakon stimuliranog, transfer 3.dan. 9.dan pozitivan test, beta 90. Ali, nakon 6 tjedana prestalo se razvijati i morala na pilulu (ne želim nikome). Ja mislim da vas danas pozdravljam do -možda- nekog idućeg pokušaja. Sretno svima!!♥️

Samara
    07. Srpanj 2020. 09:15

Inča

Da napišem svoje simptome od prvog dana FET-a, možda nekome posluži… Probadanja u trbuhu svakodnevno od 1.dana. Već 2.dnt izašao smečkasti crinone s nekim žilicama (sretna, možda je bila implantacija, s obzirom da se radi o 5dnevnoj blastoci, za koju je, btw, embriolog rekao da je "prelijepa". Endometrij savršen- troslojni, što god im to značilo.) Probadanja su se nastavila i narednih dana, bol u donjem dijelu leđa katastrofa, cice 0 bodova- niti bolne, niti napuhnute. Uglavnom, čitavo vrijeme pms simptomi, koji su se pojačali 6.dan. 7dnt radila, 2 dana prije termina M, test- ne s prvom mokraćom. Minus! Cure rekle ponoviti danas s prvom- opet minus debeli. Bol u leđima još uvijek rastura. Bila jutros vaditi betu, sad čekam potvrdu velike nule, da prestanem s crinone gelom jer me izluđuje. I da…prije 6 mjeseci, odmah nakon stimuliranog, transfer 3.dan. 9.dan pozitivan test, beta 90. Ali, nakon 6 tjedana prestalo se razvijati i morala na pilulu (ne želim nikome). Ja mislim da vas danas pozdravljam do -možda- nekog idućeg pokušaja. Sretno svima!!♥️

Inča, nemoj se pozdravljati dok još nisi sigurna.. Sad dok ti Beta u inat bude ogromna :D

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.