Prijavljujem da sam stavljala utrogestan i cini mi se da se cerviks spustio😞😭💔 izgleda da opet nist dobro kod mene
Mrva1986 koji ti je dan?
Anksimoron sad vidim sto je blacky pisala da ti je 18 dnt?! Bitno je da se dupla. Ne znam sto su vracali 3.dnevni ili blasticu… Ako je blastica i 18dnt onda je niza vrijednosti, al ni to ne mora biti nista lose jer duplanje postoji. A sto se duplanja tice uredno je iz mog iskustva. 🤞🤞🤞
Da 18 dan je.. e ne znam sto su mi vracali.. u otpusnom pismu nista ne pise osim da su vracena 2 zametka.. da cekat cemo subotu.. pa sta bude bude 🙂😃
Pogledaj moju betu u potpisu.. sretno 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Prijavljujem da sam stavljala utrogestan i cini mi se da se cerviks spustio😞😭💔 izgleda da opet nist dobro kod mene
ne otpisuj još, i meni se učinilo sinoć, a jutros je opet bio visoko. Koji dan ti je? a i spusti se samo kad smo dan pred M
ne otpisuj još, i meni se učinilo sinoć, a jutros je opet bio visoko. Koji dan ti je? a i spusti se samo kad smo dan pred M
Uf Bozms ti mene bas utjesis🤗😘
Meni se isto cijeli dan vrti po glavi,nervozna kao da mi se spustio a drugi dan transfera
I trazim non stop necija iskustva vezano za to...
I ja sam bas o cerviksu neki dan ovdje postavila pitanje, bas zato jer mi se ucinilo par dana nakon transfera da se spustio, a sad je stvarno na dodir sve mekano i dosta je visoko
I ja sam bas o cerviksu neki dan ovdje postavila pitanje, bas zato jer mi se ucinilo par dana nakon transfera da se spustio, a sad je stvarno na dodir sve mekano i dosta je visoko
Bas me tjesite😘
Zene moje drage koliko nam znaci ovaj forum
S vams mi je najljepse druzenje😊
Jedino di se osjecam razumljivo😘😘
10dt trodnevnog
https://postimg.cc/F7rYk1xr/3e758887
Nadam se sa sam uspjela uploadat 😎 😍
Aaaaaaaa😍😍😍🙏🙏 tako sam sretna hvaala ti Bozee 😍😍😍😍😍❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage tako lipo je sta smo jedna drugoj podrska❤ ja sam pocela radit jutros pa nisam sve uspila povatat cekslicama svi srecu zelim🙏😍
Flower93 jos jednom cestitkeee ❤😍
Niktta obavezno ces mi pinoviti ako dodjem fo transvera sta si sve radila za bolju implataciju🤗❤
Bozma kad ti trebas test radit ?
Mrva1896 samo opusteno i vjeruje do zadnjeg🙏🙏😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa, ja sam se u poned. ubola sa Brevactidom, ali radim testove svako jutro da vidim kako izlazi . Ali bila sam jutros na humanoj po ljekove. Nadam se da ću ih vratit sljedeć tjedan jer već vidim da će mi opet visoki LH radit probleme sa početkom stimulacije. Ne znam zašto je uopće bitno je li 13 ili 9, ionako ga dižemo stimulacijom, a nije da do sad nisam reagirala na stimulaciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji