Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    15. Veljača 2020. 10:16

Nala sve je to normalno sto osjecas. Ja sam cak razmisljala na pra razgovora kod psihologa. Bila sam pred par godina nakon operacije slijepog crijeva kad sam pala u neko lose raspolozenje i bas mi je pomoglo. Sad sam cak bolje nego tada iako mi se dogodilo puno gore sranje, ali bas imam osjecaj da bi mi pomoglo popricati s nekim strucnim. Pa nije to sramota, ali je, nazalost, jos uvijek tabu tema
    I ja se kao i vuky svako malo pitam zasto bas nama, ali to nema smisla pitati se (ali ajde ti to sad sebi objasni, nemoguce)
    Viola zao mi je, ali samo hrabro i pozitivno naprijed!
    Blacky imamo isti ispusni ventil, da nema mog psa, skrenula bih jos vise nego sto jesam, ovako odemo s njom u setnju i dan mi ispunjen! 
    Bozma cestitam na otkazu! Malo sam cak ljubomorna! 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

vuky
    15. Veljača 2020. 10:34

ike Nemam nikakve nuspojave, pijem neka 2mjeseca novi, i sad smo jako dignuli dozu (150) .... ne mogu reci da osjetim ikakve promjene naspram onog prije.... ali vidjela sam da ih hrpa zena navodi ... p.s. mozda ti je od nekih suplamenata napuhnutost i vjetrovi? mislim, u tom eutiroxu je tolika mala doza laktoze? ne znam...
    Bozma jos spi, biti ce da je profestala otlaz sinoc 😊🤣 Kakav je osjecaj slobode? 😊🤣

ike
    15. Veljača 2020. 10:43

Vuky ne vjerujem da je od neceg drugog jer ove ostale tablete koristim mjesecima, a jedino se euthyrox promijenio 😉 Kako si ti? Jel se sta dogadja?? Cicke, mantavica i tako to? 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

vuky
    15. Veljača 2020. 10:58

Ma nebi rekla da se ista dogada, ili manje pratim... tu i tamo nesto zaboli ko da cu dobiti ili probode...cice nista vise od inace...  uglavnom, rekla bi nula simptoma... a jos sam tek primila brevactid, pa brijem da ja necu odmah ni imati simptome kad i bude trudnoca...
    Valjda onda je eutirox, tako mici a toliko problema...
    Imate vi druge curke kskve simptome?

15. Veljača 2020. 11:15

Ma vraga spim, sinoc piva a jutros budjenje u 6, jos mi bomba u glavi, ali sam sigurna kad se malo smirim da bi moglo nesto bit. A i bar cu sljedeci postupak odradit u miru

ike
    15. Veljača 2020. 11:16

Vuky ajde to probadanje mi pari da bi moglo biti nesto pozitivno 👍🏻 🙏🏻🙏🏻

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• maltezer
    15. Veljača 2020. 11:29

Blacky89

Maltezer jel ti mozes radit testic? 🙈

Piškim ja vec dva, tri dana trakice. Ili ništa ili fuuuullll blijedo. Zalijepila sam tamo u " je li pozitivan test"....
    Danas necu jer trebam dobiti i strah me jako. Sjedim i čekam da procurim. 
    Pretpostavljam da su mi te viđene linije ostaci hcg-a iz Brevactidea.
    Danas nam je deseti dan!!! jesi li ti napravila test? Di si na postupku? Kad ne trebaš dobiti? Meni su uciklusi dosta kratki...

• Blacky89
    15. Veljača 2020. 11:52

Maltezer ne mogu radit test jer sam u utorak dobila booster (Brevactid 1500). Tako da sam osuđena na čekanje. 
    Inače imam kraće cikluse, no ovaj put je O bila tek 17dc (prirodni FET). I to piknut folikul jer mi je LH 2 dana ranije bila pozitivna, a folikul nikako puknut (19mm)... neki zilavac(Svaki dan je rastao 1mm, pravilno)... nije mi se dalo ic ponovo za zg na uzv četvrti dan za redom pa smo se dr i ja dog da ga pikne. 
    M nemam pojma kad ne trebam dobit, po aplikaciji prije 2 dana, al s obzirom da je i O kasnija i boosteri, nemam pojma. 
    Kod Lucingera sam. Od simptoma nista posebno! Menga probadanje vec nekoliko dana. Jedino piskim puno previse i jako često. Gdje si ti u postupku? 
    Vuky tako i ja ne reagiram na Brevactid pa mislim da necu ni na trudnoću 🙈 kao ni na utrogestan... probava ko cager...

• maltezer
    15. Veljača 2020. 11:56

Ja sam u Cito. Ni ja nemam nikakve nuspojave ni od Brevactida(u ponedjeljak sam ga dobila) , ni od utrogestana...

vuky
    15. Veljača 2020. 12:09

Isto sve, idem na toalet i vise nego inace 🤣 ne znam ni jel to dobro ili ne... 
    maltezer sto si jos od terapije dobila? Ti prvi postupak u cito? izvini ako si napisala, tesko je svih popratiti ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.