Mare, dobro nam dosla! Zelim ti svu srecu! I da se sto prije preselis na forum trudnica 💗
Ja evo cekam za vadjenje krvi red pa na posao. Svi nesto kaslju, smrcu, samo da ne poberem nesto jos
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Samo Sanja prekrasno😍😍
Smile beta se uduplala, cestitke jos jednom😍💪
Slee za neke hormone treba biti nataste, rano je jos i ne mogu se sjetiti😅 Iako dosta cura i popije kavu pa idu vaditi, ja sam spolne hormone uvijek na taste😁
Belic zao mi je zbog prirodnog postupka, nadam se i zelim da ti iduci donese srecu😘
Maltezer mene je pitala, al ako hoces mozes inzistirati na onome sto ti zelis😊
Makarska cestitam na trudnoci, nek bude skolska 😊
I ja sam kod dr P, meni je on super iako jos nismo ostvarili trudnocu, doduse jesmo jednu al neuspjesnu. Meni je najvazniji biolog zato smo i krenuli tamo, isto tako sam misljenja da bolnice nisu nista losije. Bitno da oni nama smuckaju bebu i da ostanemo normalni u glavi🙈😁
Mare89 dobrodosla😊 Imamo slucejeva gdje je amh porastao, no uzv ima bolji uvid od brojki.
Tvoj amh je los al ima i gorih sa uspjesnim trudnocama, poznajem zenu sa amh oko 2 i ima curicu od dvije ipol godine😊🤞
Nekad trebamo malo duze cekati, a meni za mm nalaz rekao da po onome sto vidi da je nemoguce i da se toliko toga nagledao i da vjerujem u cuda, al da se ne zanosim. 🙈
Sunshine jel krenuo fet?🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mare9689, dobro dosla. To sa nezrelim se i meni dogodilo prvi put, a nakon drugog sam promijenila kliniku pa smo u trecem opet imali nezrele. Sad me takva panika mijenjat jer znam da ce opet bit ispocetka i da s kim god krenem ponovo da bo mogla prvi put imat nezrele.
AMH je meni na prvom nalazu bio 3.5 a na drugom, nakon pola godine 8.8. Upravo sam dobila pa cu do Firula izvadit opet hormone pa cemo vidit koliki je sad. Zapravo se najvise bojim FSH i LH 😰.Tu ih ima dosta koje su u KBC i svi su zadovoljni, ja poznajem dvije koje su bas dole ostale trudne nakon sto su obisle sve privatnike u HR a i zasto ne bi probala dok imas pravo.
Meto hvala na odgovoru. Evo ipak sam se suzdrzala i nisam jela 😂 ali sam si pripremila sve da odmah cim izvadim mogu strpati u usta nesto hahaha
I zaboravila sam da je za prolaktin preporuka biti budan 3-4 sata. A ja cu biti samo dva. Ah.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meto hvala na odgovoru. Evo ipak sam se suzdrzala i nisam jela 😂 ali sam si pripremila sve da odmah cim izvadim mogu strpati u usta nesto hahaha
I zaboravila sam da je za prolaktin preporuka biti budan 3-4 sata. A ja cu biti samo dva. Ah.
Slee ja imam negativno iskustvo sa prolaktinom i vadjenjem krvi nataste! Naime obzirom da si sve druge hormone morala vaditi nataste, razumijem da nisi nista jela. Ali sta se meni dogodilo, digla se ja u 4 ujutro jer preporucljivo je biti budan 3-4 sata i naravno nit kavu smijem pit nit jest, luda zivcana gladna, pocela glava bolit, proklinjem i krv i hormone i sve 😂
Dosla ja macka u 7 vadit krv i doslovno sam na izlazu iz bolnice izvukla kekse iz torbe i pocela jest haha
Rezultat: svi hormoni ok osim povisen prolaktin na nekih 700! Granica je 400 ja mislim.
Za Prolaktin je preporucljivo vadit ga nesto kasnije optimalno oko 9 ujutro (stvarno ne znam kako prolaktin zna koliko je sati ali tako kazu!) U 4-5 ujutro dignut se je stres za tijelo, plus jos ne jest ne pit. A prolaktin mozes vadit prvih 7 dana ciklusa bez beda.
A prolaktin je hormon stresa i uglavnom ne moze bit ok ako si ti pod stresom.
