Bozma bas si me razveselila 👏🤗
Koji ti je dan podli transfera?
Meni vec pada vjera da ima nesto kod mene,drugi.mi dan a cerviks tvrdi😏
Pozdrav cure!
Flower93 čestitam!!! <3 Krenule su dobre vijesti fala Bogu!
Čekalicama sretno!
Novim MPO-vkama vesela dobrodošlica i sretno u postupcima!
Faith pitala si me gdje sam, što se nejavljam
Danas bio ultrazvuk, kako me dr. sa Gonala 300 prebacio nakon 4 terapije na 3 dana klomifena od 100 imamo dobre vijesti, zadržali smo 4 folikula na lijevom jajniku, a na desnom koji do sada nije radio su se pojavili folikuli.
Daljnja terapija tj dva iduća dana je Gonal 225 i Cetrotide po danu. U subotu ultrazvuk i znati ću kad je aspiracija.
Biologinja Lana je još uvijek tamo
Koliko ste nakon transfera bile doma na bolovanju? Ja prvi postupak nisam mirovala ali sada planiram.
Pozdrav
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Jeeeej, napokon i pozitivni testići :)) čestitam Flower prekrasno je vidjeti 2 crtice :)))
Netko me pitao, vracene su mi blasto i jucer je bio 8. dpt, za svaki sl.betu u sub.ili pon.odem provjeriti...
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Pozdrav cure!
Čekalicama sretno!
Novim MPO-vkama vesela dobrodošlica i sretno u postupcima!Faith pitala si me gdje sam, što se nejavljam
Danas bio ultrazvuk, kako me dr. sa Gonala 300 prebacio nakon 4 terapije na 3 dana klomifena od 100 imamo dobre vijesti, zadržali smo 4 folikula na lijevom jajniku, a na desnom koji do sada nije radio su se pojavili folikuli.
Daljnja terapija tj dva iduća dana je Gonal 225 i Cetrotide po danu. U subotu ultrazvuk i znati ću kad je aspiracija.
Koliko ste nakon transfera bile doma na bolovanju? Ja prvi postupak nisam mirovala ali sada planiram.
Pozdrav
VM odlicnoo glavno danide na bolje
Bit ce to super! ❤🤞🤞☘☘☘
Da Lana je tamo😊
Flowernaljepse vijesti ovako ujutro 🥰🥰🥰 Čestitam draga, nadam se da se možeš sad malo opustit i strpljivo čekat prvi uzv 💞 🐣
Predugo pratim ovaj forum da budem sad skroz opustena.. Upravo sam dosla iz ducana, i prvo kud sam otisla je wc, virnut u gacice dal je sve cisto 🤦♀️ luda glava
Moram se ubaciti, i ja od kada smo uspili,evo sad vec pet ipo miseci uvik gledam gacice jel sve ok...a da ne kazem za wc papir iza svakog mokrenja,ka neka luda...ali neka bitno da je uspilo i da idemo naprid,sritno vam svima 🤗
Pozdrav, opet ja.. u utorak beta 159, danas ponovo radjena 300,5... doktor kaze da mi se ne cini uredu.. jel ima neko od vas iskustva s nepravilnim rastom bete.. ugl kaze ponovit ponovo u subotu pa uzv kod njega..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Flowernaljepse vijesti ovako ujutro 🥰🥰🥰 Čestitam draga, nadam se da se možeš sad malo opustit i strpljivo čekat prvi uzv 💞 🐣
Predugo pratim ovaj forum da budem sad skroz opustena.. Upravo sam dosla iz ducana, i prvo kud sam otisla je wc, virnut u gacice dal je sve cisto 🤦♀️ luda glava
Moram se ubaciti, i ja od kada smo uspili,evo sad vec pet ipo miseci uvik gledam gacice jel sve ok…a da ne kazem za wc papir iza svakog mokrenja,ka neka luda…ali neka bitno da je uspilo i da idemo naprid,sritno vam svima 🤗
Aj dobro, ja sam mislila da sam samo ja luda 🤣🤣🤣 obavezno analiza wc papira nakon mokrenja 🙈
Pozdrav cure!
Čekalicama sretno!
Novim MPO-vkama vesela dobrodošlica i sretno u postupcima!Faith pitala si me gdje sam, što se nejavljam
Pozdrav
Super da ide u dobrom smjeru! Držim fige da se tako i nastavi! 🤞🤞🤞🤞🤞
Što se tiče bolovanja, ja sam npr. do vađenja bete, odnosno dok ne dobijem nalaz.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Flower cekamo te na zimske bebe.. I cestitam pa da se sve preselite na ljepse teme!
Znaj da cete zagledanje vesa i toalet papira posle svakog mokrenja pratiti jos dugo u trudnoci
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji