Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samo_Sanja
    14. Veljača 2020. 18:14

Viola sretno neka bude lijepi plusić i velika beta 🤞🤞🤞
    Sretno svim ostalim curama koje čekaju betu, neka bude puno bebica 😊😘
    Ja sam si sinoć naručila poklon za valentinovo 😀
    A mužu kad sam rekla da mu nešto spremam povodom valentinova (dolazi 18.2) rekao je pa ti si meni već dala poklon 🥰
    Evo ovo sam si naručila, tu ću moći lijepit slikice i ima dosta savjeta.. njihov wedding planner imam, super je i dosta mi je pomogao.. tako da jedva čekam da mi i ovo stigne 🤩
    https://ibb.co/31FdFfm

https://ibb.co/ZcsZPZw

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

14. Veljača 2020. 18:15

Marta,  ma ti uvijek mislis na mene. Danas mi pukao film i dala otkaz 🙈 jos mj.otkaznog roka pa sam slobodna zena 😁
    Ike, pogledaj malo na iHerb bar neke stvari koje mozes narucit. Puno je jeftinije i veca su pakiranja.
    Pink, a dodaj jos na tu cifru i ljekove koje ces primat....uzas....ali neka uspije iz prve i da ubuduce imas jedino troskove pelena, vrtica, skolskih izleta i sl. 

PinkFairydust
    14. Veljača 2020. 18:30

Sanja  super mi je ovo:):)
    Bozma cestitam na otkazu!!! 😁 ...u to su uracunati lijekovi... na njih ode cca 1500€ sad za stimulaciju i ne znam koliko ce biti kasnije za FET, rekli su da ce biti pod lijekovima. Al pretpostavljam da to ne moze ispast ni blizu te cifre. Ah da, i nisam ubrojala ponovni put i smjestaj za transfer, sad sam to skuzila🤪🔫

Cekalice nadam se vasim plusicima i ogromnim betama:):) 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

ike
    14. Veljača 2020. 18:41

Bozma hvala ti 💛 Za sada ne kupujem nista dok sve ne potrosim a taman ce tada i postupak, ako bude trebat znam za ubuduce.svaki savjet je dobro dosao. 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

feli
    14. Veljača 2020. 18:58

Hvala ciklašicama! Ma od sljedece menge odmah se 'tovim' za ciklom i ananasom.
    Bozma čestitam na hrabrosti. Sad ces biti opustenija..😃
    Samara,sretno ovaj put. Mozda se pikamo u isto vrijeme (ja u 3.mj), isto s Ovaleap 150.

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

Samara
    14. Veljača 2020. 19:04

feli

Samara,sretno ovaj put. Mozda se pikamo u isto vrijeme (ja u 3.mj), isto s Ovaleap 150.

Hvala feli, također želim puno sreće i nek bude uspješno. U kojoj si klinici? Nisam uspjela pohvatati, sorry

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

feli
    14. Veljača 2020. 19:06

Samara

feli

Hvala feli, također želim puno sreće i nek bude uspješno. U kojoj si klinici? Nisam uspjela pohvatati, sorry

Petrova

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

Samo_Sanja
    14. Veljača 2020. 19:07

Bozma nisam popratila sa si dala otkaz.. al neka si! Imat ćeš sada više vremena i živaca..Možda i brže dođe bebica 😊
    🤞🤞 da budeš kao ja, nezaposlena a trudna 😁💞💞

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Supergirl
    14. Veljača 2020. 19:10

Bozma, cestitam na otkazu!! 🥂🥂 nek ti prioritet sada bude samo tvoj mir 😊

Marta...
    14. Veljača 2020. 19:17

Bozma bravo čestitam na hrabrosti nek di ih otgiksrila bit će poslova i svega, ali prije svega ti želim proširenje 👪 kao i svima nama ❤️😘. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.