Viola1 zao mi je. Jesu ti ista rekli zasto? Bila nezrela stanica?
Green slažem se za ovo preko iHerba, puno puno jeftinije tako narucit nego tu kupovat, a ovi vitamini iz dm-a, ne znam za vas ali ja to uopce ne probavljam, kako udju tako i izadju 🙈
SmileA, daj sliku za nas ovisnice o testovima. To nam nekako daje nadu.
Dobro ste zaredale sa pozitivnim betama
Smile i Vita, čestitaaam 😍😍
Lucija, da, vjerojatno je isto kao i kod puregon Pena. Istisneš do kraja i zablokira ti pen na broju koliko još nedostaje. Promijeni ampulu i istisni do kraja i to je to 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Lucija987 mozes, tak sam i ja kad mi sfalilo
SmileA čestitke!! Sretno dalje 🎉
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
SmileA cestitam prekrasnoooo!!!! U kojoj si klinici? Koji ti je ovo pokusaj?
Koje folne vi pijete?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Flower93, ja tek od jucer ne osjetim skoro nista, znaci bol je trajala vise od tjedan dana. prvih dana je bilo stvarno koma, toliko me bolilo da sam se jedva sama dizala iz kreveta, a sad je vec super, ali mirujem i dalje dok ne prode bas skroz. sretno sutra na transferu.
I meni se cini da ova bol nece samo tak nestat.. Bas je uzasan feeling, kao da imam uzasnu upalu misica s 5kg kamenja u trbuhu -.-
❤️❤️Cestitke na pozitivnim betama ❤️❤️
SmileA divne vijesti! Čestitam 🥰 baš mi to sad treba jer sam totalno pala duhom, uopće nemam volje za nove postupke i bas sam neka negativne, a takve vijesti uvijek dignu raspoloženje i nadu!
Nego, je li nekoj od vas koja je koristila Estrofem u postupku poremetilo ciklus, u smislu trajanja i teksture. Zadnja tri ciklusa dolaze kako se sjete i uvijek vrlo vrlo gusti i tamni, kao pekmez i nakon 2 dana tek normalna krv. Nikad tako kod mene. U zadnjem postupku sam pila estrofem od punkcije do bete i vjerujem da je od toga. Ima li netko slično iskustvo?
Nego, je li nekoj od vas koja je koristila Estrofem u postupku poremetilo ciklus, u smislu trajanja i teksture. Zadnja tri ciklusa dolaze kako se sjete i uvijek vrlo vrlo gusti i tamni, kao pekmez i nakon 2 dana tek normalna krv. Nikad tako kod mene. U zadnjem postupku sam pila estrofem od punkcije do bete i vjerujem da je od toga. Ima li netko slično iskustvo?
Ja sam pila od FET do bete. Ciklus mi se nije poremetio. Drugi mesec sam na pauzi. Pratim LH trakicama ovulaciju i ciklus dobijam na 28 dan. Duzina i obilnost ciklusa ista kao i pre.
Cure evo da javim, radila sam test 9dnt trodnevnog zametka i bio je blago pozitivan, jucer 10 dnt ponovila i pokazao veliki plusic😃 Danas ujutro 11 dnt beta 154😍
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bas si me obradovala. Srecno. ❤️❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji