Divim se ženama koje prolaze kroz ovo više puta! ❤️
Ja jednostavno ne znam koliko ću dalje moći ...
Divim se ženama koje prolaze kroz ovo više puta! ❤️
Ja jednostavno ne znam koliko ću dalje moći …
Slazem se. Svaka cast curama❤
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ike, za sta je glucophage? Ja kendural uzmem prije spavanja jer mi ga je preko dana tesko iskombinirat da ne jedem prije n poslije nista mlijecnih porizvoda ni kavu.meni nekako u glavi ostalo da je tebi postupak u 11.mj bio dobitan, valjda kako te nije bilo neko vrijeme.
Marta kad ces ti u fet?
Feli, kod kojeg dr.si u Petrovoj? Ja se jos premisljam kod koga bi, odlucit cu kad budem imala nalaze hormona
Maltezer, tako sam i ja govorila ispocetka, divim se onima koji prolaze to vise puta i onda....ne znam kako, ponese te, u pola godine nabubala 3 stimulirana i 3 prirodna i kedva cekam novi postupak 😂 i jedino se divim kako smo mi uopce stvorili lovu za sve to jer i dok nismo bili u postupcima uvijek smo se krpali🙈
Maltezer prvi put je najgori... kasnije vec blago otupis na to... negativna beta i idemo dalje... mislim da nas sve vuku naprijed planovi za iduće postupke... mislim da cu daleko vise bit iznenađena i šokirana kad ugledam pozitivnu betu nego sto me ove negativne pogode... stvarno imam osjećaj da sam otupila na njih...
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have❤
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Joooj svima vam želim da ne morate vise ići, naravno iz pravog razloga! 🙏🏻❤️
Ja mrzim tu neizvjesnost! I mislim da nema tu puno filozofije. Većinom test pokaže realno stanje, ne treba se zavaravat previše ni sanjati snove koji se ostvaruju jednoj od 1000. Zbunjujuće su te puste info s interneta i foruma, sve može biti ovo, može biti ono.
Ja već od ponedjeljka znam da ću dobit, i to je to.
Samo trebam prihvatit za početak da bi bolje bilo da odmorim jedan mjesec pa da idem na Fet.
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have❤
Nema tocnijeg od ovoga. Ja mislim da su svi hrabri, samo oni koji misle da nisu, nisu imali priliku morati biti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ike, za sta je glucophage? Ja kendural uzmem prije spavanja jer mi ga je preko dana tesko iskombinirat da ne jedem prije n poslije nista mlijecnih porizvoda ni kavu.meni nekako u glavi ostalo da je tebi postupak u 11.mj bio dobitan, valjda kako te nije bilo neko vrijeme.
Marta kad ces ti u fet?
Feli, kod kojeg dr.si u Petrovoj? Ja se jos premisljam kod koga bi, odlucit cu kad budem imala nalaze hormona
Maltezer, tako sam i ja govorila ispocetka, divim se onima koji prolaze to vise puta i onda….ne znam kako, ponese te, u pola godine nabubala 3 stimulirana i 3 prirodna i kedva cekam novi postupak 😂 i jedino se divim kako smo mi uopce stvorili lovu za sve to jer i dok nismo bili u postupcima uvijek smo se krpali🙈
To i ja kazem, prije smo krpali od place do place, nismo nikakvi luksuz tjerali, ono zivjeli normalno, 1-2 puta mjesecno izasli na veceru i to je to. A sad u godinu dana 4.postupak privatno. Kad zbrojim to zavrti mi se u glavi. Plus suplementi, sigurno 1000€ na to minimalmo. Tako da stedimo za par godina bi kupili stan za kes🙉
Pozdrav drage zene!❤️
Nadam se da me primate u drustvo!😊
Evo,i ja i suprug uskoro krecemo u borbu za nasu mrvicu!
U ponedjeljak idem kod svoje doktorice po uputnicu,i narucujem se za prvi pregled na humanoj!
Osijek nam je najblizi, pa smo mislili pokusati tamo,a ako ne budemo zadovoljni,onda definitivno ici dalje!
Ima li koja od vas da je na postupcima u Osijeku?
Kakva su vam iskustva?
Unaprijed hvala na odgovorima😘
Sortiraj odgovore
Najstariji