Cure kakva su iskustva sa puregonom? Dobila sam kratki protokol puregon od 200, mislila sam da ce biti gonal. Ne znam u cemu je razlika?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Mara234 ne brini, to je normalno da se hormoni malo poremete od stimulacije. 1 ili 2 ciklusa ali sve dodje na svoje. I meni je bilo tako, a sad nakon trećeg puta mi se baš jako poremetilo. Ali ti je normalno.
Avama sretno :) Znači od sutra si trudnica!! Jupi, držim 🤞😘
Vuky, ja sam isto razmisljala o psihologu. Isla sam i prije u zivotu kad mi je bio jedan tezak period i smatram da je danas to takodjer tabu tema, a svima bi nam dobro dosli razgovori. Kolio te dodje preglud kod Maestra?on je navodno super i prije je u KBC-u bio dosta uspjesan koliko ja znam.
Pinky dobro dosla natrag! Kako bilo?
Green ajme to bi bilo odlicno da pokrene mpo tu! Rijeci bas treba jos nesto!
Vita super, sada samo pomalo!
Mara dobro nam dosla!
Avama juhuuuu sretno sutra na transferu! Od sutra si trudna 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pa moze mi doci cca 25% carina, tako da nije to strasno tako… ne mogu visemid toga mislim….
To ti je samo pdv. Naplatit ti mogu i pdv i carinu.
Ali nadajmo se da nece 😘 Javi svakako.
Frendica je sad narucila za istu vrijednost otprilike sa iherba, platila je oko 80kn, to mi jeftinije nego ovdje svejedno.... ne znam :/ vidjeti cemo kad dode pa javim...
Slee napisati cu odmah poslje pregleda cijenu... a razmisljam ozbiljno ino psihologu ... ili cemo na kaffe da se zalimo jedna drugoj 🤣
Slee, bilo je savrseno🤩 u totalnoj sam depri sto smo se vratili doma. Bas sam se odmorila, vise psihicki nego fizicki, bas mi je trebao odmak od svega
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Curke nesto mi naumpade :) jel neka od vas ima iskustva Sa assisted hatching I embryo glue? Jel pomoglo?
U Njemackoj sam sad
Jesi li vec krenula u postupak I u kojem si gradu?
Pitanje za cure koje su vodile borbu sa cigaretama? Kako ste ih ostavile? Jeste li ih ostavite i kako to kontrolirate kada ste u postupku? :/
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Slee napisati cu odmah poslje pregleda cijenu… a razmisljam ozbiljno ino psihologu … ili cemo na kaffe da se zalimo jedna drugoj 🤣
Ajde vidi, ja bih se isto narucila pa nek me bolgleda i on. Mislila sam i kod onog Vlastelica.
A za kafu sam uvijek 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore