Čestitke Flower, nadam se da si pokrenula pozitivan niz. Svim curama koje su u fazi čekanja, nadam se da će nastaviti dobar niz.
Ja krajem mjeseca idem prvi puta na FET i to u prirodnom ciklusu. Cure koje su iskusnije u ovim vodama, znate li zašto neke šalju u prirodnom ciklusu, a neke uz hormonalnu terapiju? Ja imam redovne menstroacije/ovulacije, ali imam dosta godina (37). Ima li nešto što ja mogu napraviti da povećam šansu za uspješni
E mene zanima sta znaci prirodno? Ja sam do sad imala samo estrofen i utrogestan.
Moja je beta negativna.
Danas sam dogovorila novi fet odmah ovaj ciklus. Kaze dr idemo sad skroz prirodno. Pa ne znam sta to znaci i bez esteofema?
Koliko sam ja upoznata, to znaci da prati tvoj redovan ciklus i cekaju kad ces prirodno ovulirat bez ikakvih lijekova, i nakon ovulacije odrede kad ce biti transfer - onoliko dana nakon, koliko ti je embrij star (2/3/5 dana). Mislim da taj dan kad ovuliras uvode utrogestan - nek me netko ispravi ako je sto drugacije u prirodnom ciklusu, nego sto sam navela.
Flower čestitam i želim da sve bude odlično i nagodinu drzis svoju bebicu ili bebice ;)
Upadam samo s kratkim pitanjem, prvi pregled na humanoj.. sta podrazumijeva..narucili u me 27.7. / to mi je taman kraj mensturacije pa sad ne znam da li se tamo samo priča ili oni sta pogledaju :D
Flower93 znala sam, imala si baš školske simptome! Jako me razveselio tvoj plus, odnosno tvoje dvije crtice koje su bome junačke! Ako su moji savjeti pomogli, to mi je posebno drago. 🥰 Čestitam!!
Avama žao mi je, očito je ipak opet bila jebena biokemijska. Prirodni FET je nekontroliran Estrofemom od 1dc, dakle prati se tvoj prirodni ciklus i radi transfer nakon prirodne O.
Med.sestra dobrodošla u našu mpo ludnicu! Svima nam je lakše kad smo skupa i dijelimo iskustva.🙃
Sanjich dobro nam i ti stigla na temu, prvi pregled su zapravo klasične konzultacije, razgovor, uzimanje anamneze, gledanje svih nalaza koje donesete. Mene je doduše Luči odmah i uzv gledao jer se potrefilo da me može odmah i pogledat, ali nije nužno za prvi put.
Hvala nikitta :) znaci nebitno imam li
Flower93 znala sam, imala si baš školske simptome! Jako me razveselio tvoj plus, odnosno tvoje dvije crtice koje su bome junačke! Ako su moji savjeti pomogli, to mi je posebno drago. 🥰 Čestitam!!
Avama žao mi je, očito je ipak opet bila jebena biokemijska. Prirodni FET je nekontroliran Estrofemom od 1dc, dakle prati se tvoj prirodni ciklus i radi transfer nakon prirodne O.
Med.sestra dobrodošla u našu mpo ludnicu! Svima nam je lakše kad smo skupa i dijelimo iskustva.🙃
Sanjich dobro nam i ti stigla na temu, prvi pregled su zapravo klasične konzultacije, razgovor, uzimanje anamneze, gledanje svih nalaza koje donesete. Mene je doduše Luči odmah i uzv gledao jer se potrefilo da me može odmah i pogledat, ali nije nužno za prvi put.
Hvala nikitta :) znaci nebitno imam li
joj ne znam kako je postao ovo bez da sam dovršila.. hvala ti na odgovoru nebitno imam li M ili ne tada :) Jos postoji nada ove 2 ovulacije da ne dodje do pregleda..mozda mi pomogne sto sam nekako otpisala sve do tada pa se primi stogod :P
Flower čestitam i želim da sve bude odlično i nagodinu drzis svoju bebicu ili bebice ;)
Upadam samo s kratkim pitanjem, prvi pregled na humanoj.. sta podrazumijeva..narucili u me 27.7. / to mi je taman kraj mensturacije pa sad ne znam da li se tamo samo priča ili oni sta pogledaju :D
ja sam samo pričala, i gladali nalaze, nikakvog pregleda nije bilo. Ali kaže mi prijateljica da je ona kod drugog dr. i da je on nju na konzulatcijama i pregledao, depiliraj se za svaki slučaj
Bila sam jutros na humanu po ljekove. Šokirana sam koliko toga ima, privatno sam kupovala dan za dan pa nisam imala predodžbu šta sve istisnemo u sebe u tih tjedan dana stimulacije.
angribird, ma ja isto imam 50-tak kg, mršava sam, rekla bi da imam dobar metabolizam, ali evo jutros treći dan a crta postojana, čak sam spremila tvoju sliku u favorite da mogu pogledat svaki dan kad je tebi počelo ponovno tamnit, ali nisu nam ni slične
Sanjich, ne smeta ti njima to što si pri kraju M, ionako nas u postupcima naručuju na prvi pregled 5-ti dan, a nekad i prije ako gledaju folikule
Sanjich, ne smeta ti njima to što si pri kraju M, ionako nas u postupcima naručuju na prvi pregled 5-ti dan, a nekad i prije ako gledaju folikule
ima još do tada, ginica mi kao nije dala uputnice za hormone i to, da ce mi to oni sve tamo..a ja bi ipak osla to izvadit i imat spremno a ne da dodjem pročakulam i onda opet čekaj vadi hormone i dolazi na humanu s tim..
Ajme Flower pa čestitam!! Neka bude školska trudnoća i držim fige za 2 mrvice ;)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bozmameni se cini da tu ima i pravih trudnickih hormona pa ti zato ne blijedi, ostane li do ponedjeljka crta - apsolutno je relevantna!! 🤞🤞🤞🤞
Ma tako sam prosli put 7-mi dan imala crtu, a ono jos brevactide, ako nista malo sam se proveselila 😂
Nikitta svakako su tvoji savjeti pomogli, i to ne samo ovi zadnji, vec unazad godinu i pol kaj pratim ovaj forum 😊 ne zelim se vec sad jako veselit, ispred mene je jedan dugacak maraton, ali ovo je jedan prekrasan korak naprijed 😍
Samara hvala ti 😘
Bozma drzim palceve da je ipak nesto vise u toj crtici 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji