Cure moje da vam se javim,danas mi je 16dnt. Evo na ulosko crvena krv,trenutno sam u bolnici i cekam pregled kod doktorice,da vidimo dali je sve uredu,bojim se da cu izgubiti bebicu,dali netko ima takva izkustva???
Vita imaš li grčeve i koliko krvariš ne žalost moje su obadvije trudnoće završile sa krvarenjem. Ako nemaš grčeve i krvarenje nije obilno bude sve ok što ti od ❤️ želim gdje si išla u bolnicu... Još je rano srce ne kuca i obično ni dr ne znaju od kud krv tako je bilo kod mene nisu znali😢😢.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mar 35, hvala na odgovoru 😊
Omg, znati moliti cu Boga za sto manji broj folikula 😳
Cek, nije mi jadno ovo s trecim danom… on trazi da se dođe na 3.DC?
Na konzultacijama samo pricate ili on radi i nekakav pregled?
Vidi imas na njihovoj stranici kontakt brojeve,ja sam se njemu javila u 12 mj i dogovorili se da mu se javim 1dan ciklusa u 1mj ove god. I kontrola je bila 3 dan ciklusa (ginekoloski pregled ,transvaginalni uzv i konzultacije)s time da smo muz i ja bili 1h i30 min unutra. Sve nalaze smo prosli i on ih dokumentira i kreces dalje s folikulometrijama i terapijom . I molit ces se za sto veci broj folikula 😉 mi smo hrabre žene i možemo sve 💪
Nemam bolova,Vidicemo sta doktorica kaze
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mar Ja sam zadnje imala 2 folikula pa su mi dali samo malu dozu lijeka za smirenje inprptiv bolova i srozao mi se tlak, skoro sam se onesvjestila, tako da mislim da bi sa 12 sa mnom imslo show 🤣 svaka ti cast!
Kad krenes opet u postupak ,Od sveg srca ti želim da ih bude odličnih 12 . I ja razmisljam o psihologu ili psihijatru da me malo posloži u glavi.
Nemam bolova,Vidicemo sta doktorica kaze
Bit će ok čim nema bolova 👏👏👏drži mi se ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mar, ti si bome bila hrabra. Nadam se da cu se i ja moci s istim pohvaliti 😊
Ja sam upravo zavrsila sa stimuliranim ciklusom pa cu morati raditi pauzu.
U prosloj stimulaciji sam primila 1.800 IU Bemfole (8 dana * 225 IU).
Ne znam koliko se treba cekati između dva postupka....
Ili to ovisi o stanju jajnika?
Konzultacije sat i pol? 😂 Čini se da je covjek temeljit. Preko HZZO kad sam isla to je trajalo 10-15 min, sa svim nasim pitanjima 😆
Mar, ti si bome bila hrabra. Nadam se da cu se i ja moci s istim pohvaliti 😊
Ja sam upravo zavrsila sa stimuliranim ciklusom pa cu morati raditi pauzu.
U prosloj stimulaciji sam primila 1.800 IU Bemfole (8 dana * 225 IU).
Ne znam koliko se treba cekati između dva postupka….
Ili to ovisi o stanju jajnika?
Konzultacije sat i pol? 😂 Čini se da je covjek temeljit. Preko HZZO kad sam isla to je trajalo 10-15 min, sa svim nasim pitanjima 😆
Ja bas danas idem na ginekoloski i uzv sad nakon neuspjesnog postupka . Isto sam bila na gonalima 250 ali sam ja usla u hiper nakon transfera zbog bustera . Jajnike jos sad osjecam . U biti rekao mi je da cemo sad napraviti pauzu i da mu se javim u 4mj prvi dan ciklusa. A i sve ovisi kako se tijelo oporavi nakon stimuliranog.
Drage moje, eto mene natrag:) Ubijena od jet laga, al moram priznati da mi je ovaj bijeg od zivota i realnosti najbolja stvar koju sam napravila u zadnje vrijeme🌴 Trebat ce mi neko vrijeme da pohvatam sto se sve izdogadalo zadnja 2 tj🙈
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Vita26 samo da ti posaljem pozitivu ❤️ nadam se da bude sve ok… iskustva nemam… ali znam da bude tih krvarenja u ranoj trudnoci i sve bude ok, pa zelim da tako bude kod tebe 💗
Cure, mene je uhvatio uzasan strah, bojim se da sam previse u ovome i mislim da mozda trebam prestati… idem po ta dva misljenja i onda cemo vidjeti… ali mozda previse to zelim 😕
sutra endokrinolog, u utorak Dr. Vrčic, a i drugi pon jos Dr. Manestar i onda cu sve k vragu poslati!
Ugkavnom, uradili smo tu nutrigenetiku, narucila sam si coenzin q10 od 400mg, DHEA od 50mg, maticnu od Radosevica inozitol, potrosili smo kn za jedan postupak, i sad si mislim… stvarno je dosta zeno… to cu popiti i onda stop! E da, bili smo i kod homeopata… uglavnom, zakljucila sam da sam luda 100%…
Vuky od kud si narucila Q10 i da li je ubiquinol? Ja trenutno gledam di bi novu posiljku narucila. Ali nigdjw jos nisam naisla od 400mg?? Pa koliko to kosta i od kolilo je pakiranje? Preko iHerba ce mi carinu naplatit za toliku cijenu.
E i NEMA ODUSTAJANJA zeno! Cuda se svaki dan dogadjaju, a tebe tvoje tek ceka! 😘

Mar, vi imate smrzlice?
35 iz nicka su godine starosti ili?
12 jajnih stanica je jako lijepi broj.... koliki ti je amh?
Sretno danas na pregledu!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji