Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Lipanj 2020. 19:48

ANKSIMORON

Pozdrav, opet ja.. u utorak beta 159, danas ponovo radjena 300,5… doktor kaze da mi se ne cini uredu.. jel ima neko od vas iskustva s nepravilnim rastom bete.. ugl kaze ponovit ponovo u subotu pa uzv kod njega..

Nemam iskustvo ali vec sam tu prije stavila kako sam nasla nekakav forum The epic beta thread (guglaj) i u njemu su surogat majke i ivf majke stavljale svoje bete po razlicitim danima transfera. Pa mozes pogledati stvarno ima svakakvih brojeva i bas nema nikakvih pravila.

flower93
    04. Lipanj 2020. 20:13

ANKSIMORON

Pozdrav, opet ja.. u utorak beta 159, danas ponovo radjena 300,5… doktor kaze da mi se ne cini uredu.. jel ima neko od vas iskustva s nepravilnim rastom bete.. ugl kaze ponovit ponovo u subotu pa uzv kod njega..

mislim da su cure prije baš komentirale tu temu kako ne mora biti baš pravilno duplanje. Nisam expert u betama, pa nemam neki pravi savjet. Držim palčeve da bude sve ok 

flower93
    04. Lipanj 2020. 20:14

JECIKA

Flower cekamo te na zimske bebe.. I cestitampa da se sve preselite na ljepse teme!
    Znaj da cete zagledanje vesa i toalet papira posle svakog mokrenja pratiti jos dugo u trudnoci

Stižem čim dobijem službenu potvrdu 

• MikicaC
    04. Lipanj 2020. 21:00

flower93

https://postimg.cc/F7rYk1xr/3e758887
    Nadam se sa sam uspjela uploadat 😎 😍

😍😍😍😍 cestitammm ❤️ Drzim fige za veliku betu 🥰 mozda su se i obje primile 😍

• Blacky89
    04. Lipanj 2020. 21:18

VM odlično... super da su folikulici krenuli. Izgleda im treba malo vremena da se pokrenu 😉
    Anksimoron cuj dupla se ona, al malo mi je to nisko za tvoje dnt. Ti si sad vec jedno 18dnt jel tako? Sorry, mozda griješim, zna biti i slučajeva da je sa niskim betama bilo sve super. Sretno 🤞
    Avama znaci do ovulacije nista ne koristiš a kad bude ovulacija onda uvodiš utrogestan i to je to. 🤞
    Nikitta kad ce bit tvoji hormoni gotovi? 
    Curke znam da nisam sve popratila, ali zelim svim betocekalicama veeeliki plus i divne bete. 🤞🍀
    Skicnem forum kad uhvatim pauzicu, al vec cu ja sve upratit 😂
    Ja brojim jos sitno do menge, pa mi se onda lakše zaokupit poslom pa mi dani brze prodju 😁🙈

Grizli
    04. Lipanj 2020. 21:35

ANKSIMORON

Oprosti morala sam se ubaciti... Mpo dr ti je picajlzla! Ovo meni izgleda jako dobro sto bi on da je u broj ista. Za pocetak pitanje dal si tocno u isti sat vadila, drugo ne mora ona bas 100% biti dupla moze biti +/- mala odstupanja... Zasto ti je to rekao samo da se brines ne znam, al svakako ti zelim savrsenu betu u subotu i uzv da vidia svoj mali kikiriki (mene na to podsjećaju bebice u toj fazi) 😊🤞🤞🤞 

Grizli
    04. Lipanj 2020. 21:42

Anksimoron sad vidim sto je blacky pisala da ti je 18 dnt?! Bitno je da se dupla. Ne znam sto su vracali 3.dnevni ili blasticu... Ako je blastica i 18dnt onda je niza vrijednosti, al ni to ne mora biti nista lose jer duplanje postoji. A sto se duplanja tice uredno je iz mog iskustva. 🤞🤞🤞

• avama
    04. Lipanj 2020. 21:52

Znaci prirodni fet je bez estrofema. A jel to kome uspijelo? 
    Jel to bolje ili?

• Mrva1986
    04. Lipanj 2020. 21:52

Prijavljujem da sam stavljala utrogestan i cini mi se da se cerviks spustio😞😭💔 izgleda da opet nist dobro kod mene

ANKSIMORON
    04. Lipanj 2020. 21:59

Grizli

Anksimoron sad vidim sto je blacky pisala da ti je 18 dnt?! Bitno je da se dupla. Ne znam sto su vracali 3.dnevni ili blasticu… Ako je blastica i 18dnt onda je niza vrijednosti, al ni to ne mora biti nista lose jer duplanje postoji. A sto se duplanja tice uredno je iz mog iskustva. 🤞🤞🤞

Da 18 dan je.. e ne znam sto su mi vracali.. u otpusnom pismu nista ne pise osim da su vracena 2 zametka.. da cekat cemo subotu.. pa sta bude bude 🙂😃

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.