Ja za 3 dana u subotu ujutro ponovila test samo za prolaktin, ustala se u 7 popila kavu pojela, gledala seriju, dosla u mediko, sjedila na stolici 15 min i onda se tek ustala i isla izvadit krv - prolaktin savrsenih 200.
Eto samo da se ne prepadnes kao ja ako bude povisen ovaj put 😘
Pozdrav cure!
Mi smo relativno novi u MPO vodama, iako smo u kratkom vremenu nanizali dosta pokušaja.
U postupke smo krenuli zbog slabog spermiograma, a čini se da tu mogli zaglaviti neko vrijeme (najviše zbog godina).
Do sada smo prošli tri postupka (dva u prirodnom ciklusu i jedan stimulirani).
Danas sam trebala vaditi betu, ali menga je već krenula pa sad to nema smisla :/
Za sljedeći postupak se planiramo javiti u IVF centar Lučinger.
Da li je koja od vas bila tamo? Kava su iskustva? Jel se dugo čeka na pregled? Čujem da nema anesteziju pa me je malo strah.
Bila sam bez anestezije u prirodnjacima i jedan ubod nije strašan, ali nisam sigurna da bi izdržala punkciju 10-ak folikula….
Samo Sanjaprekrasno😍😍
Smilebeta se uduplala, cestitke jos jednom😍💪
Sleeza neke hormone treba biti nataste, rano je jos i ne mogu se sjetiti😅 Iako dosta cura i popije kavu pa idu vaditi, ja sam spolne hormone uvijek na taste😁
Beliczao mi je zbog prirodnog postupka, nadam se i zelim da ti iduci donese srecu😘
Maltezermene je pitala, al ako hoces mozes inzistirati na onome sto ti zelis😊
Makarskacestitam na trudnoci, nek bude skolska 😊
I ja sam kod dr P, meni je on super iako jos nismo ostvarili trudnocu, doduse jesmo jednu al neuspjesnu. Meni je najvazniji biolog zato smo i krenuli tamo, isto tako sam misljenja da bolnice nisu nista losije. Bitno da oni nama smuckaju bebu i da ostanemo normalni u glavi🙈😁
Mare89 dobrodosla😊 Imamo slucejeva gdje je amh porastao, no uzv ima bolji uvid od brojki.
Tvoj amh je los al ima i gorih sa uspjesnim trudnocama, poznajem zenu sa amh oko 2 i ima curicu od dvije ipol godine😊🤞
Nekad trebamo malo duze cekati, a meni za mm nalaz rekao da po onome sto vidi da je nemoguce i da se toliko toga nagledao i da vjerujem u cuda, al da se ne zanosim. 🙈
Sunshinejel krenuo fet?🤗
Hvala Meto , i tebi zelim isto da mi se sta prije priselis na trudnice 🤰🏻 , ja i muz smo se mislili ocemo kod dr.Poljaka ili dr.Lucingera (jesu oba dva privatno,ali kad imamo i snademo se za sve,sta se tice novaca,tasto nebi za dite), krenili smo kod Poljaka jer nam je blize i sta si rekla biolog mu je odlican...citala sam malo sta se tice tih bolnica,meno odma slabo kad vidim da neki idu po 11 puta ili koliko vec,pa je neuspjesno,pa te onda privatno krenu, ne znam zasto tako bude, jel oni rastegnu te inekcije i ne znam sta od tetapija sta daju ili ne znam vec sta, jer ja primam 4 dana inekcije nikakvih 10-11dana 🤔,5 dan ultrazvuk stoperica na vecer i krecemo...tako da meni te bolnice 🤷♀️
Bozma, a što si činila i uzimala da ti je AMH porastao?
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MakiST I ja ću nastaviti piti m.mllijec do početka stimulacije, još mi niti jedan doktor ili nutricionist nisu rekli da stanem. Čula sam i ja za to da je bolje imat slabiji imunitet ali doktor je rekao da je to glupost. Po tome niti jedna zdrava žena ne bi ostala trudna. To se samo odnosi na one koji imaju neki imuno problem pa im se ruši imunitet sa tabletama da tijelo lakše prihvati plod. Tako da, m.mlijec na najjače :)
Sunshine kada krećeš u fet?
Marta U kojoj si fazi ti sada ?
Cure moje da vam se javim,danas mi je 16dnt. Evo na ulosko crvena krv,trenutno sam u bolnici i cekam pregled kod doktorice,da vidimo dali je sve uredu,bojim se da cu izgubiti bebicu,dali netko ima takva izkustva???
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji