maltezer, kad je bio zadnji brevactide? onaj od 1500 je meni davao ovakvu crtu točno 7 dana
Arwen, dobrodosla i otisla nam cim prije na veselije teme:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Bozma
U ponedjeljak 😫
Odmah sam napravila u utorak, kao kontrolnu 🤪 bila je isto prilično blijeda. Onda u srijedu nisam radila. Opet napravila u četvrtak trakicu i test i full blijedo, ništa se nije vidjelo, ali sam to radila popodne. I ova je od petka jutarnji urin.
Bozma
Uglavnom htjela sam provjeravati koliko se zadržava booster i kako jako se vidi...
Meni je booster izasao negdje 8 dan cini mi se.
Ja se danas uzasno osjecam, stvarno ne znam sta bi da nema ovog foruma.
Meni je danas 12 dnt blastice. I radila sam kineza i neka slaba slaba crtica se pojavila ali tek kasnije ne nakon 5 min, sto znaci da ipak nista. U pon cu izvaditi betu, makar znam da nista od toga.
Nabavila sam d vitamin jos i pocinjem ponovno piti vitamine i maticnu mlijec. Mozda ovaj mj preskocim s novom stimulacijom, vidjet cu u pon s doktoricom. Previse se bojim ponavljanja hiperstimulacije.
Arwen dobro dosla i sretno ti!! Savjeta nemam jer sam isto nova, ali zene su tu super i puno toga znaju o svemu :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
avama nemas pojma koliko se nadam da ce te beta ipak iznenaditi🤞
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav drage zene!❤️
Nadam se da me primate u drustvo!😊
Evo,i ja i suprug uskoro krecemo u borbu za nasu mrvicu!
U ponedjeljak idem kod svoje doktorice po uputnicu,i narucujem se za prvi pregled na humanoj!
Osijek nam je najblizi, pa smo mislili pokusati tamo,a ako ne budemo zadovoljni,onda definitivno ici dalje!
Ima li koja od vas da je na postupcima u Osijeku?
Kakva su vam iskustva?
Unaprijed hvala na odgovorima😘
Arwen87 dobrodošla 🙂
Meni je isto Osijek bio najbliži pa sam išla tamo.. Sestre i biologice su jako drage.. Imaš dva doktora koji vode postupke i žene u mpo.. Doktorica Abičić i doktor Popović.. ako slučajno jednog nema ideš kod drugoga recimo na ultrazvuk kad ti prate rast folikula.. Uglavnom ideš kod svoga koji ti vodi, jedino ako ga baš nema taj dan ideš kod drugoga! Ja sam zadovoljna sa njima.. Vodim se kod Popovića al nekad me je i doktorica znala pregledat i baš je draga.. Meni je uspijelo iz 3 postupka, nadam se da ni ti nećeš morati dugo čekati da dođeš do svoje mrvice!!
Neznam kako dr. A gleda na kilažu, al ovaj P baš gleda, njemu su sve debele, mene je stavio na dijetu i izgubila sam 15 kg.. tak da sad je sav sretan al kaže da i dalje pazim.. Pa ako imaš koju kilu viška pripremi se 😂😂
Ja kad sam dobila uputnicu za humanu dali su mi i broj šaltera pa sam zvala i naručila se.. pitali me jel može taj dr.. Meni bilo svejedno kad nisam znala ni koji su doktori ni koliko ih ima.. Nije ni doktor loš samo voli puno pričat i puno piše na nalaz.. Doktorica sve to ukratko šta je bitno... Mislim da nema baš neke razlike među njima što se tiče stručnosti.. obadvoje rade postupke inseminacije i Ivf-a pa ti sve to dođe na isto.. Moj ovaj običan gin je muško pa ni nije bio problem ići opet kod muškog, ti ako imaš ženskog gin možda bolje da ako možeš birat upišeš se kod dr.A ako ti bude neugodno da ideš kod muškoga...mada je doktor doktor... Nadam se da sam ti pomogla..ako bilo šta trebaš slobodno pitaj, tu smo da pomognemo 😊 Sretno 💕
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Pinkfairdust joj daj Boze!
Maltezer ne kad sam bila u stimuliranom prosli put 10,11 mj.
Rekle su mi cure koje su isto u postupku na Sv. Duhu da su im preporucili d vitamin i inofolic. E sad mene zanima da li piti inofolic ako nemam policisticne jajnike?
Sortiraj odgovore
Najstariji