Pozdrav, opet ja.. u utorak beta 159, danas ponovo radjena 300,5… doktor kaze da mi se ne cini uredu.. jel ima neko od vas iskustva s nepravilnim rastom bete.. ugl kaze ponovit ponovo u subotu pa uzv kod njega..
Nemam iskustvo ali vec sam tu prije stavila kako sam nasla nekakav forum The epic beta thread (guglaj) i u njemu su surogat majke i ivf majke stavljale svoje bete po razlicitim danima transfera. Pa mozes pogledati stvarno ima svakakvih brojeva i bas nema nikakvih pravila.
Pozdrav, opet ja.. u utorak beta 159, danas ponovo radjena 300,5… doktor kaze da mi se ne cini uredu.. jel ima neko od vas iskustva s nepravilnim rastom bete.. ugl kaze ponovit ponovo u subotu pa uzv kod njega..
mislim da su cure prije baš komentirale tu temu kako ne mora biti baš pravilno duplanje. Nisam expert u betama, pa nemam neki pravi savjet. Držim palčeve da bude sve ok
Flower cekamo te na zimske bebe.. I cestitampa da se sve preselite na ljepse teme!
Znaj da cete zagledanje vesa i toalet papira posle svakog mokrenja pratiti jos dugo u trudnoci
Stižem čim dobijem službenu potvrdu
https://postimg.cc/F7rYk1xr/3e758887
Nadam se sa sam uspjela uploadat 😎 😍
😍😍😍😍 cestitammm ❤️ Drzim fige za veliku betu 🥰 mozda su se i obje primile 😍
VM odlično... super da su folikulici krenuli. Izgleda im treba malo vremena da se pokrenu 😉
Anksimoron cuj dupla se ona, al malo mi je to nisko za tvoje dnt. Ti si sad vec jedno 18dnt jel tako? Sorry, mozda griješim, zna biti i slučajeva da je sa niskim betama bilo sve super. Sretno 🤞
Avama znaci do ovulacije nista ne koristiš a kad bude ovulacija onda uvodiš utrogestan i to je to. 🤞
Nikitta kad ce bit tvoji hormoni gotovi?
Curke znam da nisam sve popratila, ali zelim svim betocekalicama veeeliki plus i divne bete. 🤞🍀
Skicnem forum kad uhvatim pauzicu, al vec cu ja sve upratit 😂
Ja brojim jos sitno do menge, pa mi se onda lakše zaokupit poslom pa mi dani brze prodju 😁🙈
Oprosti morala sam se ubaciti... Mpo dr ti je picajlzla! Ovo meni izgleda jako dobro sto bi on da je u broj ista. Za pocetak pitanje dal si tocno u isti sat vadila, drugo ne mora ona bas 100% biti dupla moze biti +/- mala odstupanja... Zasto ti je to rekao samo da se brines ne znam, al svakako ti zelim savrsenu betu u subotu i uzv da vidia svoj mali kikiriki (mene na to podsjećaju bebice u toj fazi) 😊🤞🤞🤞
Anksimoron sad vidim sto je blacky pisala da ti je 18 dnt?! Bitno je da se dupla. Ne znam sto su vracali 3.dnevni ili blasticu... Ako je blastica i 18dnt onda je niza vrijednosti, al ni to ne mora biti nista lose jer duplanje postoji. A sto se duplanja tice uredno je iz mog iskustva. 🤞🤞🤞
Znaci prirodni fet je bez estrofema. A jel to kome uspijelo?
Jel to bolje ili?
Prijavljujem da sam stavljala utrogestan i cini mi se da se cerviks spustio😞😭💔 izgleda da opet nist dobro kod mene
Anksimoron sad vidim sto je blacky pisala da ti je 18 dnt?! Bitno je da se dupla. Ne znam sto su vracali 3.dnevni ili blasticu… Ako je blastica i 18dnt onda je niza vrijednosti, al ni to ne mora biti nista lose jer duplanje postoji. A sto se duplanja tice uredno je iz mog iskustva. 🤞🤞🤞
Da 18 dan je.. e ne znam sto su mi vracali.. u otpusnom pismu nista ne pise osim da su vracena 2 zametka.. da cekat cemo subotu.. pa sta bude bude 🙂😃
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji