Green ma da, citala sam to. Prosli put mi je prolaktin bio ok, sad ocekujem da ce biti kaos jer sam bas pod stresom od svega. Ako bude los, ici cu ga vaditi u mediko i cao bao. Ti si isto iz Rijeke?
Astra, dobro dosla!
Vuky, kod Manestra ides u Mediko?
Vita nadam se da je sve ok, javljaj nam!
Slee da iz Ri sam. Trenutno cekamo konzultacije u KBC Ri za dva tjedna. Alebic iz Podobnika me poslao doma jer da je sa nama sve ok, da se javimo za 6 mjeseci ako i dalje ne budem trudna 🙄
Ja sam ti u Mediku cak dve pretrage ponavljala nakon KBC-a, krv se vadi subotom isto i sve obavim bez stresa.
A inace cure cula sam da bi Dr.Manestar uskoro mogao u Mediku pokrenuti MPO. To mi je rekao jedan ginekolog u Mediku.
Ja sam sad isto pila inofolic za kvalitetu jajnih stanica.
I jesu ti bile ok stanice?
Ja jos uzima Omega3 , folacin i pranatal Novalac ,enzim q10, vitamin d3 sprej i ujutro Maticnu Mljec gram na taste…i sad cu pocet taj infolic….
Da i ja sam pila q10, lcarnitin, maticnu mlijec ali u kapsulama medex (jer mi je okus uzasan), vutamin d. Da szabicr su sad bile zrele, za razliku od prosli put. Biologica je rekla da su super. S tim da sam to pila nekih mjesec dana iisla u postupak.
Vita26 samo da ti posaljem pozitivu ❤️ nadam se da bude sve ok… iskustva nemam… ali znam da bude tih krvarenja u ranoj trudnoci i sve bude ok, pa zelim da tako bude kod tebe 💗
Cure, mene je uhvatio uzasan strah, bojim se da sam previse u ovome i mislim da mozda trebam prestati… idem po ta dva misljenja i onda cemo vidjeti… ali mozda previse to zelim 😕
sutra endokrinolog, u utorak Dr. Vrčic, a i drugi pon jos Dr. Manestar i onda cu sve k vragu poslati!
Ugkavnom, uradili smo tu nutrigenetiku, narucila sam si coenzin q10 od 400mg, DHEA od 50mg, maticnu od Radosevica inozitol, potrosili smo kn za jedan postupak, i sad si mislim… stvarno je dosta zeno… to cu popiti i onda stop! E da, bili smo i kod homeopata… uglavnom, zakljucila sam da sam luda 100%…Vukyod kud si narucila Q10 i da li je ubiquinol? Ja trenutno gledam di bi novu posiljku narucila. Ali nigdjw jos nisam naisla od 400mg?? Pa koliko to kosta i od kolilo je pakiranje? Preko iHerba ce mi carinu naplatit za toliku cijenu.
E i NEMA ODUSTAJANJA zeno! Cuda se svaki dan dogadjaju, a tebe tvoje tek ceka! 😘
Ja pijem paralelno i koenzim q10 i ubiquinol, tako da sam napucana s tim da cu biti mladolika i sa 80god 😂😂😂😂
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Green preko iHerba sam narucila, 265kn je i je ubiquinol.... nadam se da cu proci bez carine, vidjeti cemo 🤣 Hvala, necu odustati ali mozda moram malo usporiti... vidjeti cu sto doktori kazu....
Hvala na dobrodoslici 😃
Slee..neznan sta tocno ides vadit,da probas u analize ic privatno za izbjec guzvu,nisu preskupi,ima cjenik na netu.
Meto..hvala,kad cujen takve stvari odma mi je lakse,ic cu ja vadit amh opet pa cemo vidit..jedino mi je malo grubo jer san na otoku i za sve moran ic u St,kod nas jedino mogu vadit kks a i za nju nemaju sve reagense tako da opet za ostatak moran u St.
Bozma..ajme super..kako je tako puno skocija..sta doktor kaze sta moze bit razlog? Fsh mi je bija 7,5 lani,lh mi se cini isto oko 7 da je bija..tribala bi provjerit,ali znan da je sve bilo u granicama normale,cak san i tsh uspila dovest ispod 2..di mi godinama nije pada ispod 5..
Nego zanima me ako neko zna kad se ide u bolnicu jeli sve besplatno ili se lijekovi placaju?
Ja - '89, AMH 6,5 + subklinicka hipotireoza
M - '81 Oligoastenozoospermija
Green preko iHerba sam narucila, 265kn je i je ubiquinol…. nadam se da cu proci bez carine, vidjeti cemo 🤣 Hvala, necu odustati ali mozda moram malo usporiti… vidjeti cu sto doktori kazu….
E mene je strah te carine. Znale su de zenskice opec. U biti isplatilo bi se kad bi uzela kolicine svega sto kupujem odjednom za par mjeseci pa bi to bilo nekih 1000-1500 kn i carina onda obicno dodje curama oko 400 kn sto i je dalje manje nego bi tu platile. A ovako se krpam stalno pa kupujem onaj najjeftiniji od 50 mg pa pijem po 6 tableta odjednom haha Da nebi presla tih 160 kn na narudzbi...
Bozma, a što si činila i uzimala da ti je AMH porastao?
Q10 od 600mg, l-arganin, zeljezo, cink, melatonin, selen, DHEA.Tu i tamo nesto od ovoga preskocim. Sad pijem i inositol, jutros vadila krv pa cemo sutra vidit kakav mi je sada, iako....toliko sam se iznervirala jos jucer da nisam od zivaca ni spavala pa se bojim da ce nalaz opet bit los kao i prvi.
Pa moze mi doci cca 25% carina, tako da nije to strasno tako... ne mogu visemid toga mislim....
Inace zenskice ubiquinol je jako jako dobar za lose spermiograme. Pogledajte malo sastojke ovoga sto vam doktoro kazu da muski trebaju piti one fertil up-ove Profertil i ne znam ni ja kakve sve preparate pa to kosta po 400 kn i vise a za 30 dana. Unutra ima 7mg q10!!! Cak ni ne pise jel ubiquinol oblik. C vitamina 100 mg. L karnitina smijesnih 250 mg. Znaci prelose za te pare. Muski za losim spermiogramom puno bolje je kupiti obican multivitamin koji ima sve te iste vitamine, ubiquinol na iHerbu za 130 kn 60 tableta od 50mg (!!!) I L karnitin u Dm neka smijesna cijena je od 20-30 kn a moze piti do 2 grama na dan i traje mjesec dana. To sve skupa ne ispadne 100 kn mjesecno. 150 uvrh glave!!! Usporedite to sa Profertilom koji kosta preko 400 kn za mjesec dana i sa SMIJESNIM kolicinama sastojaka.
Mar, vi imate smrzlice?
35 iz nicka su godine starosti ili?
12 jajnih stanica je jako lijepi broj…. koliki ti je amh?
Sretno danas na pregledu!
Da imam 35god. Amh mi je 17. Imamo za dva feta svi su trodnevni i u slamci ih je po troje . Svi su razliciti po kvaliteti.
Sortiraj odgovore
Najstariji