Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2020. 16:19

Maltezer nazalost da to je vjerojatno ostatak brevactida, taj test bas inace dobro pokazuje tj jace nego ostali kad je T u pitanju a ovakvo je i meni bilo na ostatak brevactida.. Za 9 dan blastice je skabasna, ja, sam 10 dan vec betu vadila jer kad je bila T taj test je bio full tamanvec 7,8 dan... 

Samo_Sanja
    15. Veljača 2020. 16:28

avama

Pinkfairdust joj daj Boze!
    Maltezer ne kad sam bila u stimuliranom prosli put 10,11 mj.
    Rekle su mi cure koje su isto u postupku na Sv. Duhu da su im preporucili d vitamin i inofolic. E sad mene zanima da li piti inofolic ako nemam policisticne jajnike?

avama ja pijem inofolic 6 mjeseci već.. to ti je folna sa dodatkom mioinozitola i pomaže topit masnoću u tijelu.. Nemam policisticne, a i dosta cura ga koristi koji isto nemaju.. Ja sam ga jedno vrijeme zamijenila sa folacinom jer njega dobijem na recept, a ovo plaćam 140 kn.. Pa mi je mpo dr. rekao da se vratim na inofolic jer je bolji i pomaže mi pri skidanju kila.. 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• avama
    15. Veljača 2020. 16:34

Samo_Sanja

avama

Pinkfairdust joj daj Boze!
    Maltezer ne kad sam bila u stimuliranom prosli put 10,11 mj.
    Rekle su mi cure koje su isto u postupku na Sv. Duhu da su im preporucili d vitamin i inofolic. E sad mene zanima da li piti inofolic ako nemam policisticne jajnike?
    avamaja pijem inofolic 6 mjeseci već.. to ti je folna sa dodatkom mioinozitola i pomaže topit masnoću u tijelu.. Nemam policisticne, a i dosta cura ga koristi koji isto nemaju.. Ja sam ga jedno vrijeme zamijenila sa folacinom jer njega dobijem na recept, a ovo plaćam 140 kn.. Pa mi je mpo dr. rekao da se vratim na inofolic jer je bolji i pomaže mi pri skidanju kila..

Pa kazu da pomaze i kod kvalitete jajnih stanica

feli
    15. Veljača 2020. 17:06

Bozma kod dr.Tomičića..on je jako komunikativan,topao i drag doktor. Kazu i da je jedan od boljih. Ne znam koga bih ti preporucila..dr.Vrčić je ipak jako cijenjen doktor i vrhunski strucnjak..ne znam kakav je..vele da je hladan i poslovan..ali sta ce ti priteljstvo,bitno da odredi dobru terapiju..

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

• maltezer
    15. Veljača 2020. 17:06

marijaiva

Maltezer nazalost da to je vjerojatno ostatak brevactida, taj test bas inace dobro pokazuje tj jace nego ostali kad je T u pitanju a ovakvo je i meni bilo na ostatak brevactida.. Za 9 dan blastice je skabasna, ja, sam 10 dan vec betu vadila jer kad je bila T taj test je bio full tamanvec 7,8 

Sve je jasno, mene moje tijelo ne vara...bit će bolje drugi put 

• maltezer
    15. Veljača 2020. 17:18

Sad kako dalje kad se desi neuspjeh? Rade li se nekakve pretrage? Navodno je na transferu, ovom svježem, bilo sve i vise nego u redu,.. 

Supergirl
    15. Veljača 2020. 17:40

Hej cure, kad cijeli dan nisam tu vec imam stranica i stranica za procitati 😊 beta je u ponedjeljak
    Malo me zbedirala sestra od moje dr., kad sam zvala za uputnicu za betu. Rekla sam joj da sam radila test i da je pozitivan, a ona onak na to - a dobro, to vam nist ne mora znaciti  bolje da nije rekla nist

PinkFairydust
    15. Veljača 2020. 17:42

maltezer

Sad kako dalje kad se desi neuspjeh? Rade li se nekakve pretrage? Navodno je na transferu, ovom svježem, bilo sve i vise nego u redu,..

sansa je oko 30% po transferu cak i ako sve izgleda okej :/ 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    15. Veljača 2020. 17:43

Supergirl

Hej cure, kad cijeli dan nisam tu vec imam stranica i stranica za procitati 😊 beta je u ponedjeljak
    Malo me zbedirala sestra od moje dr., kad sam zvala za uputnicu za betu. Rekla sam joj da sam radila test i da je pozitivan, a ona onak na to - a dobro, to vam nist ne mora znacitibolje da nije rekla nist

ma koza, ignoriraj je. i nabij joj nalaz bete na nos kad dode visoka:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Supergirl
    15. Veljača 2020. 17:45

Arwen, puno sreće ❤ cure ovdje su toliko drage i suosjecajne da bi najrađe da odemo na kavu ponekad 😊😊 osim toga, znamo se zaliti i kad nas muzevi razljute, a to je neprocjenjivo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.