Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dandelion0
    02. Ožujak 2020. 15:23

Curke,

koji mpo dr. (u Zg) je odličan za praćenje folikula, endometrija, a da radi privatno? I da se onako, možete lijepo popričati i da pojasni što ti nejasno?

Stiže nam curica 💓

• PlavaaMK
    02. Ožujak 2020. 16:16

SmileA

Cure evo da javim, radila sam test 9dnt trodnevnog zametka i bio je blago pozitivan, jucer 10 dnt ponovila i pokazao veliki plusic😃 Danas ujutro 11 dnt beta 154😍

Bravooo cestitam ti, prekrasno 😘😘😘😘 stvarno divno, neka bude skolski..🤗🤗🤗🤗🤗
     Ja danas radila test crtica jedva vidljiva cekam cetvrak pa vadim betu, sve me nekako strah, javim 😘😘😘

• Gelica
    02. Ožujak 2020. 16:17

Jams1

Gelica

Nego, je li nekoj od vas koja je koristila Estrofem u postupku poremetilo ciklus, u smislu trajanja i teksture. Zadnja tri ciklusa dolaze kako se sjete i uvijek vrlo vrlo gusti i tamni, kao pekmez i nakon 2 dana tek normalna krv. Nikad tako kod mene. U zadnjem postupku sam pila estrofem od punkcije do bete i vjerujem da je od toga. Ima li netko slično iskustvo?

Ja sam pila od FET do bete. Ciklus mi se nije poremetio. Drugi mesec sam na pauzi. Pratim LH trakicama ovulaciju i ciklus dobijam na 28 dan. Duzina i obilnost ciklusa ista kao i pre.

Joj, meni sve poremetilo. A mislim da je od estrofema jer sam čitala da tako gusta tamna zna biti kad je povisen estrogen. A i taj zadnji postupak je bio blago stimulirani. Tako da nema od čega drugog... sad čekam red kod ginekologa pa ćemo vidjet. Bojim se da nisu miomi narasli od estrofema.

Samo_Sanja
    02. Ožujak 2020. 16:49

Pink uživaj draga ❤
    brita čestitam na beti, i moja je takva bila 390 😊 ja sam samo jednom vadila betu, a tebi je baš lijepo narasla 🤰
    Viola Hvala 😘❤
    Nadalica meni je rođendan 19.3 😁 nadam se da ćeš tada saznati spolove ❤ kad su tebi počele mučnine.. meni još ništa a sad sam 7 tt
    Arwen drago mi je zbog tebe što se je pokrenulo.. želim ti puno sreće 🍀🍀
    Vita čestitam na plusiću i na betii jeeejj 🙂😍
    ZaZa super beta!! Čestitam 😊
    Mattan ja sam u Osijeku, nisam upoznata s takvim slučajevima, a u postupke sam krenula prošle god u 10 mj.. ostvarila sam trudnoću iz prvog Ivf postupka i nije bilo nikakvih problema ni komplikacija.. vodim se kod dr. Popovića i sve je ok za sada.. mada imam još jedan uzv i ne moram više ići u Osijek, mogu dalje kod svoga ginekologa tako da ću ja uskoro se oprostiti sa Popovićem 😀🙋‍♀️
    SmileA čestitam 😍😍💗

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Nadalica
    02. Ožujak 2020. 16:52

Jams1

Ovde (u Austriji) zamrazvaju jednu po jednu. Meni su rekli da vracaju po jedan prva dva puta. Posto tada nam nije uspelo, sada radimo dodante analize i ako je sve ok, najverovatnije je do embriona. Nasi izgledaju odlicno 5 dan. I da razmislimo. Imam u petak sastanak sa njima da prodiskutujemo rezultate i da zakazemo histeroskopiju.
    Hvala vam svima na odgovorima. 🥰

Cekalicama puno srece, visokim betama dosadnu trudnocu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

E draga i ja sam u Austriji, meni je 28 godina i vratila sam 2 5odnevna embrija, primili se oba.. od danas sam na fruhkarenz, evo uzivam, s bebama sve dobro, nije to tako strasno kao sto oni pricaju.. mislim vise rizika ima da obolis id necega od silnih terapija i hormona, punkcjjama i sta znam, nego da nesto bude sa blizancekima.. opet je do vas, ja bih opet ponovila isto i vratila dva

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Samo_Sanja
    02. Ožujak 2020. 16:53

Cure koje idu kod Popovića jel znate kad radi u ambulanti ovaj tjedan?! Ja sam mu poslala poruku da mi kaže kad da dođem ali ništa ne odgovara.. na nalazu mi samo piše kontrola u AIN UZV za 2 tjedna.. 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

02. Ožujak 2020. 16:53

Lucija987

Zene meni ce u jednom penu ostat 100ui pergoverisa,a cetvrti dan triban 150ui e sad jel onda uzmen iz prvoga pena tih 100 a onda iz drugog jos 50 ili????
    Prvi put sama sebi dajem pa sad gledan i nije mi jasno sta da radin
    Logicno mi je da tako napravin jer btw nije bas jeftina bila pa ono 🤷‍♀️
    Al opet racunan ima tu iskusnijih cura🤗😘

Okreni slobodno pen na 150 jer u svakom penu ima viska lijeka minimalno toliko ako ne i vise, meni je znalo bit i 75 iu viska u penu

Nadalica
    02. Ožujak 2020. 16:57

Samo_Sanja

Pinkuživaj draga ❤
    britačestitam na beti, i moja je takva bila 390 😊 ja sam samo jednom vadila betu, a tebi je baš lijepo narasla 🤰
    ViolaHvala 😘❤
    Nadalicameni je rođendan 19.3 😁 nadam se da ćeš tada saznati spolove ❤ kad su tebi počele mučnine.. meni još ništa a sad sam 7 tt
    Arwendrago mi je zbog tebe što se je pokrenulo.. želim ti puno sreće 🍀🍀
    Vitačestitam na plusiću i na betii jeeejj 🙂😍
    ZaZasuper beta!! Čestitam 😊
    Mattanja sam u Osijeku, nisam upoznata s takvim slučajevima, a u postupke sam krenula prošle god u 10 mj.. ostvarila sam trudnoću iz prvog Ivf postupka i nije bilo nikakvih problema ni komplikacija.. vodim se kod dr. Popovića i sve je ok za sada.. mada imam još jedan uzv i ne moram više ići u Osijek, mogu dalje kod svoga ginekologa tako da ću ja uskoro se oprostiti sa Popovićem 😀🙋‍♀️
    SmileAčestitam 😍😍💗

Ja imam neki osjecaj da je djecak i curica.. tamo oko 9 tjedna i ne popusta me vise.. 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

02. Ožujak 2020. 16:58

marijaiva

Lucija987

Zene meni ce u jednom penu ostat 100ui pergoverisa,a cetvrti dan triban 150ui e sad jel onda uzmen iz prvoga pena tih 100 a onda iz drugog jos 50 ili????
    Prvi put sama sebi dajem pa sad gledan i nije mi jasno sta da radin
    Logicno mi je da tako napravin jer btw nije bas jeftina bila pa ono 🤷‍♀️
    Al opet racunan ima tu iskusnijih cura🤗😘

Okreni slobodno pen na 150 jer u svakom penu ima viska lijeka minimalno toliko ako ne i vise, meni je znalo bit i 75 iu viska u penu

A ako slucajmo nema 50 iu viska on ce ti pokazat koliko ti fali i onda tu kolicinu nadoknadi s novom ampulom ali ne vjerujem sa ce ti trebati, meni su uvijek rekli da se ne brinem sto ostane lijeka u penu da oni stave vise... 

sunshine25
    02. Ožujak 2020. 17:13

Marijaiva, tak je. Meni u puregonu 600 bilo više od 100 jedinica više (blizu 150), a u ampuli od 300 bilo skoro 100 više. Na kraju kupovala cijelu ampulu od 300 zbog 50 jedinica..bilo mi žao para 😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.