Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    15. Veljača 2020. 17:47

PinkFairydust

Supergirl

Hej cure, kad cijeli dan nisam tu vec imam stranica i stranica za procitati 😊 beta je u ponedjeljak
    Malo me zbedirala sestra od moje dr., kad sam zvala za uputnicu za betu. Rekla sam joj da sam radila test i da je pozitivan, a ona onak na to - a dobro, to vam nist ne mora znacitibolje da nije rekla nist

ma koza, ignoriraj je. i nabij joj nalaz bete na nos kad dode visoka:)

Pink, znas da si mi stavila smajl na lice 😘 nadam se da ce biti bas tak!

• Blacky89
    15. Veljača 2020. 18:05

Avama zao mi je draga 😞, jel ti ovo sad bila stimulacija ili Fet? Sorry ne mogu sve popamtit 
    Supergirl a stvarno nekad znaju bit koze, pusti blesacu...
    Arwen dobro dosla.... ja bih ti savjetovala da mozda bolje izabereš doktoricu Abicic. Predraga žena. 
    Bila sam u Os, kod prof. Šijanovica, meni jos uvijek THE BEST mpovac... al nažalost završio na bolovanju i ne radi. Nakon sto sam to cula, nisam željela vise ic tamo, nekako sam samo njemu vjerovala. Tim vise sto je dr. A bila na godišnjem i onda bi zavrsila kod dr. P, a on se meni niti malo nije svidjao. Skroz mi je čudan. Sto se tiče ostaloga u Os, imam samo rijeci pohvale. Sestre, biologice, svi su divni! Stvarno se trude i čini mi se masu stvari rade medju prvima... za punkciju dobiješ opću anesteziju (čak i za jedan folikulic, opća ide pod obavezno). Uglavnom, rekla sam, ako se Š vrati i ja idem odmah natrag za Os 😊

PinkFairydust
    15. Veljača 2020. 18:07

Supergirl

PinkFairydust

Supergirl

Hej cure, kad cijeli dan nisam tu vec imam stranica i stranica za procitati 😊 beta je u ponedjeljak
    Malo me zbedirala sestra od moje dr., kad sam zvala za uputnicu za betu. Rekla sam joj da sam radila test i da je pozitivan, a ona onak na to - a dobro, to vam nist ne mora znacitibolje da nije rekla nist

ma koza, ignoriraj je. i nabij joj nalaz bete na nos kad dode visoka:)
    Pink, znas da si mi stavila smajl na lice 😘 nadam se da ce biti bas tak!

Ma bude:) Slobodno joj nabij i zapisani stapic za potpuniji dojam🙈😁

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Slee
    15. Veljača 2020. 18:09

Jao, kako mrzim te sestre ili doktore koji nemaju takta! 
    Ja sam danas u nekom nja-nja raspolozenju. Mislila sam da ovuliram jer me bolilo, popiskim trakicu, kad ono od pika nista. A bila sam uvjerena kako ce mi se odmah prvi ciklus sve vratiti u normalu, inace bi mi na 15dc bio peak. 
    Zato sad idem pit, muz i ja se dogovorili, idemo sad u shoping. Dvoumim se izmedju gina i viskija. Nekako sam danas mozda vise argh viski tip. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Supergirl
    15. Veljača 2020. 18:18

Slee, zivjeli 🥂 cin cin
    Pink tebe ako ikad sretnem, placam ti rundu!

PinkFairydust
    15. Veljača 2020. 18:21

Supergirl

Slee, zivjeli 🥂 cin cin
    Pink tebe ako ikad sretnem, placam ti rundu!

😁🥂😘

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Leli91
    15. Veljača 2020. 18:48

Curke ja upravo putujem na feštu povodom rođenja djeteta vjenčanih kumova  

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Leli91
    15. Veljača 2020. 19:01

I baš sam sva nikakva a i mm me nervira jer on je ono sav chill, i još se čudi meni, kao pa šta sam takva idemo na feštu 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Samo_Sanja
    15. Veljača 2020. 19:10

avama nisam znala to za kvalitetu j.s.. Pa super možda mi je to i pomoglo.. pijem ga još uvijek, pitat ću na prvom pregledu jel da ga nastavim pit ili da mijenjam za nešto drugo

Supergirl neke su sestre baš grozne.. moja je super, veselila se samnom kad sam došla sa nalozom poz bete.. Vidjet ćeš da će beta biti super, sretno u ponedjeljak 😘

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    15. Veljača 2020. 19:21

Blacky89

Avama zao mi je draga 😞, jel ti ovo sad bila stimulacija ili Fet? Sorry ne mogu sve popamtit
    Supergirl a stvarno nekad znaju bit koze, pusti blesacu…
    Arwen dobro dosla…. ja bih ti savjetovala da mozda bolje izabereš doktoricu Abicic. Predraga žena.
    Bila sam u Os, kod prof. Šijanovica, meni jos uvijek THE BEST mpovac… al nažalost završio na bolovanju i ne radi. Nakon sto sam to cula, nisam željela vise ic tamo, nekako sam samo njemu vjerovala. Tim vise sto je dr. A bila na godišnjem i onda bi zavrsila kod dr. P, a on se meni niti malo nije svidjao. Skroz mi je čudan. Sto se tiče ostaloga u Os, imam samo rijeci pohvale. Sestre, biologice, svi su divni! Stvarno se trude i čini mi se masu stvari rade medju prvima… za punkciju dobiješ opću anesteziju (čak i za jedan folikulic, opća ide pod obavezno). Uglavnom, rekla sam, ako se Š vrati i ja idem odmah natrag za Os 😊

Ovo za dr. P da je čudan, istina.. je malo, ali kasnije se navikneš 😂😂
    Ja na šalteru tražim njega isključivo kad mi je morao ispisati uputnice za novi postupak i sve što ide uz to nakon negativne bete, a za folikulumetriju i da mi pročitaju nalaz od bete mi je svejedno bilo kod koga sam.. Evo sad ovaj zadnji postupak dr. P mi je radio punkciju a dr. A transfer.. rekla sam svome ginekologu da je ovaj put uspjelo jer sam promijenila doktora.. smijali se zajedno.. Ginekolog mi je legenda, a kako sad često idem kod njega nosim nalaze i po tablete.. završili smo na ejj bok ja došla 😂😂 skoro da na kavu ne odemo svi troje, i on i ja i sestra 🤣🤣🤣🤣

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.