Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Green
    05. Ožujak 2020. 12:34

vuky

Pa moze mi doci cca 25% carina, tako da nije to strasno tako… ne mogu visemid toga mislim….

To ti je samo pdv. Naplatit ti mogu i pdv i carinu.
    Ali nadajmo se da nece 😘 Javi svakako.

Vita26
    05. Ožujak 2020. 12:56

Curke da vam javim,krvarenje proslo na smedje,na Ultrazvuku vidi se gestacijkaka 5,7mm sa vidljivom Žv.Odgovara 5tj.trudnice.strogo mirovanje,
    Sljedeci tjedan ultrazvuk,da vidimo dali srce kuca,nema hematoma

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Samara
    05. Ožujak 2020. 13:06

Vita, super vijesti. Sad samo miruj i mazi bušu :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• SmileA
    05. Ožujak 2020. 13:08

Vita26

Curke da vam javim,krvarenje proslo na smedje,na Ultrazvuku vidi se gestacijkaka 5,7mm sa vidljivom Žv.Odgovara 5tj.trudnice.strogo mirovanje,
    Sljedeci tjedan ultrazvuk,da vidimo dali srce kuca,nema hematoma

Vita26 🙏🙏 hvala Bogu dobro je, sad pravac krevet i odmaraj!🥰 Ja evo isto na mirovanju, s kreveta na kauc i tako jucer i danas i narednih dana, sve dok smeđarenje ne prestane! Saljem zagrljaje i drz fige da nam objema stane taj iscjedak!🤞🍀❤️❤️😘😘

🌈💙👣🙏

🌼TiKi🌼
    05. Ožujak 2020. 13:08

Bok cure... Zanima me ovako... Imala sam prijevremeni porod sa smrtnim ishodom u 24tt nastale AIH-om, uzrok vjerojatno korioamnionitis (jos cekamo phd nalaz) . Nakon sto obavim sve pretrage i kada sve bude u redu namjeravamo pokusati ponovno. E sad, postupak smo vodili u poliklinici BetaPlus, ali sada bismo isli preko hzzo-a. Kada se treba otprilike javiti tamo da bismo usli u obzir za iducu godinu? Zna li netko mozda? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Gelica
    05. Ožujak 2020. 13:09

Vita nadam se da će sve biti ok. Dobro je da nemaš bolove i da je prešlo na smeđe. :) Držim 🤞da sve bude baš kako treba. :) 
    Sunshine ni meni nikad ne kasni osim onda kad ne treba 😃
    Pinkfairydust Dobro nam došla natrag! Sad lijepo odmorena i smirena u nove avanture :) Kada se kreće?

05. Ožujak 2020. 13:22

Mare9689, u bolnici sve besplatno. Dobijes ljekove tamo i vratis ako ti ostane. 
    Green ja uzmem onaj od doctor's best od 600mg. Je da kosta oko 200kn ali nisu mi nikad naplatili onaj pbv sta naplate kad njega samog uzmem. 60 kapsula, i da mi naplate pdv+ postar opet mi je jeftinije nego tu kod nas

PinkFairydust
    05. Ožujak 2020. 13:22

Gelice, krecemo s mengom koja bi trebala pastza nekih 2tj, to se nikad kod mene ne zna bas tocno🤷‍♀️

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Green
    05. Ožujak 2020. 13:27

Bozma

Mare9689, u bolnici sve besplatno. Dobijes ljekove tamo i vratis ako ti ostane.
    Greenja uzmem onaj od doctor's best od 600mg. Je da kosta oko 200kn ali nisu mi nikad naplatili onaj pbv sta naplate kad njega samog uzmem. 60 kapsula, i da mi naplate pdv+ postar opet mi je jeftinije nego tu kod nas

600 mg dr. Best oko 200 kn?!?! Ja od 600 mg tablete nisam nigdje vidjela. Mozes mi molim te link poslati da vidim? Hvala ti!

• Gracia
    05. Ožujak 2020. 13:42

Blacky89

Ninica sve od vitamina (prenatala) smijes pit prije i za vrijeme postupka.
    Gracia kako sto da ste u stimuliranom postupku dobili samo jednju jajnu stanice? Koliki ti je AMH i koliko imas godina?

Da samo jedna, 4 folikula su izvadena , AMH mi je dosta nizak, imam 40🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.