Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • seiva
    08. Srpanj 2020. 15:26

Meto

Pupa koliko vidim da su u 8mj na GO skoro svi. Netko ce se javiti ko zna bolje.
    Seivasretno danas, javi nam se🤞

Da javim, a i nemam sta bas. I dalje pikanje, u petak opet uzv. A danas mi je 13 dc. Ne znam kaj da mislim

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Tuma
    08. Srpanj 2020. 15:43

Pozdrav cure, evo mene s konzultacija u Danskoj pa ovako:
    AMH mi je ispao 2,8 pmol (za razliku od prije 5mj kad je bio 1,7) koristila sam razne suplemente i valjda ga malo podigla. Wuhuu (znam da je i dalje grozno nizak al svejedno sam sretna)
    AFC je bilo 6 ukupno, 3 na desnom, 3 na lijevom (prosli mjesec 3 ukupno). Kaze da smatra da su mi u Hrv skroz pogrijesili protokol i da bi mi kod njih dali Menopur od 2.dana ciklusa do kraja. Femaru i Gonale ne.  Smatra da bi dobili 3-5 jajnih stanica i kaze da sam mlada i da je po njemu to dovoljno za uspjeh. Gledao je sve sto sam do sad radila i kaze da je ureaplasma koju sam imala prije 1,5g mozda mogla malo ostetit jajovode i da mogu to provjerit, ali da on misli da nije, pogotovo jer je otisla s jednom dozom antibiotika. I da ne brinem oko zrelosti jajnih stanica jer to nije do mene, vec oni kao doktori moraju to znati prepoznati. Ugl, mislim da ako sad krajem 8.mj mi ne uspije u hrv da cu ici privatno kod njih. Rekao je da bi mi recepte poslao unaprijed pa da injekcije uzmem u hrv jer su kod njih puno skuplji...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Rina 39
    08. Srpanj 2020. 15:55

Super tuma👍👍👍👍
    Slazem se bitno je terapiju pogodit ,menopuri su bolji kolko sam citala od cura.

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

janasanja
    08. Srpanj 2020. 15:56

Na Vuk Vrhovcu su mi rekli da ove godine nema kolektivnog u 8.mj.
    Iako nama ne znači puno jer su nam sljedeći pregled stavili tek u 9.mj, a od 3.mj. smo u obradi...nikako doći do konačne preporuke :)

Ja (32): PCOS, Hashimoto
    On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
    --> u obradi na humanoj...

08. Srpanj 2020. 16:00

Tuma

AMH mi je ispao 2,8 pmol (za razliku od prije 5mj kad je bio 1,7) koristila sam razne suplemente i valjda ga malo podigla. Wuhuu (znam da je i dalje grozno nizak al svejedno sam sretna)
    AFC je bilo 6 ukupno, 3 na desnom, 3 na lijevom (prosli mjesec 3 ukupno). Kaze da smatra da su mi u Hrv skroz pogrijesili protokol i da bi mi kod njih dali Menopur od 2.dana ciklusa do kraja. Femaru i Gonale ne. Smatra da bi dobili 3-5 jajnih stanica i kaze da sam mlada i da je po njemu to dovoljno za uspjeh. Gledao je sve sto sam do sad radila i kaze da je ureaplasma koju sam imala prije 1,5g mozda mogla malo ostetit jajovode i da mogu to provjerit, ali da on misli da nije, pogotovo jer je otisla s jednom dozom antibiotika. I da ne brinem oko zrelosti jajnih stanica jer to nije do mene, vec oni kao doktori moraju to znati prepoznati. Ugl, mislim da ako sad krajem 8.mj mi ne uspije u hrv da cu ici privatno kod njih. Rekao je da bi mi recepte poslao unaprijed pa da injekcije uzmem u hrv jer su kod njih puno skuplji…

ovo sam čekala, Jesu li ti išta komentirali za FSH? koliko je kod njih sam postupak?

Tuma
    08. Srpanj 2020. 16:16

Bozma

Tuma

AFC je bilo 6 ukupno, 3 na desnom, 3 na lijevom (prosli mjesec 3 ukupno). Kaze da smatra da su mi u Hrv skroz pogrijesili protokol i da bi mi kod njih dali Menopur od 2.dana ciklusa do kraja. Femaru i Gonale ne. Smatra da bi dobili 3-5 jajnih stanica i kaze da sam mlada i da je po njemu to dovoljno za uspjeh. Gledao je sve sto sam do sad radila i kaze da je ureaplasma koju sam imala prije 1,5g mozda mogla malo ostetit jajovode i da mogu to provjerit, ali da on misli da nije, pogotovo jer je otisla s jednom dozom antibiotika. I da ne brinem oko zrelosti jajnih stanica jer to nije do mene, vec oni kao doktori moraju to znati prepoznati. Ugl, mislim da ako sad krajem 8.mj mi ne uspije u hrv da cu ici privatno kod njih. Rekao je da bi mi recepte poslao unaprijed pa da injekcije uzmem u hrv jer su kod njih puno skuplji…

ovo sam čekala, Jesu li ti išta komentirali za FSH? koliko je kod njih sam postupak?

Rekao je da je malo povisen, ali da je lh dobar i da nije to nista strasno. Za afc je rekao da ih je manje, ali  da odgovaraju amh. 
    A ivf je 22 000 kruna (kruna i kuna su skoro isti tecaj, dakle 22 000 kn)

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

• Marina86
    08. Srpanj 2020. 16:58

Žene drage, kakvo je stanje na VV, kako rade preko ljeta? Trebam kod dr Jukic kad konačno dobijem M.

👩37 👨42

od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

Tuma
    08. Srpanj 2020. 17:07

MarinaK

Žene drage, kakvo je stanje na VV, kako rade preko ljeta? Trebam kod dr Jukic kad konačno dobijem M.

Meni su rekli da normalno rade.

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Viola1
    08. Srpanj 2020. 17:14

Blacky89 vidjet ćemo sutra, a utvrditi u petak kada obavim i vađenje krvi... Iskreno se nadam da ćemo sve mi ubrzo doživiti mirne i školske trudnoće 🙏🙏
    TajTaj sretno s iščekivanjem 🤞🍀 pokušaj se što više opustiti i ne zamarati bilo kakvim simptomima... Samo pozitivno 😉😘
    Inča žao mi je. Drži se i hrabro dalje! 🍀
    Meto da i ja se slažem da je ovo prestrašno 😱, samo minusi i negativne bete.... Valjda će krenuti više na bolje, mislim da je vrijeme za to 😉🙏
    Jelenapec i Tara0205 dobro došle i što prije otišle na ljepše teme! 
    Tuma hvala ti 😘. 
    Ovo mi se sve čini kao dobre vijesti i kao dobra odluka. Nadam se da će ti uspjeti u 8mj pa da nećeš više o tome morati razmišljati. 🍀🤞🙏Koliko bi te izašao postupak ako bi kod njih i lijekove uzimala?
    Seiva da li ti je nešto više rekao? Koliko su veliki? Koliko ih ima? Vidi li se pomak od zadnjeg uzv-a? 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

08. Srpanj 2020. 17:34

Viola1, ima da nam sutra popraviš prosjek, vrijeme je za jedan plus na testu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.