SmileA yeeeey.... bas mi je drago ... neka bude sve skolski dalje ... sretno!
Ja sam kupila maticnu od Radosevica, pa cemo napraviti 2 kure i mm i ja...Uglavnom, samo pare idu na sve to....:/ Narucila sam se i u Ri za konzultacije i onda kad sve to odradim cu vidjeti kamo dalje.... :/ isto sama ne znam... ponekad mislim da bi trebala sve to pustiti malo... bar u glavi, a ne mogu ... 😕
Zene meni ce u jednom penu ostat 100ui pergoverisa,a cetvrti dan triban 150ui e sad jel onda uzmen iz prvoga pena tih 100 a onda iz drugog jos 50 ili????
Prvi put sama sebi dajem pa sad gledan i nije mi jasno sta da radin
Logicno mi je da tako napravin jer btw nije bas jeftina bila pa ono 🤷♀️
Al opet racunan ima tu iskusnijih cura🤗😘
Okreni slobodno pen na 150 jer u svakom penu ima viska lijeka minimalno toliko ako ne i vise, meni je znalo bit i 75 iu viska u penu
A ako slucajmo nema 50 iu viska on ce ti pokazat koliko ti fali i onda tu kolicinu nadoknadi s novom ampulom ali ne vjerujem sa ce ti trebati, meni su uvijek rekli da se ne brinem sto ostane lijeka u penu da oni stave vise…MarijaivaZnaci ja namistin na 150 koliko mi i triba i onda npr stisnen i ona ostane na 50 znaci nema vise i moran uzet od druge
A ako dode do 0 znaci doze je bilo dovoljno
Jesan dobro skopcala 🤦♀️🤔
Da upravo tako, ali ne brini imat ces sigurno dosta jos ce ti i ostati... Puno puta, sam se pikala s penim i u svakom mi je ostalo cca 100 iz viska.
Flower93 drago mi je da je sve dobro prošlo,nadam se da će i transfer isto. Sretno sutra! 🍀
Nala33 hvala ti. Sretno na ultrazvuku i naravno u postupku! 🍀🤞
Gelica hvala ti. Nažalost sam mogla očekivati ovakav rezultat, ali ipak nada je tu.. Kod supruga je problem tako da uvijek rade ICSI. Sretno ti u postupku, neka ti Slovenija donese sreću! 🙏🤞🍀
Slee hvala ti 😘
SmileA odlično! Čestitam! ❤️😘
Tako se veselim vašim plusićima i betama kao da su moji 💕❤️
Bozma hvala ti. Neznam još ništa posebno, ali je vjerojatno zbog spermića... U četvrtak bi mogla nešto više saznati.
Leptirica82 u svakoj privatnoj poliklinici bi mogla obaviti fulikulometrije bez problema...a sada tko će ti najbolje objasniti i odgovoriti na sva pitanja, mislim da je ipak to individualno kako je kome tko sjeo..
PlavaaMK oho, znači i ti imaš plusić! Divno! Čestitam ti i naravno veliku betu želim! ❤️🍀😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Marijaiva super hvala ti puno 😘😘
Ma nista, da je bar meni netko ovo rekao a ne da sam bezveze kupovala lijek🤷♀️
Sretnoo❤️😍😍
Sretnoo❤️😍😍
Ja sam se uvijek bezveze bojala da necu imat dosta a buduci da mi Zagreb nije bas blizu totalno bezveze sam kupovala ampule a nisam trebala.. No dobro sad je gotovo no drago mi je drugima pomoci...
Pinkuživaj draga ❤
britačestitam na beti, i moja je takva bila 390 😊 ja sam samo jednom vadila betu, a tebi je baš lijepo narasla 🤰
ViolaHvala 😘❤
Nadalicameni je rođendan 19.3 😁 nadam se da ćeš tada saznati spolove ❤ kad su tebi počele mučnine.. meni još ništa a sad sam 7 tt
Arwendrago mi je zbog tebe što se je pokrenulo.. želim ti puno sreće 🍀🍀
Vitačestitam na plusiću i na betii jeeejj 🙂😍
ZaZasuper beta!! Čestitam 😊
Mattanja sam u Osijeku, nisam upoznata s takvim slučajevima, a u postupke sam krenula prošle god u 10 mj.. ostvarila sam trudnoću iz prvog Ivf postupka i nije bilo nikakvih problema ni komplikacija.. vodim se kod dr. Popovića i sve je ok za sada.. mada imam još jedan uzv i ne moram više ići u Osijek, mogu dalje kod svoga ginekologa tako da ću ja uskoro se oprostiti sa Popovićem 😀🙋♀️
SmileAčestitam 😍😍💗
Ja imam neki osjecaj da je djecak i curica.. tamo oko 9 tjedna i ne popusta me vise..
Daa super bi bilo da nosiš i curicu i dečka 😍.. znači ja imam još fore 2 tjedna da uživam bez simptoma 😀
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Cure koje idu kod Popovića jel znate kad radi u ambulanti ovaj tjedan?! Ja sam mu poslala poruku da mi kaže kad da dođem ali ništa ne odgovara.. na nalazu mi samo piše kontrola u AIN UZV za 2 tjedna..
Ja sam inače kod dr. Abičić, no cijeli prošli tjedan sam se družila s dr. Popovićem (punkcija/transfer) jer je doktorica na bolovanju, a rekli su da je vjv nema ni cijeli ovaj tjedan... Tako da mislim da kad god dođeš da ćeš ga uloviti jer mora sve pokrivati kad je trenutno sam...
Sretnoo❤️😍😍
Ja sam se uvijek bezveze bojala da necu imat dosta a buduci da mi Zagreb nije bas blizu totalno bezveze sam kupovala ampule a nisam trebala.. No dobro sad je gotovo no drago mi je drugima pomoci…
Ma da stvarno nisu niti jeftine al opet i da moran kupit Boze moj sta je tu je
Al svakako prvo onda iskoristin sve iz prve pa onda krecemo na drugu 🤗🤗
E hvala ti, kroz 10ak dana cemo vidit kako napredujemo a za jedno 20ak dana se nadam da cu i ja prvi put javit kakve radosne vijesti 🤞😍❤
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji