Pozdrav, nova sam u ovome i trebala bi ići na propuhivanje jajnika. Htjela bi to obaviti u 8 mjesecu da mogu ići na postupak u 9 mj😊i zanima me da li se treba puno prije naručivat ili se odmah dođe na red? U vinogradskoj su na GO u 8 mjesecu.. Pa bi obavila to u svetom duhu ili merkur., zna li itko? Privatno je dosta skupo.. Oko 1900 kn
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Pozdrav, nova sam u ovome i trebala bi ići na propuhivanje jajnika. Htjela bi to obaviti u 8 mjesecu da mogu ići na postupak u 9 mj😊i zanima me da li se treba puno prije naručivat ili se odmah dođe na red? U vinogradskoj su na GO u 8 mjesecu.. Pa bi obavila to u svetom duhu ili merkur., zna li itko? Privatno je dosta skupo.. Oko 1900 kn
Kada sam ja isla na hsg, u bolnici se cekalo dosta dugo. Trebalo mi je hitno pa sam isla privatno i nisam pozalila. Stvarno je bilo minimalno bolno ( iako to ovisi o stanju jajovoda i pojedincu), a pristup je, u usporedbi s bolnicom, nebo i zemlja.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Seiva koliko ti je Amh ?
Jesi krenula u postupak Ivf?
Amh mi je 2
U postupku sam. 10 dana se pikam 💉🤸🏻♀️
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Seika jel ti dr povecao terapiju ili nesto? Kad ti je iduci uzv?
Nika5555zao mi je❤️
Avama ❤️
Viola daj pokreni pozitivni niz, ovo je prestrasno toliko minusa. .
Bellaaa drzim 🤞🤞 za kucnu radinost😍
Nije ju povecao, samo nastavio. Vadili mi krv za hormone. Sutra mi je uzv i nalaz pa cu znat vise.
Inace, sad cu navrsiti 41 godinu i naravno nizak AMH. Prije dvije godine sam ostala trudna prirodnim putem ali imala spontani 😔. I od tada nista se ne prima.
Inseminacija u sjecnju 2020, nista. I sad evo prvi IVF, pa ni ne znam sto da mislim. 🤷♀️Seivasamo smireno i opusteno jer ces trebat i zivce i mira lipo sve polako i onako kako tebi cini dobro!
Ja sam isto tako ima 5godina prorodno i onda spontani ☹i od tad nikako ☹imam38 g
Slično smo prošle.
A u kojoj si sada fazi?
Da, smireno, pokušavam smireno, al partner nije smiren 🤦♀️, kao da se on puca hormonima a ne ja.
Mix toga svega, luda kuća 😁
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
...
Seiva sta si dobila od inekcija koje vrste?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Seiva sta si dobila od inekcija koje vrste?
Prvo Bemfola i Menopur, pa su Menopur zamjenili sa Cetrotide (ponestalo menopura)
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
...
Due to Path of Exile's expanding world and evolving mechanisms, it is still one of the best top-down chopper and hack RPGs on the scene. Now, with the release of the much-anticipated Harvest League, the rules of the game have changed again. Get the usual items on IGGM and Buy POE Currency to keep up with demand!
IGGM.com takes pride in providing competitive prices, and players can use PayPal, credit/debit cards, TrustPay, etc. to make payments. When players place orders on IGGM, they usually deliver their currency or POE Exalted Orb within 5 minutes. Whether Path of Exile players enjoy the game from their mobile phones, Xbox One, PS4, or PC, they can always access IGGM.com to access a variety of spheres, including the rare and highly sought-after spheres that can be used in the game. Customers can use the coupon code "POE" to enjoy a 5% discount for a limited time.
Ja sam prije godinu dana za 1.300 kn u poliklinici IVF. Javila im se drugi dan ciklusa i bila naručena za 8 dana.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Jutro 😉 Znate li možda rade li se postupci na MPO tijekom ljeta ili se čeka do 9. mj.?
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa koliko vidim da su u 8mj na GO skoro svi. Netko ce se javiti ko zna bolje.
Seiva sretno danas, javi nam se🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji