Bozma cestitam na hrabrosti! Sada kad si maknula to opterecenje ce ti biti punoooo lakse!
Ike finu si kolekciju skupila☺️
Bozma cestitke na hrabrosti. Bit ce sve ok, posla ce bit, a za ove vode ce vrijeme iscurit. Tako da samo jako... 💓💞
Pozdrav cure, evo mene opet kao padobranca, sa zakasnjenjem.
Samo_Sanja cestitam na pozitivnoj beti.
I svim ostalim curama buducim mamama plusicima - pozitivnoj beti.
Slee hvala...Bolje sto si otisla dalje, ako je kod tebe tako lose. Skvorc je ok.
Marta da pratimo se, trebam dobit 5.3. e sad mozda dode na vrijeme a mozda bude kasnila zbog svih hormona, sa kojim sam se trpala. Na VV sam, ti?
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Slee hvala…Bolje sto si otisla dalje, ako je kod tebe tako lose. Skvorc je ok.
Marta da pratimo se, trebam dobit 5.3. e sad mozda dode na vrijeme a mozda bude kasnila zbog svih hormona, sa kojim sam se trpala. Na VV sam, ti?
Kod dr A imam gore još dvije smrzlice pa ćemo vidjeti
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Slee hvala…Bolje sto si otisla dalje, ako je kod tebe tako lose. Skvorc je ok.
Kod dr A imam gore još dvije smrzlice pa ćemo vidjeti
Meni je on super...isla sam kod njega snimat prohodnos jajovoda. Ako Bog da valjda ce uspjetim ovaj puta.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hvala cure, nadam se da ću kao Samo_Sanja. Ako ništa drugo bar ću zdravo živit, imat vremena za trčanje i treninge svaki dan, a nemat love za ovoliko pive i čokolade
Ike, jesi malo puno platila dodatke, ali nadam se da će ti pomoć kao meni, ja sam od toga da sam za donaciju došla do toga da dobijem 6js
Samo_Sanja hvala 🙂. I moram ti reći da mi se jako sviđa poklon koji si naručila 😀
Bozma čestitam ti na hrabrosti. Sada ćeš ipak biti mirnija tako da se nadam da ti je odmah slijedeći postupak dobitan 🤞🍀
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Ma bas debilno! Ali evo ovo sto Grizli kaze, sve ce se to isplatiti!
Kad smo vec kod financiranja, mene zivcira to ogranicenje za sve na 4 inseminacije, 2 prirodna i 4 stimulirana za sve isto. Ja nor. Inseminacije ne mogu, zasto mi onda te 4 inseminacije ne bi pretvorili u nesto drugo, npr. jos 2 prirodna i 2 stimulirana. Ili npr. oni koji ne mogu u prirodnom ciklusu, zasto im ta 2 prirodna ne pretvore u nesto drugo. Ako shvacate sto zelim reci.
Ja aam na VV u dog sa dr,sama kupila ljekove a vodila mi je prirodni..jednom sam samo platila stopericu i tako da mi nije ni pisala sa sam iskoristila 1 prirodni preko hzzo...tako da sve moze dog sa dr,naravno ako je okk☺
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pink ❤
Tigrica hvala 😊💕
Viola jedva čekam tvoj plusić.. Za knjižicu javim kada stigne.. A još ću više bit sretnija kad dobijem trudničku knjižicu 🥰 te dvije knjižice idu jedna sa drugom 😊
Bozma Ja vjerujem da ćeš i ti brzo ugledati svoj plusić.. Ja sam jedva čekala da idem na ivf i čvrsto sam vjerovala da ćemo taj put uspijet.. Treba samo biti pozitivan! Nakon transfera sam si rekla, ja sad imam bebicu u sebi i to je to!
Supergirl Šta ima kod tebe? Jesi vadila betu?
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Cure kako se borite s negativnim mislima i pesimizmom. Ja bi stvarno voljela gledati pozitivno i nešto po prvi put u meni kaže da gledam pozitivno da će biti sve ok a opet me tako strah jer me život naučio puni toga i s aje godine me nes stisne dole da se neko uvijek prioremim na najgore.. Strah me i reci ako je sve ok da sam sretna i da će hiti sve ok kao da ne mogu disati jer imam osjećaj opet će doći neki poziv i zlo s tim... Oprostite na dugim postu ali kako se vi nosite s teškim situacijama i mislima... Hvala unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji