Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    05. Ožujak 2020. 15:11

SmileA
    Vec si imala spontana🥺🥺
    Cuvaj se,Bice sve dobro.kad ti je bio transfer?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Mara234
    05. Ožujak 2020. 15:50

Pozdrac cure!
    Citam vas svaki dan i svima drzim fige da vam uspije. Ja cekam transfer to jest cekam mengu da dode pa da mogu ic na transfer. Imamo dvije morule. U 1.mj sam bila na stimulaciji al mi je transfer odgoden zbog hipera. Mengu sam dobila vec 20. Dan ciklusa a sad kasni  vec oko 5 dana. Jel ikome tak kasnilo. Ne znam koliko dana da je cekam pa da se javim mpo doktorici.

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• SmileA
    05. Ožujak 2020. 15:59

Vita26

SmileAVec si imala spontana🥺🥺Cuvaj se,Bice sve dobro.kad ti je bio transfer?

Vita26 da nazalost i stvarno grozno psihicki iskustvo, a meni je i fizicki bilo uzasno bolno, ali eto sve covjek prezivi😟
    Da nadam se da hoce☺️🥰 Transfer mi je bio 20.02 trodnevni zametak, a tebi? Jesi ti iz Zga ili?

🌈💙👣🙏

Vita26
    05. Ožujak 2020. 16:10

SmileA
    Razumjem,ja prvu bebicu izgubila ali morala roditi,znam kakav je to osjecaj ,ali sve zena prezivi❤️
    E pa da ti ides mi smo dva dana razlila hahah ja dam bila 18.2 na transferu.i stavioi ultrazvuk 12.3 tada ce valjda i srce kucati,sad imam samo malo smedje kad se obrisem,i na ultrazvuku je sve u redu,krvarenje nema unutra.
    Pazi i ti na sebe odmaraj,i pametno da ne ides sad raditi,
    Ja i ako nisam puno radila odlucila sam da necu ici da radim,ako vec rekla krevet i wc prece mi je ovo da bude sve u redu

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• avama
    05. Ožujak 2020. 16:19

Green

Inace zenskice ubiquinol je jako jako dobar za lose spermiograme. Pogledajte malo sastojke ovoga sto vam doktoro kazu da muski trebaju piti one fertil up-ove Profertil i ne znam ni ja kakve sve preparate pa to kosta po 400 kn i vise a za 30 dana. Unutra ima 7mg q10!!! Cak ni ne pise jel ubiquinol oblik. C vitamina 100 mg. L karnitina smijesnih 250 mg. Znaci prelose za te pare. Muski za losim spermiogramom puno bolje je kupiti obican multivitamin koji ima sve te iste vitamine, ubiquinol na iHerbu za 130 kn 60 tableta od 50mg (!!!) I L karnitin u Dm neka smijesna cijena je od 20-30 kn a moze piti do 2 grama na dan i traje mjesec dana. To sve skupa ne ispadne 100 kn mjesecno. 150 uvrh glave!!! Usporedite to sa Profertilom koji kosta preko 400 kn za mjesec dana i sa SMIJESNIM kolicinama sastojaka.

Mi smo isto pili taj lcarnitin iz dm. Negdje 4 na dan. I q10 sam kupila u dm, jer nisam stigla narucit s iherba. Mm je bio jos od wellman conceptionvitamine nekih 90 kn. 

• avama
    05. Ožujak 2020. 16:35

Iii cure ja sutra idem na transfer.  Jojjj ko ce izdrzati cekanj!

• Mar35
    05. Ožujak 2020. 16:36

Vita26

Curke da vam javim,krvarenje proslo na smedje,na Ultrazvuku vidi se gestacijkaka 5,7mm sa vidljivom Žv.Odgovara 5tj.trudnice.strogo mirovanje,
    Sljedeci tjedan ultrazvuk,da vidimo dali srce kuca,nema hematoma

Bit ce sve dobro❤ čuvaj svoju mrvu 

• Mar35
    05. Ožujak 2020. 16:43

astra81

Mar,pojma nisam imala da zamrzavaju itrodnevne. Sve u svemu, lijepe su to brojkice!! Skriva se među njima barem jedan bebač :)

Javi kako je prošao pregled :)

Da ,zamrzavaju po procijeni biologa ,a s njom obavis razgovor na dan transfera . Isto je jako detaljna . 
    Dobro je prosao pregled 

Green
    05. Ožujak 2020. 16:56

Bozma

Green, ovaj uzmem, probala sam i Ubiquinol uzimat ali on je max 200mg. Na ovome sam vec mjesecima, i cini mi se da mi je OK, samim time sto sam u mojim godinama i sa mojim nalazima dosla do blastica mi je ogroman napredak, pa znaci da mi ipak odgovara nesto od ovoga cime se šopam
    https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Absorption-CoQ10-with-BioPerine-600-mg-60-Veggie-Caps/38255

Aha ali ovo ti je onaj puno manje absorbirajuci oblik. Mislim da je omjer 1/8. Ja bi ti svejedno na sljedecoj turi preporucila ubiquinol jer to samo znaci da dobro reagiras na to pa se isplati probati. Popij 2 od 200 i bit ce dovoljno. 👍

05. Ožujak 2020. 17:08

Pred kraj sam sa ovim pa narucujem ubi. 
    Avama, izdrzi jos malo.
    Ajme koliko novih ima, a bolje bi bilo da nema, ili da bar vise odlazimo sa ovog foruma nego dolazimo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.