Evo rezultata od comb.testa..
Beba 1 https://ibb.co/NTVh5kc
Beba 2 https://ibb.co/qYP0Y9B
https://ibb.co/VxmLfSN
Nalazi tek sada stigli nakon 3 sedmice i vise cekanja..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Marijaiva, tak je. Meni u puregonu 600 bilo više od 100 jedinica više (blizu 150), a u ampuli od 300 bilo skoro 100 više. Na kraju kupovala cijelu ampulu od 300 zbog 50 jedinica..bilo mi žao para 😂😂
Da da, znam, tak sam se i ja, smrdala jer sam se bojala da necu imat dosta a kao jeftinije je vece pakovanje no kad zbrojis bolje se isplati uzet vise ovih od 300 jer u svakoj ima da oko 100 iu vise sto je stvarno super...
Cure evo ja taman narucila maticnu od pcelarstva Veber.. Cini mi se da ih je i Grizli spominjala. Tako da cim stigne krecem s tim, omega 3, vit d, folat i q10 pa da vidimo za 3 mj 👍
Makist jel si ih kontaktirala pa narucila, ili samo narucila, vidim povoljniji su od Radosevica, mislim da cu i ja od njih naruciti
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
I ja sam za mm uzela od vebera, samo naručila preko neta
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ovde (u Austriji) zamrazvaju jednu po jednu. Meni su rekli da vracaju po jedan prva dva puta. Posto tada nam nije uspelo, sada radimo dodante analize i ako je sve ok, najverovatnije je do embriona. Nasi izgledaju odlicno 5 dan. I da razmislimo. Imam u petak sastanak sa njima da prodiskutujemo rezultate i da zakazemo histeroskopiju.
Hvala vam svima na odgovorima. 🥰
Cekalicama puno srece, visokim betama dosadnu trudnocu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
E draga i ja sam u Austriji, meni je 28 godina i vratila sam 2 5odnevna embrija, primili se oba.. od danas sam na fruhkarenz, evo uzivam, s bebama sve dobro, nije to tako strasno kao sto oni pricaju.. mislim vise rizika ima da obolis id necega od silnih terapija i hormona, punkcjjama i sta znam, nego da nesto bude sa blizancekima.. opet je do vas, ja bih opet ponovila isto i vratila dva
Da nisi u Beču mozda!? 🥰 Ako jesi, u kojoj si klinici bila!? Iz kog ti puta uspeo IVF!?
Neka ti bude tako na dalje sve lagano i divno. ❤️❤️
Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio…? 🤔
Meni je proslo ravno osam dana, zadnji dan sam dobila zadnju dozu hormona u klinici,i navecer doma si dala stopericu (subota) punkcija bila u ponedjeljak..Sretno i hrabro💪💪
Cure pitanje koliko cca dana prodje od prvog pijanka do punkcije? Znam d a ovisi o folikometriji ali nešto okvirnio…? 🤔
Meni je proslo ravno osam dana, zadnji dan sam dobila zadnju dozu hormona u klinici,i navecer doma si dala stopericu (subota) punkcija bila u ponedjeljak..Sretno i hrabro💪💪
Hvala, da znalo je meni biti kod blage stimulacije isto već nakon 8 9 dana sve spremno... Čitala sam da se kreće. Od 8 do 15 dana. Samo sa bude sve kako treba. Kako je prošla punkcija? Koliko ste stanica dobili?
Cure evo da javim, radila sam test 9dnt trodnevnog zametka i bio je blago pozitivan, jucer 10 dnt ponovila i pokazao veliki plusic😃 Danas ujutro 11 dnt beta 154😍
SmileA čestitam !!! :-)
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Danas Beta 13dnt 731
Čestitam!! Danas na ovom forumu baš ima lijepih vijesti
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Zene meni ce u jednom penu ostat 100ui pergoverisa,a cetvrti dan triban 150ui e sad jel onda uzmen iz prvoga pena tih 100 a onda iz drugog jos 50 ili????
Prvi put sama sebi dajem pa sad gledan i nije mi jasno sta da radin
Logicno mi je da tako napravin jer btw nije bas jeftina bila pa ono 🤷♀️
Al opet racunan ima tu iskusnijih cura🤗😘
Okreni slobodno pen na 150 jer u svakom penu ima viska lijeka minimalno toliko ako ne i vise, meni je znalo bit i 75 iu viska u penu
A ako slucajmo nema 50 iu viska on ce ti pokazat koliko ti fali i onda tu kolicinu nadoknadi s novom ampulom ali ne vjerujem sa ce ti trebati, meni su uvijek rekli da se ne brinem sto ostane lijeka u penu da oni stave vise…
Marijaiva Znaci ja namistin na 150 koliko mi i triba i onda npr stisnen i ona ostane na 50 znaci nema vise i moran uzet od druge
A ako dode do 0 znaci doze je bilo dovoljno
Jesan dobro skopcala 🤦♀️🤔
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji