Cure moje da vam se javim,danas mi je 16dnt. Evo na ulosko crvena krv,trenutno sam u bolnici i cekam pregled kod doktorice,da vidimo dali je sve uredu,bojim se da cu izgubiti bebicu,dali netko ima takva izkustva???
Vita imaš li grčeve i koliko krvariš ne žalost moje su obadvije trudnoće završile sa krvarenjem. Ako nemaš grčeve i krvarenje nije obilno bude sve ok što ti od ❤️ želim gdje si išla u bolnicu... Još je rano srce ne kuca i obično ni dr ne znaju od kud krv tako je bilo kod mene nisu znali😢😢.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mar 35, hvala na odgovoru 😊
Omg, znati moliti cu Boga za sto manji broj folikula 😳
Cek, nije mi jadno ovo s trecim danom… on trazi da se dođe na 3.DC?
Na konzultacijama samo pricate ili on radi i nekakav pregled?
Vidi imas na njihovoj stranici kontakt brojeve,ja sam se njemu javila u 12 mj i dogovorili se da mu se javim 1dan ciklusa u 1mj ove god. I kontrola je bila 3 dan ciklusa (ginekoloski pregled ,transvaginalni uzv i konzultacije)s time da smo muz i ja bili 1h i30 min unutra. Sve nalaze smo prosli i on ih dokumentira i kreces dalje s folikulometrijama i terapijom . I molit ces se za sto veci broj folikula 😉 mi smo hrabre žene i možemo sve 💪
Nemam bolova,Vidicemo sta doktorica kaze
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mar Ja sam zadnje imala 2 folikula pa su mi dali samo malu dozu lijeka za smirenje inprptiv bolova i srozao mi se tlak, skoro sam se onesvjestila, tako da mislim da bi sa 12 sa mnom imslo show 🤣 svaka ti cast!
Kad krenes opet u postupak ,Od sveg srca ti želim da ih bude odličnih 12 . I ja razmisljam o psihologu ili psihijatru da me malo posloži u glavi.
Nemam bolova,Vidicemo sta doktorica kaze
Bit će ok čim nema bolova 👏👏👏drži mi se ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mar, ti si bome bila hrabra. Nadam se da cu se i ja moci s istim pohvaliti 😊
Ja sam upravo zavrsila sa stimuliranim ciklusom pa cu morati raditi pauzu.
U prosloj stimulaciji sam primila 1.800 IU Bemfole (8 dana * 225 IU).
Ne znam koliko se treba cekati između dva postupka....
Ili to ovisi o stanju jajnika?
Konzultacije sat i pol? 😂 Čini se da je covjek temeljit. Preko HZZO kad sam isla to je trajalo 10-15 min, sa svim nasim pitanjima 😆
Mar, ti si bome bila hrabra. Nadam se da cu se i ja moci s istim pohvaliti 😊
Ja sam upravo zavrsila sa stimuliranim ciklusom pa cu morati raditi pauzu.
U prosloj stimulaciji sam primila 1.800 IU Bemfole (8 dana * 225 IU).
Ne znam koliko se treba cekati između dva postupka….
Ili to ovisi o stanju jajnika?
Konzultacije sat i pol? 😂 Čini se da je covjek temeljit. Preko HZZO kad sam isla to je trajalo 10-15 min, sa svim nasim pitanjima 😆
Ja bas danas idem na ginekoloski i uzv sad nakon neuspjesnog postupka . Isto sam bila na gonalima 250 ali sam ja usla u hiper nakon transfera zbog bustera . Jajnike jos sad osjecam . U biti rekao mi je da cemo sad napraviti pauzu i da mu se javim u 4mj prvi dan ciklusa. A i sve ovisi kako se tijelo oporavi nakon stimuliranog.
Drage moje, eto mene natrag:) Ubijena od jet laga, al moram priznati da mi je ovaj bijeg od zivota i realnosti najbolja stvar koju sam napravila u zadnje vrijeme🌴 Trebat ce mi neko vrijeme da pohvatam sto se sve izdogadalo zadnja 2 tj🙈
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Vita26 samo da ti posaljem pozitivu ❤️ nadam se da bude sve ok… iskustva nemam… ali znam da bude tih krvarenja u ranoj trudnoci i sve bude ok, pa zelim da tako bude kod tebe 💗
Cure, mene je uhvatio uzasan strah, bojim se da sam previse u ovome i mislim da mozda trebam prestati… idem po ta dva misljenja i onda cemo vidjeti… ali mozda previse to zelim 😕
sutra endokrinolog, u utorak Dr. Vrčic, a i drugi pon jos Dr. Manestar i onda cu sve k vragu poslati!
Ugkavnom, uradili smo tu nutrigenetiku, narucila sam si coenzin q10 od 400mg, DHEA od 50mg, maticnu od Radosevica inozitol, potrosili smo kn za jedan postupak, i sad si mislim… stvarno je dosta zeno… to cu popiti i onda stop! E da, bili smo i kod homeopata… uglavnom, zakljucila sam da sam luda 100%…
Vuky od kud si narucila Q10 i da li je ubiquinol? Ja trenutno gledam di bi novu posiljku narucila. Ali nigdjw jos nisam naisla od 400mg?? Pa koliko to kosta i od kolilo je pakiranje? Preko iHerba ce mi carinu naplatit za toliku cijenu.
E i NEMA ODUSTAJANJA zeno! Cuda se svaki dan dogadjaju, a tebe tvoje tek ceka! 😘
Mar, vi imate smrzlice?
35 iz nicka su godine starosti ili?
12 jajnih stanica je jako lijepi broj.... koliki ti je amh?
Sretno danas na pregledu!
Sortiraj odgovore
Najstariji