Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    02. Ožujak 2020. 19:45

SmileA yeeeey.... bas mi je drago ... neka bude sve skolski dalje ... sretno! 
    Ja sam kupila maticnu od Radosevica, pa cemo napraviti 2 kure i mm i ja...Uglavnom, samo pare idu na sve to....:/ Narucila sam se i u Ri za konzultacije i onda kad sve to odradim cu vidjeti kamo dalje.... :/ isto sama ne znam... ponekad mislim da bi trebala sve to pustiti malo... bar u glavi, a ne mogu ... 😕

02. Ožujak 2020. 19:51

Lucija987

marijaiva

marijaiva

Lucija987

Zene meni ce u jednom penu ostat 100ui pergoverisa,a cetvrti dan triban 150ui e sad jel onda uzmen iz prvoga pena tih 100 a onda iz drugog jos 50 ili????
    Prvi put sama sebi dajem pa sad gledan i nije mi jasno sta da radin
    Logicno mi je da tako napravin jer btw nije bas jeftina bila pa ono 🤷‍♀️
    Al opet racunan ima tu iskusnijih cura🤗😘

Okreni slobodno pen na 150 jer u svakom penu ima viska lijeka minimalno toliko ako ne i vise, meni je znalo bit i 75 iu viska u penu

A ako slucajmo nema 50 iu viska on ce ti pokazat koliko ti fali i onda tu kolicinu nadoknadi s novom ampulom ali ne vjerujem sa ce ti trebati, meni su uvijek rekli da se ne brinem sto ostane lijeka u penu da oni stave vise…
    MarijaivaZnaci ja namistin na 150 koliko mi i triba i onda npr stisnen i ona ostane na 50 znaci nema vise i moran uzet od druge
    A ako dode do 0 znaci doze je bilo dovoljno
    Jesan dobro skopcala 🤦‍♀️🤔

Da upravo tako, ali ne brini imat ces sigurno dosta jos ce ti i ostati... Puno puta, sam se pikala s penim i u svakom mi je ostalo cca 100 iz viska. 

Lucija987
    02. Ožujak 2020. 19:52

Marijaiva super hvala ti puno 😘😘

🙏❤💙

• Viola1
    02. Ožujak 2020. 19:53

Flower93 drago mi je da je sve dobro prošlo,nadam se da će i transfer isto. Sretno sutra! 🍀
    Nala33 hvala ti. Sretno na ultrazvuku i naravno u postupku! 🍀🤞
    Gelica hvala ti. Nažalost sam mogla očekivati ovakav rezultat, ali ipak nada je tu.. Kod supruga je problem tako da uvijek rade ICSI. Sretno ti u postupku, neka ti Slovenija donese sreću! 🙏🤞🍀
    Slee hvala ti 😘
    SmileA odlično! Čestitam! ❤️😘
    Tako se veselim vašim plusićima i betama kao da su moji 💕❤️
    Bozma hvala ti. Neznam još ništa posebno, ali je vjerojatno zbog spermića... U četvrtak bi mogla nešto više saznati.
    Leptirica82 u svakoj privatnoj poliklinici bi mogla obaviti fulikulometrije bez problema...a sada tko će ti najbolje objasniti i odgovoriti na sva pitanja, mislim da je ipak to individualno kako je kome tko sjeo..
    PlavaaMK oho, znači i ti imaš plusić! Divno! Čestitam ti i naravno veliku betu želim! ❤️🍀😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

02. Ožujak 2020. 20:01

Lucija987

Ma nista, da je bar meni netko ovo rekao a ne da sam bezveze kupovala lijek🤷‍♀️
    Sretnoo❤️😍😍

02. Ožujak 2020. 20:04

marijaiva

Lucija987

Sretnoo❤️😍😍

Ja sam se uvijek bezveze bojala da necu imat dosta a buduci da mi Zagreb nije bas blizu totalno bezveze sam kupovala ampule a nisam trebala.. No dobro sad je gotovo no drago mi je drugima pomoci... 

Samo_Sanja
    02. Ožujak 2020. 20:08

Nadalica

Samo_Sanja

Pinkuživaj draga ❤
    britačestitam na beti, i moja je takva bila 390 😊 ja sam samo jednom vadila betu, a tebi je baš lijepo narasla 🤰
    ViolaHvala 😘❤
    Nadalicameni je rođendan 19.3 😁 nadam se da ćeš tada saznati spolove ❤ kad su tebi počele mučnine.. meni još ništa a sad sam 7 tt
    Arwendrago mi je zbog tebe što se je pokrenulo.. želim ti puno sreće 🍀🍀
    Vitačestitam na plusiću i na betii jeeejj 🙂😍
    ZaZasuper beta!! Čestitam 😊
    Mattanja sam u Osijeku, nisam upoznata s takvim slučajevima, a u postupke sam krenula prošle god u 10 mj.. ostvarila sam trudnoću iz prvog Ivf postupka i nije bilo nikakvih problema ni komplikacija.. vodim se kod dr. Popovića i sve je ok za sada.. mada imam još jedan uzv i ne moram više ići u Osijek, mogu dalje kod svoga ginekologa tako da ću ja uskoro se oprostiti sa Popovićem 😀🙋‍♀️
    SmileAčestitam 😍😍💗

Ja imam neki osjecaj da je djecak i curica.. tamo oko 9 tjedna i ne popusta me vise..

Daa super bi bilo da nosiš i curicu i dečka 😍.. znači ja imam još fore 2 tjedna da uživam bez simptoma 😀 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• panama
    02. Ožujak 2020. 20:24

Samo_Sanja

Cure koje idu kod Popovića jel znate kad radi u ambulanti ovaj tjedan?! Ja sam mu poslala poruku da mi kaže kad da dođem ali ništa ne odgovara.. na nalazu mi samo piše kontrola u AIN UZV za 2 tjedna..

Ja sam inače kod dr. Abičić, no cijeli prošli tjedan sam se družila s dr. Popovićem (punkcija/transfer) jer je doktorica na bolovanju, a rekli su da je vjv nema ni cijeli ovaj tjedan... Tako da mislim da kad god dođeš da ćeš ga uloviti jer mora sve pokrivati kad je trenutno sam... 

02. Ožujak 2020. 20:25

PlavaMK, a sliku testa? 

Lucija987
    02. Ožujak 2020. 20:26

marijaiva

marijaiva

Lucija987

Sretnoo❤️😍😍

Ja sam se uvijek bezveze bojala da necu imat dosta a buduci da mi Zagreb nije bas blizu totalno bezveze sam kupovala ampule a nisam trebala.. No dobro sad je gotovo no drago mi je drugima pomoci…

Ma da stvarno nisu niti jeftine al opet i da moran kupit Boze moj sta je tu je
    Al svakako prvo onda iskoristin sve iz prve pa onda krecemo na drugu 🤗🤗
    E hvala ti, kroz 10ak dana cemo vidit kako napredujemo a za jedno 20ak dana se nadam da cu i ja prvi put javit kakve radosne vijesti 🤞😍❤

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.