Bok svima, zanima me gdje kupujete maticnu mlijec, citam za Radosevica, da, su oni najbolji,posto imam Pcos htjela bih pokusati i sa tim, ovaj mj sam isla kod skvorca u prirodni postupak ali folikuli nisu mrdnuli od 8.3mm,pa je ocito anoovulacijski ciklus,sa suprogom je sve ok, jedino ja imam visok amh, u 4mj.idem u polustimulirani postupak, pa zelim probati "nabildati" folikule☺️
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ništa od mog transfera danas, jajna stanica se nije oplodila. U četvrtak idem na konzultacije.
Vama svima želim više sreće ❤️😘
Bas mi žao, taman sam htjela pitati kako je prošlo... Ajde javi šta kažu u četvrtak zašto insta je dalje. Ja sam u četvrtak na utz trebala bi menga taj dan pa idem na pregled i po terapiju pa da krenemo.
Marta u vezi Maribora.. bio mi je prvi izbor jer imam par prijateljica koje su baš tamo ostale trudne, jučer bila u posjeti prijateljici sa blizancima i ona me stalno gura tamo. Ali druga prijateljica je bila u 12.mj nije uspjelo i sad ide drugi put i dr. joj rekao da po nalazima krvi iz prvog postupka vidi da je kasnila odgovorom na stimulaciju i da će ovaj put početi sa decapeptylom 10 dana prije pa tek onda menopure. Meni recimo u niti jednom od 3 postupka kod privatnih doktora tu kod nas nisu vadili estradiola ili bilo šta u toku postupka, pa kako onda mogu znat da ki nešto tre a mjenjati za drugi put. Tako da mislim da su ipak malo ozbiljniji tamo u MB jer tamo ne ideš na punkciju ili transfer bez da ti krv ne vade. Ne kompliciraju puno, cijena je ista i mislim da si moram dat šansu i tamo. Također imaju odlično opremljen laboratorij po svjetskim standardima, što tu kod nas nije slučaj. Alebic je super i biolog isto, i mislim da je najbolje da te uvijek prati isti doktor koji te već poznaje, ali Alebic inzistira na vraćanju 1 embrija a ja to ne želim! Pa imam 42 i pol godine! Koja je šansa da mi se jedan uhvati a kamo li 2! Tako da, evo upravo zovem Maribor jutros ali zauzeto da se naručim :)
Jams svi dr ce ti savjetovati ako si mladja da vratite 1 embrij s tim da ako su dva u slamci, drugi se ne moze ponovno smrznuti.
Ja sam vracala i po jedan i po dvoje, a ostala trudna kad smo vratili dvije blastice, bila jedna beba. . Tako da najbolje znas sto da napravis. Sad imamo smrzlice i po jedan i dva, a odlucili smo se na vracanje dva. .
Sretno u odabriru😊
Moja dr je rekla da ako drugi ostane u slamci da ga mogu zamrznuti 🤷🏼♀️
Bok svima, zanima me gdje kupujete maticnu mlijec, citam za Radosevica, da, su oni najbolji,posto imam Pcos htjela bih pokusati i sa tim, ovaj mj sam isla kod skvorca u prirodni postupak ali folikuli nisu mrdnuli od 8.3mm,pa je ocito anoovulacijski ciklus,sa suprogom je sve ok, jedino ja imam visok amh, u 4mj.idem u polustimulirani postupak, pa zelim probati "nabildati" folikule☺️
Ja uzimam m.mlijec Koler, Radošević je najrasprostanjeniji ali ne i najbolji. Meni su medari rekli da nema šanse da uspije toliko m.mlijeci napraviti koliko on to svuda prodaje, i da se u njihovom krugu prica da uvozi iz Kine. Da li je tocno ne znam, ali radje sam uzela Koler m.mlijec za koju sam iz više izvora čula da je prava m.mlijec. Ali ne znam da li je imaju još za prodati jer su rekli da je nema puno pošto je vila loša godina za med i pcele
Viola1 jako mi je žao.. desilo mi se to da se od 12 niti jedna nije oplodila, i bilo mi je gore nego kad mi je beta bila negativna.. Ali, u sljedećem postupku radili icsi i bez problema su se oplodile. :)
Viola zao mi je :(
Didi ja pijem Radosevicevu, iskreno nemam pojma kakva je, dobila sam je na poklon. Pijemo je i muz i ja.
Mene strah i tih prirodnih stvari sama birwti sto cu kombinirati da nesto ne zeznem.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Flower 👏❤️sretno Gelice sviđa mi se kaj si napisala za Mariboru daj mi reci da li onda tamo budeš ili putuješ koja je to klinika točno i kod koga ideš...
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mene danas glava rastura. Ne znam da li ima veze sa postupkom ili ovim glupim vremenom 😠
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji