Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    06. Srpanj 2020. 12:39

Inča

Jutro! Danas 7.dan od Feta, 5 dan. Termin za menzis za 2 dana. Ja jutros radila test, ali ne s prvom mokraćom…minus ko kuća! Imate kakve riječi utjehe ili propali slučaj i ovaj put?😏

Moj savjet je da svakako probaš sutra pišnut testić sa prvim jutarnjim 🤷‍♀️ sretno 🤞

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Blacky89
    06. Srpanj 2020. 12:50

MakiST usporedba je vrh 😂😂😂
    Inča probaj napravit jos ujutro test s prvom jutarnjom. Sretno!
    Ženske, evo i beta službeno 0. Ovaj mjesec je pauza pa idući ciklus FET. Rekao je profa da meni svježi transferi ne odgovaraju i da vise nikad necemo ic u svježi. 

• seiva
    06. Srpanj 2020. 13:14

Pozdrav svima 🙋‍♀️
    Citam vas vec danima i mogu rec da zivot pise razne price... Želim svima da ostvarite svoje željice.. ❤️ 

Ugl., vec 9 dana se pikam (bemfola i cetrotide), bila danas bila na uzv, počel plakat cim sam izasla iz bolnice. Kaže on sitno malo, ništa se skoro ne vidi i nadoda tako je to kod pcos jajnika, a ja se zbunila jer mi to ni jedan ginic nije nikad rekao. 

E sada, moje pitanje glasi koji dan ciklusa ste imale aspiraciju?
    Zbedirala se da kod mene nece ni do toga moc doć. 

I, kako se radi potpis? 

Hvala na odgovorima. 
    😘🙋‍♀️

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

• avama
    06. Srpanj 2020. 13:23

Cure.moj test dana isto nema nista. Mislim.da sam svoju pricu na Sv. Duhu zavrsila.
    E sad sta dalje, nekako mislim kod Skvorca ili Poliklinika IVF. Kakva je IVF?

• Inča
    06. Srpanj 2020. 13:28

Samara

Inča

Jutro! Danas 7.dan od Feta, 5 dan. Termin za menzis za 2 dana. Ja jutros radila test, ali ne s prvom mokraćom…minus ko kuća! Imate kakve riječi utjehe ili propali slučaj i ovaj put?😏

Moj savjet je da svakako probaš sutra pišnut testić sa prvim jutarnjim 🤷‍♀️ sretno 🤞

Hvala!😊 Mislila sam da sam možda prerano...Misliš da bi 8.dan već trebalo pokazati?

• Blacky89
    06. Srpanj 2020. 13:37

Inča s blasticama se vec 5. dan moze piškit test 😁 al najbolje pisni sutra jutarnji. Tko zna koliko ti je bio razrjeden urin. 

• avama
    06. Srpanj 2020. 13:56

I ja sam danas dobila, a tek u petak sam trebala vadit betu. 11 dnt. Mozda su mi prekasno vratili

• Blacky89
    06. Srpanj 2020. 14:00

Avama jesi ti na estrofemu? Čudim se pa si u FET-u prokrvarila. 

• Nika5555
    06. Srpanj 2020. 14:03

I kod mene nula ko kuca,sad odmor pa na jesen u nove pobjede,sretno svima curke ❤

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Inča
    06. Srpanj 2020. 14:09

Blacky89

Inča s blasticama se vec 5. dan moze piškit test 😁 al najbolje pisni sutra jutarnji. Tko zna koliko ti je bio razrjeden urin.

Blacky89, vidim da si napisala jednoj curi da se čudiš da je u FETU prokrvarila.. Nisam još nikad bila u FETU i ne znam ništa o tome.. Ja bih trebala dobit za 2 dana i danas imam totalno sve simptome. Jel moguće da se ne prokrvari? I, jel se ranije sazna preko krvi ili preko mokraće? Hvala😊 ps. u totalnom bedu sam od jutrošnjeg testa. Mislim da ništa ovog puta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.