Maltezer nazalost da to je vjerojatno ostatak brevactida, taj test bas inace dobro pokazuje tj jace nego ostali kad je T u pitanju a ovakvo je i meni bilo na ostatak brevactida.. Za 9 dan blastice je skabasna, ja, sam 10 dan vec betu vadila jer kad je bila T taj test je bio full tamanvec 7,8 dan...
Pinkfairdust joj daj Boze!
Maltezer ne kad sam bila u stimuliranom prosli put 10,11 mj.
Rekle su mi cure koje su isto u postupku na Sv. Duhu da su im preporucili d vitamin i inofolic. E sad mene zanima da li piti inofolic ako nemam policisticne jajnike?
avama ja pijem inofolic 6 mjeseci već.. to ti je folna sa dodatkom mioinozitola i pomaže topit masnoću u tijelu.. Nemam policisticne, a i dosta cura ga koristi koji isto nemaju.. Ja sam ga jedno vrijeme zamijenila sa folacinom jer njega dobijem na recept, a ovo plaćam 140 kn.. Pa mi je mpo dr. rekao da se vratim na inofolic jer je bolji i pomaže mi pri skidanju kila..
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Pinkfairdust joj daj Boze!
Maltezer ne kad sam bila u stimuliranom prosli put 10,11 mj.
Rekle su mi cure koje su isto u postupku na Sv. Duhu da su im preporucili d vitamin i inofolic. E sad mene zanima da li piti inofolic ako nemam policisticne jajnike?avamaja pijem inofolic 6 mjeseci već.. to ti je folna sa dodatkom mioinozitola i pomaže topit masnoću u tijelu.. Nemam policisticne, a i dosta cura ga koristi koji isto nemaju.. Ja sam ga jedno vrijeme zamijenila sa folacinom jer njega dobijem na recept, a ovo plaćam 140 kn.. Pa mi je mpo dr. rekao da se vratim na inofolic jer je bolji i pomaže mi pri skidanju kila..
Pa kazu da pomaze i kod kvalitete jajnih stanica
Bozma kod dr.Tomičića..on je jako komunikativan,topao i drag doktor. Kazu i da je jedan od boljih. Ne znam koga bih ti preporucila..dr.Vrčić je ipak jako cijenjen doktor i vrhunski strucnjak..ne znam kakav je..vele da je hladan i poslovan..ali sta ce ti priteljstvo,bitno da odredi dobru terapiju..
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Maltezer nazalost da to je vjerojatno ostatak brevactida, taj test bas inace dobro pokazuje tj jace nego ostali kad je T u pitanju a ovakvo je i meni bilo na ostatak brevactida.. Za 9 dan blastice je skabasna, ja, sam 10 dan vec betu vadila jer kad je bila T taj test je bio full tamanvec 7,8
Sve je jasno, mene moje tijelo ne vara...bit će bolje drugi put
Sad kako dalje kad se desi neuspjeh? Rade li se nekakve pretrage? Navodno je na transferu, ovom svježem, bilo sve i vise nego u redu,..
Hej cure, kad cijeli dan nisam tu vec imam stranica i stranica za procitati 😊 beta je u ponedjeljak
Malo me zbedirala sestra od moje dr., kad sam zvala za uputnicu za betu. Rekla sam joj da sam radila test i da je pozitivan, a ona onak na to - a dobro, to vam nist ne mora znaciti bolje da nije rekla nist
Sad kako dalje kad se desi neuspjeh? Rade li se nekakve pretrage? Navodno je na transferu, ovom svježem, bilo sve i vise nego u redu,..
sansa je oko 30% po transferu cak i ako sve izgleda okej :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Hej cure, kad cijeli dan nisam tu vec imam stranica i stranica za procitati 😊 beta je u ponedjeljak
Malo me zbedirala sestra od moje dr., kad sam zvala za uputnicu za betu. Rekla sam joj da sam radila test i da je pozitivan, a ona onak na to - a dobro, to vam nist ne mora znacitibolje da nije rekla nist
ma koza, ignoriraj je. i nabij joj nalaz bete na nos kad dode visoka:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Arwen, puno sreće ❤ cure ovdje su toliko drage i suosjecajne da bi najrađe da odemo na kavu ponekad 😊😊 osim toga, znamo se zaliti i kad nas muzevi razljute, a to je neprocjenjivo
Sortiraj odgovore
Najstariji