Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samo_Sanja
    15. Veljača 2020. 13:05

Viola1

Samo_Sanja

Pink
    Tigricahvala 😊💕
    Violajedva čekam tvoj plusić.. Za knjižicu javim kada stigne.. A još ću više bit sretnija kad dobijem trudničku knjižicu 🥰 te dvije knjižice idu jedna sa drugom 😊
    Bozma Ja vjerujem da ćeš i ti brzo ugledati svoj plusić.. Ja sam jedva čekala da idem na ivf i čvrsto sam vjerovala da ćemo taj put uspijet.. Treba samo biti pozitivan! Nakon transfera sam si rekla, ja sad imam bebicu u sebi i to je to!
    Supergirl Šta ima kod tebe? Jesi vadila betu?

Ništa od plusića ni ovaj put, ali idemo hrabro dalje 💪
    Obavezno javi kad stigne narudžba i molim te podijeli s nama gdje si naručila knjižice 😀

https://book2go.hr/ ovo je link stranice
    Žao mi je zbog testa, al ništa nije gotovo do bete ❤
    U svakom slučaju želim ti puno sreće i da nas što prije razveseliš 😘

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

15. Veljača 2020. 13:17

Blacky89, mogla si jutros betu vadit, tako sam ja, booster u utorak, betu u subotu.....nisam mogla više čekat. očekivala neku troznamenkastu brojčicu s obzirom kako su testovi bili pozitivni, a ono samo 6 
    maltezer, kod koga si u Cita? kakvu si terapiju imala? stavinam i tu sliku

• maltezer
    15. Veljača 2020. 13:26

https://ibb.co/W2Q89xj
    Maaah... ne vidi se ništa.
    Kod dr.Poljaka sam,
    Pegoveris i cetrotide

• Blacky89
    15. Veljača 2020. 13:28

Bozma ma vec mi muka od negativnih testo i beta 0 tak da ne zurim 😂

• Blacky89
    15. Veljača 2020. 13:29

Maltezer vidi se neka sjena sjenine sjene al to je jaaako slabo za 10 dan blastice. Ne zelim bit gruba, al vjerojatno su ostaci boostera. 

• maltezer
    15. Veljača 2020. 13:32

Da Blacky89, tako i ja razmišljam...a još uz sve to nemam nikakve simptome za koje bi se mogla uhvatiti , a ove druge imam u svom punom sjaju...

• maltezer
    15. Veljača 2020. 13:36

To je slika od jučer, 9dnt... već se trebalo bolje vidit u slučaju dvije blastice...

vuky
    15. Veljača 2020. 13:39

maltezer ja sam u Cito, 5-ti dan od transfera.... mislim da je bolje da uzimas vise vaginalno utrogestane, bar su mi tako rekli...na usta samo ako sam na putu i poslje transfeta, a booster ti mislim jos nije izasao, meni je 12dt prosli put bio negativan test bez sjene i icega, prije nisam radila da znam koliko se zadrzao :/

• Blacky89
    15. Veljača 2020. 13:40

Booster sigurno. Meni je Brevactid 1000 tek 5. dan izašao iz organizma bio, a 1500 sigurno treba dan dva duze 

• maltezer
    15. Veljača 2020. 13:41

Da, da, sve je meni jasno. Ne zanosim se previše! Jbg- izdržat ćemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.