Pozdrav, iskustva s poliklinikom Ivf tj. sa dr Šimunićem? Hvala. Spremam se u postupak kod njih.Svaka i formacija je dobrodošla. Hvala
Hannicao je bila kod njih mislim da je drugi dr vodio i od prve je ostvarila trudnoću iz hvslila ih je da su super 😀, želim ti sreću. Kad idete i koji je vaš problem…
Nizak amh. Bila vec 3 puta na postupku na V. V. u svim postupcima bila sam na terapiji femara ili klomifen. Dobila po jednu dobru js. Osmeročlani embrio vraćali 3 dnp, ali se nije primilo. Jednom nije bilo js. Odlucili smo ici privatno terapija enolva, menopur, orgalutran,pa ne zanimaju iskustva drugih cura.
Koliki ti je amh i ja imam nizak 7.5 imaš terapiju koju sam i ja imala… Dobila sam 6js i dvije još smrzle iz drugog postupka imamo elnova je super vjerujem sa ćeš dobiti više s njom js
Amh mi je 2.2.jos nozi od tvoje. Pocela sam sa pikanje. Sutra pregled, pa dojavim stanje.
Taine
Vecer curke,evo mene nakon feta 2blastociste danas 9dnt vec tjedan dana me nos zeza pa zacepljen pa curka al me sad posteno stislo.temp 37.2 37.4 al to moze bit i od utrica.caj nista ne pomaze sta bi smjela popit pospricat sta god da prodisem
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Vecer curke,evo mene nakon feta 2blastociste danas 9dnt vec tjedan dana me nos zeza pa zacepljen pa curka al me sad posteno stislo.temp 37.2 37.4 al to moze bit i od utrica.caj nista ne pomaze sta bi smjela popit pospricat sta god da prodisem
Nek me ispravi netko ako sam u krivu ali prilicno sam sigurna da bilo kakvu fiziolosku otopinu smijes koristit ili aqua maris ili sto god je tako bez kemikalija. Ne pomaze ni blizu kao Operil koji se kao ne preporucuje ako se sumnja na trudnocu, ali bar malo pomogne.
Pink dobrodosla nazad…. vjerujem da si cec u depri sto si se vratila … no ovo je bilo pravo punjenje baterija😀
Jeste vi koji pijete maticnu imali kakvih nuspojava?
Ja koristim puna dva dana 😂 ali nikakve nuspojave. Nebi ni trebale bit, osim ako si alergicar a njima i obican med zna zasmetat ako su jako osjetljivi..
Onda sam samo prehladena i nikakva 🤣😊 mislila da se malo igra mm sa iminitetom... ja ju pijem tjedan dana, neka 2g....
Cure, kad ste osjetilne prve simptome i koji su to bili? Mene jako boli lijevi jajnik, znam da je to sve jos od lijekova ali nadam se ubrzo nekim pravim simptomima 😊
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sutra ce ti bit 10 dan 2 blastice... Test ti itekako mora tocno pokazat ja sam 10 dan i betu vadila🤦♀️😍😍
Cureeee koliko se čeka nalaz od pape i briseva u Petrovoj bolnici????
Neznam hoće mi do kraja mjeseca biti gotovi ako u srijedu napravim.. Danas nisam bila bas tu,imala sam šokove na sve strane.. Baka u bolnici ima upalu pluća, a na kraju rak koji se u 3 dana proširio apsolutno na sve..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
4 transfer u 3 postupka.testovi me ne voli a ni bete tako da zivim da prezivim ned kad NECU dobit pa onda beta u utorak🙏
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Cureeee koliko se čeka nalaz od pape i briseva u Petrovoj bolnici????
Neznam hoće mi do kraja mjeseca biti gotovi ako u srijedu napravim.. Danas nisam bila bas tu,imala sam šokove na sve strane.. Baka u bolnici ima upalu pluća, a na kraju rak koji se u 3 dana proširio apsolutno na sve..
A joj žao mi je za baku 😢😢, što se tiče nalaza stvarno ne znam kod moje doc gin dođe za dva tj a mislim da bi u petrovoj trebao puno prije ... Ja u pon idem vaditi papu 🙈 i danas se javila hemetologici za termin polako se pripremam.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji