Ovde (u Austriji) zamrazvaju jednu po jednu. Meni su rekli da vracaju po jedan prva dva puta. Posto tada nam nije uspelo, sada radimo dodante analize i ako je sve ok, najverovatnije je do embriona. Nasi izgledaju odlicno 5 dan. I da razmislimo. Imam u petak sastanak sa njima da prodiskutujemo rezultate i da zakazemo histeroskopiju.
Hvala vam svima na odgovorima. 🥰
Cekalicama puno srece, visokim betama dosadnu trudnocu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
E draga i ja sam u Austriji, meni je 28 godina i vratila sam 2 5odnevna embrija, primili se oba.. od danas sam na fruhkarenz, evo uzivam, s bebama sve dobro, nije to tako strasno kao sto oni pricaju.. mislim vise rizika ima da obolis id necega od silnih terapija i hormona, punkcjjama i sta znam, nego da nesto bude sa blizancekima.. opet je do vas, ja bih opet ponovila isto i vratila dva
Da nisi u Beču mozda!? 🥰 Ako jesi, u kojoj si klinici bila!? Iz kog ti puta uspeo IVF!?
Neka ti bude tako na dalje sve lagano i divno. ❤️❤️
Nisam u Becu, ja sam u steiermark.. u welsu sam bila, klinika vivaneo dr. Loimer to je drugi pokusaj bio, kod prvog puta nije doslo do transfera jer muz ima azospermiju.. mi smo radili ICSI.. prvi puta smo bili u klagenfurtu…
Bitno je da je uspelo i da ❤️❤️ Su tu. 🥰
Javljaj napredak. ☺️☺️☺️
Pinkuživaj draga ❤
britačestitam na beti, i moja je takva bila 390 😊 ja sam samo jednom vadila betu, a tebi je baš lijepo narasla 🤰
ViolaHvala 😘❤
Nadalicameni je rođendan 19.3 😁 nadam se da ćeš tada saznati spolove ❤ kad su tebi počele mučnine.. meni još ništa a sad sam 7 tt
Arwendrago mi je zbog tebe što se je pokrenulo.. želim ti puno sreće 🍀🍀
Vitačestitam na plusiću i na betii jeeejj 🙂😍
ZaZasuper beta!! Čestitam 😊
Mattanja sam u Osijeku, nisam upoznata s takvim slučajevima, a u postupke sam krenula prošle god u 10 mj.. ostvarila sam trudnoću iz prvog Ivf postupka i nije bilo nikakvih problema ni komplikacija.. vodim se kod dr. Popovića i sve je ok za sada.. mada imam još jedan uzv i ne moram više ići u Osijek, mogu dalje kod svoga ginekologa tako da ću ja uskoro se oprostiti sa Popovićem 😀🙋♀️
SmileAčestitam 😍😍💗
Ja imam neki osjecaj da je djecak i curica.. tamo oko 9 tjedna i ne popusta me vise..
Daa super bi bilo da nosiš i curicu i dečka 😍.. znači ja imam još fore 2 tjedna da uživam bez simptoma 😀
Uzivaj dok mozes 😋😋😍😍😍😍
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Ovde (u Austriji) zamrazvaju jednu po jednu. Meni su rekli da vracaju po jedan prva dva puta. Posto tada nam nije uspelo, sada radimo dodante analize i ako je sve ok, najverovatnije je do embriona. Nasi izgledaju odlicno 5 dan. I da razmislimo. Imam u petak sastanak sa njima da prodiskutujemo rezultate i da zakazemo histeroskopiju.
Hvala vam svima na odgovorima. 🥰
Cekalicama puno srece, visokim betama dosadnu trudnocu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
E draga i ja sam u Austriji, meni je 28 godina i vratila sam 2 5odnevna embrija, primili se oba.. od danas sam na fruhkarenz, evo uzivam, s bebama sve dobro, nije to tako strasno kao sto oni pricaju.. mislim vise rizika ima da obolis id necega od silnih terapija i hormona, punkcjjama i sta znam, nego da nesto bude sa blizancekima.. opet je do vas, ja bih opet ponovila isto i vratila dva
Da nisi u Beču mozda!? 🥰 Ako jesi, u kojoj si klinici bila!? Iz kog ti puta uspeo IVF!?
Neka ti bude tako na dalje sve lagano i divno. ❤️❤️
Nisam u Becu, ja sam u steiermark.. u welsu sam bila, klinika vivaneo dr. Loimer to je drugi pokusaj bio, kod prvog puta nije doslo do transfera jer muz ima azospermiju.. mi smo radili ICSI.. prvi puta smo bili u klagenfurtu…
Bitno je da je uspelo i da ❤️❤️ Su tu. 🥰
Javljaj napredak. ☺️☺️☺️
Da, naravno, ljubim te javljaj se i ti 🤩
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Meto
Trebala bi u fet krajem ovog mjeseca! Vjerovatno će i meni isto tako predložiti na neviđeno.
Ciklusi su ni uredni inače, samo sto mi je ovaj zadnji kasnio 2 dana.
Kad ćeš ti?
Kikovica netko je pisao da se to moze, nekima je receno da se to ne radi. Meni je kao i marijaiva malo to previse, iako ja nisam ni pitala za ponovno zamrzavanje🤷♀️ E i meni fet 5 keka dodje🤦♀️
Cestitke na pregledu, vidim jedna je bebica, sad se pazi i uzivaj😘
Smile cestitke😍
PlavaMK sjena je dobar znak, danas ce to biti plus veliki🤗😊
Zaza bravo za betu😘
Viola zao mi je❤️
Maltezer ja nisam iz Sta pa mi je malo nezgodno svaki il svako dr dan dolaziti na folikulometrije pa mi je ovo bilo lakse izvedivo, iako mi estofem lose sjedne, pusem se kao balon od njega🙈 Trebala bi dobiti u cet pa u petak krecem s th, ako bude sve po planu sredinom mj ce biti fet 💪🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Katalenko89 držim fige da se sve oplode 🤞🍀
Meto hvala ti. Sretno na fetu. Neka bude uspješan! ❤️😘🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Flower93, ja tek od jucer ne osjetim skoro nista, znaci bol je trajala vise od tjedan dana. prvih dana je bilo stvarno koma, toliko me bolilo da sam se jedva sama dizala iz kreveta, a sad je vec super, ali mirujem i dalje dok ne prode bas skroz. sretno sutra na transferu.
I meni se cini da ova bol nece samo tak nestat.. Bas je uzasan feeling, kao da imam uzasnu upalu misica s 5kg kamenja u trbuhu -.-
❤️❤️Cestitke na pozitivnim betama ❤️❤️
Draga javi nam kako je prošao transfer.. Sretno 😊 😘
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Didi samo narucis, jako jednostavno i odmah sam dobila obavijest da paket stize sutra. Cak su mi kao poklon jos teglicu meda stavili u košaricu. 👍
E super, ja danas narucujem, sretno❤️
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure sa pozitivnim testicima i betama čestitam 🍻
Vidim da je baš krenuo pozitivan val.. Nego kada ide idući??? Da ne za kasnim opet 🤣🤣🤣🤣prošli puta kada sam ja bila u postupku se smo bile tužne a idući mjesec sve bile trudne, e reko jbg promašila sam mjesec
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cestitke svim trudnicama, predivnw vijesti ❤️❤️
Ja se upravo narucila u Rijeci u KBC-u i sokirala se, narucila me za dva tjedna vec!! Pa kod privatnika sam cekala mjesec dana za prvi termin! Ja sam presretna.
Hvala svim curama na toplim savjetima da ipak pokusam preko kbc-a, puno ste mi pomogle ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji