Nikitta, jos lezim. Sinoc sam do kasno citala i pijuckala pa se bojim da ce bit razrijedjeno i svijetlije. Evo sam i jutros primjetila ono sa cerviksom, da je jutros vise nego sinoc....valjda se spusti u toku dana.
Samo....pere me ocajan PMS 🙈 sinoc sam toliko toga procitala o embrijima od 4 stanice na 3 dan....pa to ako se implatira to ce bit cudo....ovako dodjem u fazu da mislim da je bolje da mi lose embrije ni ne vracaju, em se bodem fragminom, brevactidom, 15 dana curi utrogestan iz mene, citav ciklus setam sa uloscima, pazim se, tableta ova tableta ona, modra sam.....i ne znam kako ja kod njih imam tako lose embrije, a u drugoj klinici drugacije
Bozma a da ti nama slikas te svoje testice? 😉 za nas testoljupce 😂
Sad zamisli koji sam ja testomanijak kad ih ovako slažem
https://postimg.cc/SXfCCPxj
Posvijetlio je ipak danas, prva slika je dan nakon boostera, ali isto dosta sporije posvijetlio nego kod angribird. Ali s obzirom da je samo 4 stanicni, nema šanse da pokaže išta prije poned.
Cure moje, ja sam se probudila tak puna tuge, htjela bih leci u krevet i samo plakati, al na poslu sam pa se moram pravit cool. Jos sam jucer cula da mi je rodakinja koja je trudna 12tj dobila nifty i da beba nije dobro i morat ce na kiretazu ic. To me totalno hitilo u bed.
Cure moje, ja sam se probudila tak puna tuge, htjela bih leci u krevet i samo plakati, al na poslu sam pa se moram pravit cool. Jos sam jucer cula da mi je rodakinja koja je trudna 12tj dobila nifty i da beba nije dobro i morat ce na kiretazu ic. To me totalno hitilo u bed.
Ne znam kaj da ti kažem, a da te utješi.. I sama sam imala takve periode, kad najradije nikoga ne bi vidjela, bila pod dekom sama i plakala.. Proći će i to, iza svake kiše ima sunca. Doći će i tvoje sunce
Bozma svaka klinika ima očito svoje parametre prema kojem ocijenjuje embrije, znam da se hvataš za slamku, ali jednostavno ni oni ne mogu znati koji embrij ima šansu za život. Često puta su ovdje cure pisale o lošim embrijima koji su sada njihove žive i zdrave bebe. Mene više bediraju ove crte kada blijede, znam da je to booster koji izlazi, ali tužno je za vidjeti 💆🏼♀️
Mrva1986 koma, nema tu riječi utjehe, stisnut zube i izgurat dan. Tako mi je danas i samoj, južina pridonosi dobrano, ali i moje loše vijesti i nalazi od jutros. Žao mi jeradi bebice od rodice, jel to sigurno taj nifty točan ono 100%?
Blacky89 evo kaj da ti velim, nalazi su mi koma, odustajemo od prirodnjaka, stavljaju me na kontracepciju i da idem na operaciju. FSH mi je 34! Skoro sam tamo pala u nesvijest. Znala sam od početka da je menga bila slaba i čudna, znala sam da opet forsiram svoje tijelo, ne želim se slušati, ali sada moram. Jednostavno forsiram brutalno, a evo kako mi tijelo vraća. Hipofiza vrišti… Nikad mi toliki FSH nije bio, najviše je bio 19 nakon stimuliranog (kad su me šopali FSH pa je to logično) i onda mi je pao vrlo brzo, onda mi je sad godinama bio oko 8, ali ovo sada 34?! I ostali spolni hormoni koma. Endometrij tanak, nema folikula, neki jedan jadni 0.1, jedva sam uzv izdžala od bolova. Ne da mi se više ni pisati. Moram prestati jednostavno sa svime. 💆🏼♀️
A neznam. Sad mora jos na neku pretragu. Ne razumijem se u to. Navodno je tocnost tog nifty preko 90%
Nikitta, ovo mi je prebolno uopće čitati, a kamoli da moram prolaziti ovo sve što ti prolaziš. Zaista si strašno hrabra žena i želim ti svu sreću svijeta <3
Bozma, drzim fige da opet pocne jacati crtica kad booster izade iz tijela 🙏
Mrva1986 zao mi je zbog rodakinje, mogu samo mislit kako je to grozno.😪
Nikitta jako mi je zao zbog losih nalaza. Vjerujem da ti je tijelo iscrpljeno i od stresa i od svih dijagnoza, ali i emocionalni iscrpljeno. Nadam se da ce ti operacija pomoc, da ce ju ovaj put vrhunski napravit i da ces onda uspjet zatrudnit🙏
Inace, ja sam isto koma. Proplakala sam cijelu noc i jutro (vjerojatno pms) jer su svi oko mene trudni a ja samo citam crne statistike i samu sebe mucim... nije da mi je krivo sto je toliko prijateljica i poznanica u zadnjih mj dana ostalo trudno, sretna sam radi njih, ali sve vise shvacam koliko cu se ja morati namuciti da bih mozda dosla do toga.... i onda stalno tu citam i kad god vidim da je nekome uspjelo, stvarno poskocim od srece i to mi daje nadu...
Btw, kako nisam mogla spavati od muke ujutro sam brzo otisla izvaditi progesteron, 21.dc mi je pa da vidim uopce da li sam imala ovulaciju. Lh trakice nisu dosle do pika a na uzvu mi je rekao da folikul puca. Bole me sise uzasno (dobila sam brevactid 5000, ali prije 10 dana), jajnici, nervozna sam... ugl uvjerena sam da cu procurit kroz koji dan...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta draga jako mi je tesko ovo sto cujem i uzasno mi je zao i razdire mi dusu!
Draga ovaj savjet tvoje bake trebamo svi prihvatit
Ne treba nista forsirat.Rijesi korak po korak sto trebas a i jos si mlada!
Cuvaj se i budi jos jaca!
❤😘
Nikitta, Mrva, Tuma, pa šta je ovo danas.
Nikitta, taj jeb...FSH će i meni sad radit probleme za postupak preko HZZO, i LH koji je još i veći, moram ih radit drugi dan ciklusa, a odmah nakon postupka nema šanse da budu dobri. Zašto kontracepcija? mene su držali na njoj pola godine i svaki ciklus vadila hormone i ništa bolji nisu bili, čak je FSH i narastao Ako je kontarcepcija zbog endometrioze aj to nekako kužim, ali FSH ona neće smanjit.
mene takva nervoza drži da se ni nakon normabela od 5 nisam smirila nego sam izašla na kišu šetat sat vremena, i bilo mi je OK dok sam šetala, sad opet isto. Sreća samo da ne radim, mislim da bi bilo mrtvih
Sortiraj odgovore
Najstariji