Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samo_Sanja
    02. Ožujak 2020. 20:27

Cure jel se sjećate kako sam ja rekla da nemam problema sa šefovima i poslom jer sam nezaposlena ušla u Mpo.. i tako je ispalo da sam nezaposlena ostala trudna! E sad kad sam ostala trudna ja se zaposlila 🤣🤣 kod mene sve obrnuto.. Molila me profesorica da dođem radit u školu da mijenjam jednu prof. koja je na bolovanju a ova više nema snage radit svoju i njenu smjenu.. 2 dana u tjednu po 7 sati.. nije teško pa sam pristala da budem zamjena dok se ova ne vrati.. Uglavnom radim u svojoj struci, s tim da sam završila struku koju predajem ali nisam završila faks baš za profesoricu al to sad za zamjenu nije bitno jer nemaju nikoga za zamjenu! MM je tako sretan i ponosan na mene, po cijeloj kući me zove profesorice, profesorice 🤣🤣🤣 a posao je san mojih snova.. neznam do kad će ovo trajat, ali ću uživat u svakome danu, jer em stecem novo iskustvo, em ću imat koju kunu više, em mi dani brže prolaze i manje pušim, a možda uspijem otvorit bolovanje pa ću i na taj način imat mjesečna primanja + porodiljni kasnije i di ćeš bolje! Moja mama kaže sve kad ostanu trudne idu na bolovanje jedino se ti zaposlila 😀🤣🤣

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    02. Ožujak 2020. 20:30

panama

Samo_Sanja

Cure koje idu kod Popovića jel znate kad radi u ambulanti ovaj tjedan?! Ja sam mu poslala poruku da mi kaže kad da dođem ali ništa ne odgovara.. na nalazu mi samo piše kontrola u AIN UZV za 2 tjedna..

Ja sam inače kod dr. Abičić, no cijeli prošli tjedan sam se družila s dr. Popovićem (punkcija/transfer) jer je doktorica na bolovanju, a rekli su da je vjv nema ni cijeli ovaj tjedan… Tako da mislim da kad god dođeš da ćeš ga uloviti jer mora sve pokrivati kad je trenutno sam…

Hvala ti puno.. otići ću u srijedu ili petak..al nekako mi je petak daleko pa mi je bolje da odem u srijedu jer sam i prošli put bila u srijedu i to je onda točno 2 tjedna 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• katalenko89
    02. Ožujak 2020. 20:33

Nala33

katalenko89

Nala33

Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio…? 🤔

Meni je proslo ravno osam dana, zadnji dan sam dobila zadnju dozu hormona u klinici,i navecer doma si dala stopericu (subota) punkcija bila u ponedjeljak..Sretno i hrabro💪💪

Hvala, da znalo je meni biti kod blage stimulacije isto već nakon 8 9 dana sve spremno… Čitala sam da se kreće. Od 8 do 15 dana. Samo sa bude sve kako treba. Kako je prošla punkcija? Koliko ste stanica dobili?

Imala sam 3 folikula za punkciju,i dobili smo 3 stanice(samo🙄) za punkciju sam dobila premedikaciju tramal i u guzu normabel,pola sata sam lezala prije,sto se tice punkcije neugodno je i osjetis taj ubod,nemogu rec da je bezbolno,ali se prezivi, sestra me drzala za ruku,i stalno te pitaju jesi li dobro ,bude gotovo za 10-tak minuta.  I onda jos pola sata lezis,kroz dan sam popila protiv bolova i osjetim lagano zatezanje,uglavnom preporucuili su da mirujem taj dan. Sad cekamo srijedu hoćemo li dobiti sto oplodjeno za transfer. Kada bi ti trebala krenuti sa punkcijom,u kojoj si klinici? 

Nala33
    02. Ožujak 2020. 20:42

katalenko89

Nala33

katalenko89

Nala33

Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio…? 🤔

Meni je proslo ravno osam dana, zadnji dan sam dobila zadnju dozu hormona u klinici,i navecer doma si dala stopericu (subota) punkcija bila u ponedjeljak..Sretno i hrabro💪💪

Hvala, da znalo je meni biti kod blage stimulacije isto već nakon 8 9 dana sve spremno… Čitala sam da se kreće. Od 8 do 15 dana. Samo sa bude sve kako treba. Kako je prošla punkcija? Koliko ste stanica dobili?

Imala sam 3 folikula za punkciju,i dobili smo 3 stanice(samo🙄) za punkciju sam dobila premedikaciju tramal i u guzu normabel,pola sata sam lezala prije,sto se tice punkcije neugodno je i osjetis taj ubod,nemogu rec da je bezbolno,ali se prezivi, sestra me drzala za ruku,i stalno te pitaju jesi li dobro ,bude gotovo za 10-tak minuta. I onda jos pola sata lezis,kroz dan sam popila protiv bolova i osjetim lagano zatezanje,uglavnom preporucuili su da mirujem taj dan. Sad cekamo srijedu hoćemo li dobiti sto oplodjeno za transfer. Kada bi ti trebala krenuti sa punkcijom,u kojoj si klinici?

Hvala ti za info. Javi kako prodje da li su se sve oplodile, drzim fige da bude uspješno. 🤞
    Ja idem pod opću aneseziju kod punkcije tako to tu rade, ja ti živim u francuskoj i klinika je u nici, trenutno idem preko zdravstva isto nije privatno iako su me danas na nervirali u uredu od doktorice jer još nisu sredili te papire za zdravstvo... Luda sam ništa ne kože ići kako treba... Jer ja bi trebala sad započeti kad menga dodje oko 5.3. Tada me i naručila na utz à već par dana sam na estrogen tabletama. 

