Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    05. Ožujak 2020. 10:03

Vita26 samo da ti posaljem pozitivu ❤️ nadam se da bude sve ok... iskustva nemam... ali znam da bude tih krvarenja u ranoj trudnoci i sve bude ok, pa zelim da tako bude kod tebe 💗

Cure, mene je uhvatio uzasan strah, bojim se da sam previse u ovome i mislim da mozda trebam prestati... idem po ta dva misljenja i onda cemo vidjeti... ali mozda previse to zelim 😕 
    sutra endokrinolog, u utorak Dr. Vrčic, a i drugi pon jos Dr. Manestar i onda cu sve k vragu poslati! 
    Ugkavnom, uradili smo tu nutrigenetiku, narucila sam si coenzin q10 od 400mg, DHEA od 50mg, maticnu od Radosevica inozitol, potrosili smo kn za jedan postupak, i sad si mislim... stvarno je dosta zeno... to cu popiti i onda stop! E da, bili smo i kod homeopata... uglavnom, zakljucila sam da sam luda 100%...

• SmileA
    05. Ožujak 2020. 10:06

Vita26

Cure moje da vam se javim,danas mi je 16dnt. Evo na ulosko crvena krv,trenutno sam u bolnici i cekam pregled kod doktorice,da vidimo dali je sve uredu,bojim se da cu izgubiti bebicu,dali netko ima takva izkustva???

Vita26 mislim i molim za tebe i bebicu🙏🙏❤️ Ja se grozim tih krvarenja, jer sam u prvoj trudnoci koja je na kraju lose zavrsila stalno imala neka krvarenja, bio je u pitanju hematom, nadam se da je ovo tvoje neko ovako bezazleno krvarenje i da ce sve biti u najboljem redu! 🤞🍀Drzi se i javi obavezno, saljem puno zagrljaja🤗😘😘😘🥰

🌈💙👣🙏

Samara
    05. Ožujak 2020. 10:12

Vita26 šaljem pozitivne vibre i nadam se da je sa bebicom sve u redu. Javi kad budes nesto znala

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Mar35
    05. Ožujak 2020. 10:16

vuky

Vita26 samo da ti posaljem pozitivu ❤️ nadam se da bude sve ok… iskustva nemam… ali znam da bude tih krvarenja u ranoj trudnoci i sve bude ok, pa zelim da tako bude kod tebe 💗

Cure, mene je uhvatio uzasan strah, bojim se da sam previse u ovome i mislim da mozda trebam prestati… idem po ta dva misljenja i onda cemo vidjeti… ali mozda previse to zelim 😕
    sutra endokrinolog, u utorak Dr. Vrčic, a i drugi pon jos Dr. Manestar i onda cu sve k vragu poslati!
    Ugkavnom, uradili smo tu nutrigenetiku, narucila sam si coenzin q10 od 400mg, DHEA od 50mg, maticnu od Radosevica inozitol, potrosili smo kn za jedan postupak, i sad si mislim… stvarno je dosta zeno… to cu popiti i onda stop! E da, bili smo i kod homeopata… uglavnom, zakljucila sam da sam luda 100%…

Vuky nisi luda,kaj sam ja sve radila od sebe za postupak u 2mj. Izludila sam sebe i sve oko sebe. Na punkciji smo dobili 12 jaja od toga ih se 8 oplodilo. Dva su mi embrija vracena i prva beta 34 i nakon svega koliko sam ulozila u sebe opet od bebe nista. Ne znam dali uopce postoji mjerilo uspjesno iznesene trudnoce. 

• Mar35
    05. Ožujak 2020. 10:28

astra81

Pozdrav cure!
    Mi smo relativno novi u MPO vodama, iako smo u kratkom vremenu nanizali dosta pokušaja.
    U postupke smo krenuli zbog slabog spermiograma, a čini se da tu mogli zaglaviti neko vrijeme (najviše zbog godina).
    Do sada smo prošli tri postupka (dva u prirodnom ciklusu i jedan stimulirani).
    Danas sam trebala vaditi betu, ali menga je već krenula pa sad to nema smisla :/
    Za sljedeći postupak se planiramo javiti u IVF centar Lučinger.
    Da li je koja od vas bila tamo? Kava su iskustva? Jel se dugo čeka na pregled? Čujem da nema anesteziju pa me je malo strah.
    Bila sam bez anestezije u prirodnjacima i jedan ubod nije strašan, ali nisam sigurna da bi izdržala punkciju 10-ak folikula….

Ja sam ti kod dr Lučingera. Za prvi pregled sam isla 3 dan ciklusa .nekad zna biti guzva i ide se po redu. Pripremis nalaze koje imas ;briseve ,papu,hormone, nalaze endokrinologa(ako imas) . I da, nema anesteziju. Ja sam imala 12 za ispunktirati i bilo je jako bolno.

sunshine25
    05. Ožujak 2020. 10:30

Meto i Gelice, jučer trebala doći M, a nikako.. baš mi se sve smrdalo, nikad mi ne kasni. Valjda će danas, nadam se 😂
    Vita, 💚 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Slee
    05. Ožujak 2020. 10:35

Green ma da, citala sam to. Prosli put mi je prolaktin bio ok, sad ocekujem da ce biti kaos jer sam bas pod stresom od svega. Ako bude los, ici cu ga vaditi u mediko i cao bao. Ti si isto iz Rijeke?
    Astra, dobro dosla! 
    Vuky, kod Manestra ides u Mediko? 
    Vita nadam se da je sve ok, javljaj nam!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Astra81
    05. Ožujak 2020. 10:37

Mar 35, hvala na odgovoru 😊
    Omg, znati moliti cu Boga za sto manji broj folikula 😳
    Cek, nije mi jadno ovo s trecim danom... on trazi da se dođe na 3.DC? 
    Na konzultacijama samo pricate ili on radi i nekakav pregled?

vuky
    05. Ožujak 2020. 10:41

Mar35 sigurno te ceka bebica u smrzlicima, prepostavljam da ih imate? A ne znam, rszmisljam o psihologu pomalo ☺️
    Slee da, narucila sam se kod njega u Mediko, pa da cujem vise misljenja... pa da odlicim kamo cemo u sljedeci postupak! On u KBC-u ne radi vise nego ma poziv, ali narucila bi se kod profesorice ako se odlucim za Ri... kod njega me preporucila frendica, pa se nadam da ce malo popricati vise!

vuky
    05. Ožujak 2020. 10:43

Mar Ja sam zadnje imala 2 folikula pa su mi dali samo malu dozu lijeka za smirenje inprptiv bolova i srozao mi se tlak, skoro sam se onesvjestila, tako da mislim da bi sa 12 sa mnom imslo show 🤣 svaka ti cast!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.