Pinky, zvuci savrseno!! I ja biiiii ljubomorna sam! Neka si se odmorila, taman sada pred put u Prag!
Mim, ja sam pusila i po kutiju/kutiju i pol na dan od 1. srednje do pred tri godine. Od 10.12. 2016. u 11:15 nisam zapalila vise niti jednu. Odlucila sam da cu ili tako nagli rez napraviti ili nikako. Prvo sam planirala smanjiti, ali nije islo. Jos me tada neki zesci bronhitis uhvatio i doslovno sam mislila da cu umrijeti. Bilo je tesko, pogotovo prva dva tri tjedna, ali kasnije sve lakse i lakse, trenutno skroz zaboravljam da sam bila pusac. Iako, ostala mi navika ici s pusacima na cik pauze jer mi je s vremenom vise od cigareta pocela nedostajati ta prica uz cigaretu. Pusaci su najbolje drustvo 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Curke nesto mi naumpade :) jel neka od vas ima iskustva Sa assisted hatching I embryo glue? Jel pomoglo?
Ja san imala oboje al nazalost nista nije pomoglo 🤷♀️😂
Da krenila san vec u Ulmu san 🤗
Slabo je zalipilo 😂😂😂
🙏❤💙
Curke nesto mi naumpade :) jel neka od vas ima iskustva Sa assisted hatching I embryo glue? Jel pomoglo?
Slabo je zalipilo 😂😂😂
Pa I nismo tako daleko, ja Sam u Karlsruhe.. Takodjer nije uspjelo 🙈
Pitanje za cure koje su vodile borbu sa cigaretama? Kako ste ih ostavile? Jeste li ih ostavite i kako to kontrolirate kada ste u postupku? :/
popljujte me, al nisam ostavila cigarete
Smanjila jesam, samo za gušt pusim, ali evo pusim....
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Slabo je zalipilo 😂😂😂
Vidit cemo sta ce sad ovde bit u ponudi u postupku.
Mozda super bond kakvi 🤦♀️😂😂😂
🙏❤💙
Slabo je zalipilo 😂😂😂
Eto nademo se na pola puta onda 😁🤗
🙏❤💙
Slabo je zalipilo 😂😂😂
😂😂😂 Ja razmisljam da sad pokusam I Sa Tim.. Ali ipak nije nikakva garancija 🙈 ili da ja ponesem sekundarno 😂😂
Slabo je zalipilo 😂😂😂
😂😂😂 Ja razmisljam da sad pokusam I Sa Tim.. Ali ipak nije nikakva garancija 🙈 ili da ja ponesem sekundarno 😂😂
U pon san na uzv pa cu ga pitat sta imaju u ponudi,ako nemaju nista ja ponesen pa ti javin kakvo je stanje 🤦♀️😂😂
Jesi ti sad tu u postupku ili?
🙏❤💙
Pink dobrodosla nazad.... vjerujem da si cec u depri sto si se vratila ... no ovo je bilo pravo punjenje baterija😀
Jeste vi koji pijete maticnu imali kakvih nuspojava?
Taine, koliki ti je AMH? Nisu ti osim Femare davali nista drugo?
Amh je 2,2. 3 menopur u prvom ciklusu sa klomifen om. Poslije samo femara ili klomifen.
Taine
Sortiraj odgovore
Najstariji