Avama, a jaca je danas. Ja se jos nekako nadam da ce kod tebe i Blacky bit nesto
Joallina, a na transferu sam dugo na stolu cekala doktora pa sam pricala sa embriologicom. Rekla je da su stanice bas bile lose (nije ni cudno, dva postupka jedan za drugim plus moje godine plus sto nista od dodataka ne uzimam vec mjesecima) pitala sam je ima li smisla uopce dalje sa ovakvim stanicama pa kaze da ima, da jesu one s godinama sve losije ali da se to da malo popravit. Vec sam i prije negativnog testa narucila sve i svasta sad cu par mjeseci pit to sve i tek tamo pa cu tek kad se malo odmorim trazit uputnicu za konzultacije pa kad dodjem na red. Tako da ako vec nisi navali i ti na Q10, omegu i sl.
Avama da, vidi se tu crtica tamnija nego jucer. Nije Bog zna kako tamna za 9dnt ali je ima i tamnija je. Nemoj jos odustajat. Kod tebe ima nade.
Bozma ma sta se imam nadat, krvarim normalno. Vec sam ja davno prekrižila ovaj postupak.
Ej tu su biologice sastavile neki protokol vitamina za boostanje js, kad saznam javim vam.
Avama, a jaca je danas. Ja se jos nekako nadam da ce kod tebe i Blacky bit nesto
Joallina, a na transferu sam dugo na stolu cekala doktora pa sam pricala sa embriologicom. Rekla je da su stanice bas bile lose (nije ni cudno, dva postupka jedan za drugim plus moje godine plus sto nista od dodataka ne uzimam vec mjesecima) pitala sam je ima li smisla uopce dalje sa ovakvim stanicama pa kaze da ima, da jesu one s godinama sve losije ali da se to da malo popravit. Vec sam i prije negativnog testa narucila sve i svasta sad cu par mjeseci pit to sve i tek tamo pa cu tek kad se malo odmorim trazit uputnicu za konzultacije pa kad dodjem na red. Tako da ako vec nisi navali i ti na Q10, omegu i sl.
ok, hvala na savjetu! Budem onda Q10. Ovaj put nisam ništa. Osim b-kompleksa za nokte i kosu😁 Jer to su prioriteti😂
Plan ti je ok.. ja mislim da bi i ja tako odlučila. Ići sa svojim stanicama do kraja.. Jer sve se to razlikuje i od ciklusa do cuklusa.. bez obzira na dodatke koje pijemo, nekada jednostavno možeš imati sreće i naletiti na dobar ciklus s kojom dobrom stanicom.
I eto bebe.
Nama recimo nije opcija donacija (iako mi je doktor na PRVIM konzultacijama to spomenuo onak potiho😔) jer smo odlučilo da idemp probat ove postupke kaj imamo preko hzzo-a i ako ne uspijem biti ćemo bez djece i sagradit život prema tome. Ne znam kakp vi razmišljate, ali ako vam to je opcija, za to fakat imaš vremena.. tako da svakako ima smisla tboja odluka da još pokušavaš sa svojim!
Ja ne kuzim zasto doktori nude opciju doniranja jajnih kad 3,7amh nije tako los
Pa cure s amh 1pmol ostanu prirodno trudne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Ja ne kuzim zasto doktori nude opciju doniranja jajnih kad 3,7amh nije tako los
Pa cure s amh 1pmol ostanu prirodno trudne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To je zbog visokog fsh draga. Plus godine plus enometrioza.. Ali nisu mi baš nudili, samo je spomenuto kao nešto o čemu treba razmišljati.. No, nisu me odbili, rekli su da će probat sve kaj je u njihovoj moći.
Inače slažem se s tobom. Moja najbolja frendica sa 39 ostala prirodno trudna nakon 7 postupaka, a mislim da joj je AMH bio oko 1. Doduše, nije imala nikakve druge probleme.
Ja pijem vec 3mj qoenzim,maticnu prestala pred 3tj danas pocela opet.
Pa cemo vidit
Meni je amh 5,7pmol a fsh 9 i nemam nista drugo problema🤦♀️
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Jutro! Danas 7.dan od Feta, 5 dan. Termin za menzis za 2 dana. Ja jutros radila test, ali ne s prvom mokraćom...minus ko kuća! Imate kakve riječi utjehe ili propali slučaj i ovaj put?😏
Meni je dr u Splitu rekla da su nase js kao zdjela puna trešanja - prvo se pojedu one najljepše najsočnije i najveće, a kasnije ostanu samo one šugave. Što bi značilo da su kod nas s malim amh ove lijepe otisle davno, a ostale su nam ove shitne. Iako ako se dobro pročeprka, može se nać još koja dobra i sočna 😁😂. Ne znam jel vas to tješi, meni je bila fora usporedba. Iako - stanice se dosta mogu popraviti sa matičnom, Q10 i Omega3 👍
hahaha. Pre dobra usporedba! Ali to je to, ima šanse nabasati slučajno na neku dobru trešnju na dnu zdjele😂
Sortiraj odgovore
Najstariji