• Dandelion0
    02. Ožujak 2020. 21:31

Viola,

znam da je sve to individualno ali mene konkretno zanimaju neke gdje bih mogla otići privatno to obaviti a da to naprave kako treba. Meni stalno govore da dr. treba dobro znati sve izmjeriti. Ja uz to, imam i jednu autoimunu bolest pa mi je bitno otći kod nekog tko je ok.
    S obzirom da nikad kod nikoga u Zg nisam bila, a planiram ići, voljela bih otići kod nekog ok doktora. 

Čestitam svim curkama na beti!! 

Stiže nam curica 💓

• SmileA
    02. Ožujak 2020. 21:35

Hvala vam svima od ❤️ cure moje na lijepim zeljama!😃🥰🤗 Uz ovaj forum i vas sve je lakse podnijeti i neuspjehe, nova planiranja nakon neuspjeha, strahove i uspjehe, ma sve!☺️ Jos za 2 dana da se beta udupla pa onda mrvicu da odahnem, ali onda opet prvi ultrazvuk i tako uvijek se nesto ceka i iscekuje, samo molim Boga da ovaj puta bude sve u redu i da nemam opet pobacaj, tako da jos nisam uopce opustena, ali prati me pozitiva i vjera u dobar ishod.
    Svakoj od vas zelim pozitivne testove, bete i trudnoce!❤️
    PlavaaMK sretno i tebi, ali cim imas crticu znaci da je to to!😁 Meni je u sub 9dnt isto bila jako slabo vidljiva crtica, pa sam jucer kupila onaj digitalni clearblue koji odma i tjedne pokaze i super je, tako da ako ces ponavljati test preporucujem ga. Vjerujem da ce ti u cetvrtak biti velika beta!
    Puse svima pratim vas i dalje🥰😘😘😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    02. Ožujak 2020. 21:37

I da slikicu naravno da neznam staviti😁 prije je bilo puno jednostavnije, sad i ako mi objasnite, probat cu ali ja sam antitalent za takve stvari🙈😅😂 da ne pricam kolko sam prije jos pokusavala dole ovu liniju staviti ali nema sanse, nije islo😂

🌈💙👣🙏

• katalenko89
    02. Ožujak 2020. 22:11

Nala33

katalenko89

Nala33

katalenko89

Nala33

Imala sam 3 folikula za punkciju,i dobili smo 3 stanice(samo🙄) za punkciju sam dobila premedikaciju tramal i u guzu normabel,pola sata sam lezala prije,sto se tice punkcije neugodno je i osjetis taj ubod,nemogu rec da je bezbolno,ali se prezivi, sestra me drzala za ruku,i stalno te pitaju jesi li dobro ,bude gotovo za 10-tak minuta. I onda jos pola sata lezis,kroz dan sam popila protiv bolova i osjetim lagano zatezanje,uglavnom preporucuili su da mirujem taj dan. Sad cekamo srijedu hoćemo li dobiti sto oplodjeno za transfer. Kada bi ti trebala krenuti sa punkcijom,u kojoj si klinici?

Hvala ti za info. Javi kako prodje da li su se sve oplodile, drzim fige da bude uspješno. 🤞
    Ja idem pod opću aneseziju kod punkcije tako to tu rade, ja ti živim u francuskoj i klinika je u nici, trenutno idem preko zdravstva isto nije privatno iako su me danas na nervirali u uredu od doktorice jer još nisu sredili te papire za zdravstvo… Luda sam ništa ne kože ići kako treba… Jer ja bi trebala sad započeti kad menga dodje oko 5.3. Tada me i naručila na utz à već par dana sam na estrogen tabletama.

Hvala ti,javit cu! 🤗I tebi sretno,bez stresa oko papira,uvijek ih bude,cemu gubit zivce kad si vec na pola puta cijele procedure,rijesit ce se,mora...super je sto ides u opcu,barem ce te postediti boli... Javi kako je proslo,glavu  gore,samo naprijed !🤞🤞🤞🤞😇

Nala33
    02. Ožujak 2020. 22:19

Katalenko89 hvala ti❤️. I tebi sretno i pratimo se 😊

Nadalica
    02. Ožujak 2020. 22:39

Jams1

Nadalica

Jams1

Ovde (u Austriji) zamrazvaju jednu po jednu. Meni su rekli da vracaju po jedan prva dva puta. Posto tada nam nije uspelo, sada radimo dodante analize i ako je sve ok, najverovatnije je do embriona. Nasi izgledaju odlicno 5 dan. I da razmislimo. Imam u petak sastanak sa njima da prodiskutujemo rezultate i da zakazemo histeroskopiju.
    Hvala vam svima na odgovorima. 🥰

Cekalicama puno srece, visokim betama dosadnu trudnocu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

E draga i ja sam u Austriji, meni je 28 godina i vratila sam 2 5odnevna embrija, primili se oba.. od danas sam na fruhkarenz, evo uzivam, s bebama sve dobro, nije to tako strasno kao sto oni pricaju.. mislim vise rizika ima da obolis id necega od silnih terapija i hormona, punkcjjama i sta znam, nego da nesto bude sa blizancekima.. opet je do vas, ja bih opet ponovila isto i vratila dva

Da nisi u Beču mozda!? 🥰 Ako jesi, u kojoj si klinici bila!? Iz kog ti puta uspeo IVF!?

Neka ti bude tako na dalje sve lagano i divno. ❤️❤️

Nisam u Becu, ja sam u steiermark.. u welsu sam bila, klinika vivaneo dr. Loimer to je drugi pokusaj bio, kod prvog puta nije doslo do transfera jer muz ima azospermiju.. mi smo radili ICSI.. prvi puta smo bili u klagenfurtu...

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.