Samara
Hocu😘a do god ne budem obavila ultrazvuk da srce kuca.
SmileA
Koliko ti dugo vec smedje imas?
Meni je rekla od mirovanje na praviti vise nista ne mogu,ako dodje do spontanog docice,ali sta je u svemu tome,ja jucer ima odnos.kaze mi da Moze biti od toga.
Gelica
Kad sam osla vec na ultrazvuku je bila oskutno ,ali svejedno uplasila sam se,jer bilo i malo crvene boje.
Nadam se da ce sve biti u redu
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Drage moje, eto mene natrag:) Ubijena od jet laga, al moram priznati da mi je ovaj bijeg od zivota i realnosti najbolja stvar koju sam napravila u zadnje vrijeme🌴 Trebat ce mi neko vrijeme da pohvatam sto se sve izdogadalo zadnja 2 tj🙈
Dobro došla natrag 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Samara
Hocu😘a do god ne budem obavila ultrazvuk da srce kuca.
SmileA
Koliko ti dugo vec smedje imas?
Meni je rekla od mirovanje na praviti vise nista ne mogu,ako dodje do spontanog docice,ali sta je u svemu tome,ja jucer ima odnos.kaze mi da Moze biti od toga.
Gelica
Kad sam osla vec na ultrazvuku je bila oskutno ,ali svejedno uplasila sam se,jer bilo i malo crvene boje.
Nadam se da ce sve biti u redu
Vita26 meni ti je pocelo malo smede na 12 dnt navecer kad sam dosla s posla, bio mi je jako naporan dan radila sam 11 sati i mislim da mi je to od toga iako nemora biti. Znaci od prekjucer navecer imam to smedkasto, ali se postepeno smiruje pa opet mrvicu pojavi i tako, ja se nadam da ce skroz prestati.
Isto planiram skroz mirovati dok god ne prestane.
A imali ste odnos, da moze ti bit od toga najvjerojatnije. Sad se samo cuvaj i opusti i bit ce sve dobro☺️
Kao sto ti je i doktorica rekla mi nazalost u ovoj ranoj fazi ne mozemo nista vise uciniti osim mirovati i provoditi terapiju🤗
🌈💙👣🙏
SmileA
Pazi i ti na svoju mrvicu ,kad ti je prvi ultrazvuk?
SmileA
Ne kaze bez veze da potpomognuta trudnoca je drugacija od prirodno začeće,mora se malo vise paziti.i ako je poznatu kod IVF da mnogo zena ima krvarenje,ali takodjer Moze biti i spotani,
Rekla mi je doktorica da Moze biti jos da odnos poticao jos da izadje van implantacijsko krvarenje,Mnogo tu je stavke.mi mozemo samo misliti pozitivno i odmarati i terapija nista vise.
Mar, pojma nisam imala da zamrzavaju i trodnevne. Sve u svemu, lijepe su to brojkice!! Skriva se među njima barem jedan bebač :)
Javi kako je prošao pregled :)
SmileA
Ne kaze bez veze da potpomognuta trudnoca je drugacija od prirodno začeće,mora se malo vise paziti.i ako je poznatu kod IVF da mnogo zena ima krvarenje,ali takodjer Moze biti i spotani,
Rekla mi je doktorica da Moze biti jos da odnos poticao jos da izadje van implantacijsko krvarenje,Mnogo tu je stavke.mi mozemo samo misliti pozitivno i odmarati i terapija nista vise.
Vita26 da bas tako, nikako nije isto kao i kad prirodno zatrudnis..ja evo imam 2 spontana iza sebe i naravno da na svaki ovakav iscjedak ili nesto strepim. Prvi put kad sam bila trudna nisam to uopce ozbiljno shvacala reko to spada pod normalno, kretala se i radila sve vise nego sam trebala, a kad je bilo zagustilo zadnja 2 mj sam skroz mirovala ali eto nije bilo pomoci jer sam i hematom imala pa je to sve jos dodatno poguralo. A drugi put sam bila na godisnjem otpocetka i mirovala, nije bilo nikakvog krvarenja i samo jedno jutro krenuo spontani i bilo sve gotovo.
Tako da sad zelim odma napraviti sve sto je u mojoj moci da taj iscjedak stane🙏
Mene su narucili na prvi ultrazvuk 16.3, jer kao da je sad to sve jos rano
🌈💙👣🙏
Drage lavice,
Imala sam stimulirani u 1.mj, nije se primio, sad mi dr kaze idemo u prirodni.
Kolika je uopce mogucnost prirodnog ako u stimuliranom se nije primilo?
Iduci tjedan startamo, ali nemam uopce ni tračka nade da ce uspjeti, znam da nebi smjela biti tako bez nade , ali ...
Green, ovaj uzmem, probala sam i Ubiquinol uzimat ali on je max 200mg. Na ovome sam vec mjesecima, i cini mi se da mi je OK, samim time sto sam u mojim godinama i sa mojim nalazima dosla do blastica mi je ogroman napredak, pa znaci da mi ipak odgovara nesto od ovoga cime se šopam
https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Absorption-CoQ10-with-BioPerine-600-mg-60-Veggie-Caps/38255
MakiST, bude li i pregled na prvim konzultacijama ili su samo konzultacije 😁
Satrat cu te sa pitanjima
Sortiraj odgovore
Najstariji