Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Lipanj 2020. 17:47

Nikitta, rasplaka me. Tako mi je drago da te imamo tu, za sve nas si tu sa savjetom, onih par mjeseci si toliko falila. Nikad se nije desilo da si ti neciji post ignorirala, svakome si pokusala pomoc savjetom. Dan po dan, doci ce sve na svoje i kako je netko vec napisao, dobro se dobrim vraca 😘

05. Lipanj 2020. 18:21

Nikitta, bojim se da nema veze sa trudnickim hormonima, ovakva sam ja svaki mjesec od ovulacije do M, promjenen raspolozenja, sise bole za pop...osjecaj kao da cu puknut. Sve se nadam da ce ovo urodit plodom jer ne znam do kad cu moc ovako, vjerojatno ima veze sa menopauzom i tim mojim hormonima koji su kao i tvoji visoki. mislila sam pokusat jos 1-2 puta pa trazit spiralu ili nesto da me ovi hormoni ne taru svaki mjesec.

darliv
    05. Lipanj 2020. 19:28

Flower čestitam na plusiću 😍

Nikitta zao mi je zbog svega sto prolazis, i zelim ti da si sto prije poslozis misli u glavi i odlucis kako je najbolje za tebe.. Cesto razmisljam sto cu ako ne dođem nikada do bebice, i nekako sam si dala vremena za postupke dok ne osjetim da vise ne ide, i ako se zaista nađem u toj situaciji nadam se da cu se moci pomiriti i zivjeti i uzivati u drugim stvarima..ali uvijek je lako u teoriji, zaista treba ogromna snaga da si tako poslozis situacije u zivotu.. Hvala ti za sve vrijeme na ovom forumu, svima nam svakodnevno pomazes ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

05. Lipanj 2020. 20:25

Maki, sise me danas rasturaju...napete...toliko da mi ta napetost udara u ruke. Inace me u postupcima prestanu bolit malo nakon stimulacije a sad su pocele tek prije par dana. To mi malo stvara nervozu, od one smirenosti i pospanosti sam odjednom dosla do ludjakinje. Bojim se samo da nije PMS.
    Test svijetli...ali moj je embrij malo sporiji pa mu je rano da ista pokaze na testu. Ovaj put me nista ne probada, ne zateze, nema grceva, pa cak ni nadutosti od utrogestana.
    Ti? 

05. Lipanj 2020. 20:42

A nasmija me s crnom vunom. 
    Nadam se da se vise necemo vidjat na transferima nego na UZV u trudnoci 😁

sofi
    05. Lipanj 2020. 21:07

👋👋 žene! Pisala sam već tu, toliko davno da vidim sad da cure s kojima sam tada tipkala već imaju bebice 🤗🤗  Kod nas se u međuvremenu pokazala neopstruktivna azoospermia problem, odradio je dragi  sve moguće i nemoguće nalaze, svi su uredni, a nalaz M-Tese nije nažalost pokazao ništa. Pa sam pauzirala s foruma..😪. Uglavnom, trenutno smo u statusu quo i šanse za T nema ni u primisli. Nego, pitala bih vas, M kasni kojih 4-5 dana (inače je točna u dan manje-više), a danas i jučer sam primjetila iscjedak kao u ovulacije, rastezljivo bijeli, sa par točkica krvi onako baš u njemu, a nikako da krene ni M ni bolovi ni niš kao inače. Je koja to imala možda, je moguće možda da je koja infekcija? Brisevi su pred par mj bili svi uredni 🤷‍♀️ vjerojatno će se skulirati, ali inače svaki mj ima svoj ustaljeni tempo već 🤭 pa mi je čudno. Tnx! 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Lipanj 2020. 21:57

Bozma

Belaaa, ja sam se u poned. ubola sa Brevactidom, ali radim testove svako jutro da vidim kako izlazi. Ali bila sam jutros na humanoj po ljekove. Nadam se da ću ih vratit sljedeć tjedan jer već vidim da će mi opet visoki LH radit probleme sa početkom stimulacije. Ne znam zašto je uopće bitno je li 13 ili 9, ionako ga dižemo stimulacijom, a nije da do sad nisam reagirala na stimulaciju.

Aha a zasto primas sad taj  brevacidom  ja stvarno jos puno toga neznam🤷‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

05. Lipanj 2020. 21:58

Nikitta

Grizli kako je prošla pretraga za bebi?❤️
    Anksimoron moguće je da je 1 embrij odustao, držim fige da u subotu bude beta top! 🥰
    Blacky89 ujutro, zato moram požurit pajkit 😁
    Belaaa ali ja nikad nisam imala uspješnu implantaciju, samo sam napisala savjete koje sam prikupila s godinama na forumima i sl. Naći ću ti na kojoj stranici sam to napisala tu na temi, pa baci oko kad budeš imala transfer🥰
    Faith keep the faith! 😎
    Mrva1986 taj jbni cerviks, nadam se da si u krivu. 💆🏼‍♀️

Ma skontala sam te to znam da nisi isto ko ni ja mi se bas dugo borimo🙏🙏 nego to di si procitala sta pomaze pa ces mi link dati😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

05. Lipanj 2020. 22:04

Bozma

Nikitta, jos lezim. Sinoc sam do kasno citala i pijuckala pa se bojim da ce bit razrijedjeno i svijetlije. Evo sam i jutros primjetila ono sa cerviksom, da je jutros vise nego sinoc….valjda se spusti u toku dana.
    Samo….pere me ocajan PMS 🙈 sinoc sam toliko toga procitala o embrijima od 4 stanice na 3 dan….pa to ako se implatira to ce bit cudo….ovako dodjem u fazu da mislim da je bolje da mi lose embrije ni ne vracaju, em se bodem fragminom, brevactidom, 15 dana curi utrogestan iz mene, citav ciklus setam sa uloscima, pazim se, tableta ova tableta ona, modra sam…..i ne znam kako ja kod njih imam tako lose embrije, a u drugoj klinici drugacije

E to ti je jako dobro pitanje za embrije to i mene zanima jer imam priju koja je bila u Splitu i nikad j9j nisu bile ok a njoj puka fil iz 3 neuspijela isla u poljaka tamo stanice top i iz preve uspijela mislim da ti embriolzi mogu nesto pomoc po tom pitanju jer meni je osobno pojlak reka kad sam bila vsma je bitniji moj embrolog Romac jedan od vodecih uHrvatskoj nego ja pa sad ti  meni reci ko lud a i sicam se kasld sam bila u 4 postpku obe ove nase dole bili jedna dodla usla kazr ok su moglo je i bolje osla a dok me prpremili dosla druga kaze imso 4 stanicni 8 stsnicnu i dobre su kvalitete ko tu lud ja i sestra se samo pogledale🤷‍♂️

05. Lipanj 2020. 22:06

Bozma

Blacky89

Bozma a da ti nama slikas te svoje testice? 😉 za nas testoljupce 😂

Sad zamisli koji sam ja testomanijak kad ih ovako slažem
    https://postimg.cc/SXfCCPxj

Posvijetlio je ipak danas, prva slika je dan nakon boostera, ali isto dosta sporije posvijetlio nego kod angribird. Ali s obzirom da je samo 4 stanicni, nema šanse da pokaže išta prije poned.

Cek sad mene zanima jesi bila u postuku nista ne kontam jeli ti bio transver sta su ti vratili ti to ocekujes betu ali mislus da ces dobiti? 🤷‍♂️ posa me izlzdi nis nemogu povatati 🤦‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.