Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    principessa007
    02. Ožujak 2020. 13:03

flower93

Otpustili me danas iz bolnice, zvala Petrovu i kazu da svakak dojdem. Prof ce me prije transfera jos pogledati za svaki slucaj 🙏

Ja sam bila u istoj situaciji kao i ti, hospitalizana i na antibiotiku i isla sam na transfer 5 dana nakon punkcije. Rekli su mi da ne jedem nista slano kako ne bih zadrzavala dodatnu tekucinu.

btw  mislim da si ti bila na aspiraciji kada i ja na transferu u cetvrtak (imale smo bracni krevet 😉)

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

Green
    02. Ožujak 2020. 13:12

Kod Q10 pazite da uzimate ubiquinol oblik. A ne obiquinone koji je jeftiniji ali se dosta slabije absorbira.
    Ubiquinol vam je najjeftinije uzeti preko iHerba jer u nasim ljekarnama je ubiqunol 270 kn 30 tableta od 100 mg. Vama za optimalnu finu dozu za stvarno adekvatni utjecaj preporucuju minimalno 200-300 mg na dan sto bi znacilo jako puno novaca ako kupujete kod nas. Ponavljam Q10 iz DM-a i vecina ljekarni je ubiquinone koji je neusporedivo manje djelotovoran.
    Procitajte malo na netu istrazivanja...

Ako kupujete s iHerba ja uzmem onaj najjeftiniji od NOW kompanije i to vam dodje oko 300 kn mjesecno ako cete uzimati 300 mg sto je stvarno lijepa doza gdje su zene imale velikih uspjeha sa jajnim stanicama.

MimiDrimi
    02. Ožujak 2020. 13:20

Ike, ja isto uzimam vitamin D u spreju od Better You, 3000IU. Uzimam ga svaki dan na tašte jedan potpisak spreja ispod jezika. 
    😉
    Gynositol vrećice su super za policistične jajnike. Moja kolegica je doktorica i preporuča dvije vrećice na dan ženama koje imaju taj problem, no vidim da ih uzimaš.
    Ja osim toga uzimam folate-aktivan oblik folne, q10, vitamin C, B kompleks. 
    U prošlom postupku sam imala 2 j.stanice odlične kvalitete. Dvije samo zbog niskog amh. 😉 Možda je ovo navedeno pomoglo, a možda uopće ne. Al ne škodi. 😄

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Jams1
    02. Ožujak 2020. 13:21

Ovde (u Austriji) zamrazvaju jednu po jednu. Meni su rekli da vracaju po jedan prva dva puta. Posto tada nam nije uspelo, sada radimo dodante analize i ako je sve ok, najverovatnije je do embriona. Nasi izgledaju odlicno 5 dan. I da razmislimo. Imam u petak sastanak sa njima da prodiskutujemo rezultate i da zakazemo histeroskopiju. 
    Hvala vam svima na odgovorima. 🥰

Cekalicama puno srece, visokim betama dosadnu trudnocu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

flower93
    02. Ožujak 2020. 13:34

principessa007

flower93

Otpustili me danas iz bolnice, zvala Petrovu i kazu da svakak dojdem. Prof ce me prije transfera jos pogledati za svaki slucaj 🙏

Ja sam bila u istoj situaciji kao i ti, hospitalizana i na antibiotiku i isla sam na transfer 5 dana nakon punkcije. Rekli su mi da ne jedem nista slano kako ne bih zadrzavala dodatnu tekucinu.

btw mislim da si ti bila na aspiraciji kada i ja na transferu u cetvrtak (imale smo bracni krevet 😉)

Eeej daa 😊😊 kak si ti sad? Jel se bol u tebuhu smirila? Uhh, kak da ne jedem nista slano. Ja sanjam hranu 🤦‍♀️haha

• SmileA
    02. Ožujak 2020. 13:42

Cure evo da javim, radila sam test 9dnt trodnevnog zametka i bio je blago pozitivan, jucer 10 dnt ponovila i pokazao veliki plusic😃 Danas ujutro 11 dnt beta 154😍

🌈💙👣🙏

Nala33
    02. Ožujak 2020. 13:57

SmileA

Cure evo da javim, radila sam test 9dnt trodnevnog zametka i bio je blago pozitivan, jucer 10 dnt ponovila i pokazao veliki plusic😃 Danas ujutro 11 dnt beta 154😍

Super čestitam, baci nam sliku testa, plusice je uvijek lipo vidjet ❤️

principessa007
    02. Ožujak 2020. 14:14

Flower93, ja tek od jucer ne osjetim skoro nista, znaci bol je trajala vise od tjedan dana. prvih dana je bilo stvarno koma, toliko me bolilo da sam se jedva sama dizala iz kreveta, a sad je vec super, ali mirujem i dalje dok ne prode bas skroz. sretno sutra na transferu. 

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

Lucija987
    02. Ožujak 2020. 14:16

Zene meni ce u jednom penu ostat 100ui pergoverisa,a cetvrti dan triban 150ui e sad jel onda uzmen iz prvoga pena tih 100 a onda iz drugog jos 50 ili???? 
    Prvi put sama sebi dajem pa sad gledan i nije mi jasno sta da radin
    Logicno mi je da tako napravin jer btw nije bas jeftina bila pa ono 🤷‍♀️
    Al opet racunan ima tu iskusnijih cura🤗😘

🙏❤💙

Lucija987
    02. Ožujak 2020. 14:17

SmileA

Cestitammmm😘🎉🎉 

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.